Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉLET

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendezőnek nagyon nem tetszik, amit lát. Fel is jön hozzánk, kedves szavakat intézve a pocsék munkát illetően, majd arrébb tolva partnerem, megmutatja, mit is akar látni.Ahogy ajka hozzám én, én teljesen kikapcsolok. Csak ő számít, és a csók. Fájdalmasan hamar veszi el a…..
Na, legalább valaki elégedett. A rendezőm felugrik, és így adja tovább az instrukciókat. Kezdhetjük előlről.- Nagyon jó, viszont akkor most megint, de a csókkal a végén, köszönöm! - úgy látom, hogy már a csók is menne, hát akkor miért ne? - Lássuk ismét a leüléstől.Egy…..
Na, már azt hittem, megúszom eggyel... Újra el kell mondanom a részem, de legalább kiadom a dühöm... Már egy félmosoly is átsuhan az arcomom. Következő jelenet. Engem vígasztal a férfi a padon. Jesszus, ebben van csókjelenet! Amúgy imádom a partnerem a jelenetben, és vágytam is…..
Nem csókol meg.... Állapítom meg nagy nehezen, mert az agyam még nem fog jól. Aztán újra az ő hangját hallom.- Na látod, így kell nézni. Így nézz majd akkor is, amikor itt megcsókolnak majd, ne felejtsd el ezt a pillanatot... - Ennyit fogok fel belőle, és aztán azt, hogy menjek a…..
Ma rossz napom lesz, már így keltem fel reggel. - morfondírozok magamban a színházba menet. Elfoglalta valaki a kedvenc parkolóhelyemet is, és így még negyed órámba került újat keresni. Végre a kocsi a helyén, baktatok a színház felé, még át kell öltöznöm, szövegpróba...…..
Sukitore blog Akt kép (13. rész) 2009.03.18 11:10:12
Ahogy visszaérek, te magadra húzol... Könnyedén csúszik belém a farkad, mert már nagyon nedves voltam. Te megfogod a csípőm, és rásegítesz a mozgásra, és ettől még vadabb tempót diktálsz.Beletúrok a hajamba, simogatom magam... teljesen előhozod belőlem a kéjenc nőt.....
Sukitore blog Akt kép (11. rész) 2009.03.16 19:21:15
Te sem maradsz tétlen, simogatod a lábam, aztán a puncimat is. Érzed, milyen forró és ez méginkább felizgat téged is. Egyre jobban tör fel belőlem a vágy, hogy magamban érezzelek.Túl sok rajtam a ruha, villan át a gondolat a fejemen. Arrébb megyek, közben le sem veszem rólad a…..
Sukitore blog Akt kép (9. rész) 2009.03.13 10:29:49
Mikor megcsókolsz, már tudtam, hogy rossz lépés volt odamenni hozzád. Mert ezzel minden ellenállást megszüntettem kettőnk között.Ahogy megérzem a nyelved a számban, a kezem szinte magától indul felfedező útra. Legalább a ruhákkal nem kell bajlódnom.Végigsimítok az arcodon, a…..
Sukitore blog Akt kép (7. rész) 2009.03.10 09:08:00
Behalok ezen a pasin. Még jobban ki is tolja a csípőjét... Nagyon hívogató ez a póz. Mit csináljak? Mégsem támadhatom le...- Dave! Megtennéd, hogy a fejed picit lejjebb hajtod, és onnan nézel fel rám? Nem, ne annyira... Picit feljebb... - Valahogy nem jó.És ekkor meggondolatlan…..
Sukitore blog Akt kép (5. rész) 2009.03.08 09:33:56
Bátor pasi, hogy eljött. Gondoltam, adok neked egy kendőt, vagy kerítünk valamit, amivel eltakarhatod az ékességed... De úgy látom, nem vagy szégyenlős. Minden további nélkül lefekszel oda, ahova mondtam, úgy, ahogy kértem.Na jó, essünk neki annak a rajznak! Körvonalak,…..
Sukitore blog Akt kép (3. rész) 2009.03.05 08:57:52
- Bocsi, hogy nincs öltöző, de úgyis meztelen leszel előttem... szóval... remélem, nem baj. - mosolygok kacéran.- Nem, persze. - mondod magabiztosan, de én látom rajtad, hogy azért nem vagy magadban teljesen biztos.- Sokszor rajzoltak már le meztelenül? - kérdezem, hogy eltereljem a…..
Sukitore blog Akt kép (1. rész) 2009.03.03 14:40:23
Remek, mindját kilenc óra és jön a delikvens. Remélem, egy jó pasi jön, nem úgy, mint múlkor. Na, majd meglátom.Ekkor halkan, de határozottan kopognak az ajtón.- Tessék! - szólok ki. Rendezgetem az ecseteket, festékeket. Csak egy pillanatra nézek fel, aztán már nem is tudom rólad…..
Nagyon fölényesen viselkedsz, és felötlik bennem újra, hogy hagyni kéne ezt az egészet a fenébe, amikor gondolataimból arra révedek, hogy megcsókolsz. Most finoman és gyengéden. Nem is tiltakozom.... Hozzád simulok, kezem a tarkódra siklik, a másik pedig a hátadra. A finom és…..
Kiérünk... még én sem tudom, mit akarok, de te nagyon nagyszájú vagy még akkor is, amikor már nincsenek ott a haverjaid. Mi legyen, mi legyen... gondolkodom magamban. De, mire valamire is jutnék, te megcsókolsz... Erősen, durván. Az ilyet nem szeretem. Megpróbállak ellökni, de te…..
- Neked is szép napot Tim! - morgom az újonnan érkezőnek. Aztán visszafordulok hozzád gúnyos hangsúllyal. - Beszélhetnék Önnel, kedves uram, négyszemközt? Vagy csak a bandája előtt olyan nagy legény? - kérdezem szerfelett pimaszul, és keményen viszonzom a pillantásod. Picit…..
Végre összeszedem minden bátorságom, megszólítom óvatosan, ő meg pincérnőnek néz. És úgy látom, az asztaltársaságának sem tűnik fel, hogy egy fekete alapon, fehér nonfiguratív mitás bukósisak van a kezemben, és egyáltalán nem pincérruhában vagyok.... Remek kezdet...Picit…..
Csak nemrég csatlakoztam a Tüzes villámok csapatához. Nagyon sok jó motoros van közöttük, akiket már régebbről is ismertem, ők unszoltak, hogy lépjek már be én is, köztük a helyem.Nem tudtam, hogy hogyan mennek ilyen körökben ezek a dolgok, de a haverom, Tim, azt mondta, hogy…..