Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terror Dzsoni

0 bejegyzést írt és 657 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor bécsi otthonunkban a jobbnál jobb sörök közepette tervezgettük szokásos balatoni nyaralásunkat, elhatároztuk, hogy közben a sörblogra teszteljük majd a tó ikonikus sörét. De ideérve kiderült, hogy a Pocsolyai Villámgyors nincs többé. Úgy 15 éve a Káli-medence szerelmese vagyok annak…..
Terror Dzsoni 2019.08.05 16:33:00
www.youtube.com/watch?v=jJEu4PSqAXM

Akkor itt a legenda igazolása... Te aztán képben vagy bazzeg...
Én már az Exatlon első promója láttán attól rettegtem, hogy előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a távolról skorbutos öregasszonynak tűnő Palik László lefordul a dobogóról Dominikán. És akkor még nem is tudtam, hogy a műsorvezető csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, és minden nap edz valamit de a…..
Terror Dzsoni 2019.02.28 16:15:44
@Csaba Dombóvári: Van az a pénz, amiért rosszul lesz ez a barom-állat...
Terror Dzsoni 2019.02.28 17:38:39
@gregaba: Köszönöm, de én még 100 évesen sem szeretnék így kinézni! Egyébként ha holokauszt filmet forgatnék, ő lenne az első statiszta akit felkérnék...
A The Walking Dead nézettsége az előző szezonban teljesen bezuhant az USA-ban, az idei kilencedik évaddal pedig nemhogy megállt volna a nézővesztés, hanem tovább folytatódott, a korábbi csúcsidőszak 15 milliós nézettségéhez képest a mostani évad részei minössze 5-6 millió nézőt hoznak. Valószínűleg…..
Átadták a forgalomnak a világ leghosszabb tengeri hídját, amelyen az autósok csak különleges engedéllyel hajthatnak át...
Terror Dzsoni 2018.10.26 08:26:23
@Semper Fidelis: Irak vagy Irán, nem tök mindegy?! ;)
A blog egyik kedvenc témájának, a divattörténetnek a gardróbjában terjedelmes részleget vagy inkább polcot foglalnak el a cipők és történetük. Nem hiába halogattam mindeddig, hogy hozzáfogjak, hisz a téma hatalmas, az olvasó türelme pedig véges… Így végül arra jutottam, hogy a különféle lábbelik…..
Néha le kell merülni a legmélyebbre, így futottam bele ebbe a válogatásba az artfidon. A legrosszabb albumborítók első helyezettje, természetesen magyar. Na de micsoda énekesnő! Valahogy ez nem rémlett. Nem is húzom az időt, Cicciolina az első ezen a remek lisán. Mondjuk…..
Az utóbbi években nyaranta rendszeresen jönnek a hírek arról, hogy micsoda munkaerőhiány van a Balatonon, nincsen szakember, mert aki volt vagy lenne, az Nyugatra ment dolgozni. Ami persze sok szempontból igaz is, ám a helyzet ennél kicsit bonyolultabb, mint az Feketerigó (aki maga is…..
Terror Dzsoni 2018.08.04 10:21:58
@M. Péter: Természetes, hogy felelősség mindenkire hárul a munkája során, igazad van. De az általad felvázolt eset szerintem azért igen ritka.

@adg:

Nem tudom mit basz el, nem vagyok kőműves. De mondjuk nem a megfelelő anyagokkal és technikával dolgozik valaki - nem csak kőműves - , akkor ez előfordulhat.
Terror Dzsoni 2018.08.04 10:21:58
@geegee: Nálunk ez tudna működni? Vagy a magyar ember elvárja a seggnyalást meg a kiszolgálást?
A „Módszer” „Method acting az, amit minden színész alkalmazott mindannyiszor, amikor jól játszott el egy szerepet” – vallotta Lee Strasberg, a modern színjátszás és színészpedagógia kiemelkedő alakja. Strasbergnek köszönhető a Sztanyiszlavszkij módszer megreformálása, ami által új alapokra helyezte…..
Terror Dzsoni 2018.07.24 16:23:44
@Túlélő ...: Szeretném tudni, hogy szerinted lehet-e hitelesen egy teljesen kifulladt embert alakítani a vásznon vagy a színpadon? Tudnál úgy lihegni és parancsszóra izzadni, hogy ne azt mondja mindenki: ez de szar alakítás? Szerintem nem és - akárkik is legyenek az általad "nagynak" tartott színészek - ez senki másnak sem sikerülhet. Persze itt is vannak határok, ha egy könyvelőt alakítok a filmben, nem fogok megtanulni könyvelni. De azt eljátszani, hogy nincs kihez szólnod fél éve, s ez a frusztráltság látszódjék minden mozdulatodban nagyon nehéz. Persze, lehet van aki megpróbálná, de a hitelességtől igen messze állna az alakítása.

Ellenpéldákat is lehet hozni: a Penge 3 forgatásán Wesley Snipes is végig a szerepben maradt a csapó után is. De azért azt az alakítást szerintem bármelyik amatőr színházi ember hozni tudja, beleélés képessége nélkül is. Szóval szerintem vannak olyan szerepek, melyre nem lehet másképpen felkészülni, s vannak azok a szerepek, melyet bármelyik rutinos színész meg tud oldani. Kérd meg, hogy legyen harsányan vidám, s menni fog neki. Kérd meg, hogy sírjon, mint egy taknyos gyerek, menni fog neki. Aztán kérd meg, hogy hozzon olyan karaktert, akinek tegnap meghalt a kutyája, tegnap előtt a teljes családját kiirtották, fél éve nincs munkája és szemetet eszik a szomszéd kukájából. Na ez nem fog menni mindenkinek elsőre, s akinek menne is, az sem lesz hiteles. Nem tudom sikerült-e kicsit árnyalni a képet.
Terror Dzsoni 2018.07.24 17:20:27
@ursus artos: Irónia akar lenni vagy komoly a kérdés?
A The Beatles sokaknak el van könyvelve a szépfiús, gombahajas, szerelmes, netán szerelemről éneklős proto-hippi zenekarnak. Hibásan! A csapat, ahogy az idő változásával egyre inkább szítva magába a... khm... különböző hatásokat, egyre kísérletezősebb dalokat írt, melyek…..
Terror Dzsoni 2018.06.23 18:16:00
Távozik a Jóban Rosszban Bezerédi dokija, a sorozat meghatározó szereplőjét alakító Kedvek Richárd elhagyja a stábot, kedden láthatjuk majd utoljára a Csillagvirág klinika alkalmazottjaként. Kedvek Richárd 2011 nyarán csatlakozott a Jóban Rosszban szereplőgárdájához, távozását pedig közel hét évvel…..
Terror Dzsoni 2018.04.24 18:17:55
Az első és eredeti "vintage" Star Wars játékfigurákat 1977 és 1985 között adta ki az amerikai Kenner cég. Ekkortól még két rövid életű játékszéria után (Droids, Ewoks) egészen a kilencvenes évek közepéig nem készültek "rendes" Star Wars játékfigurák. A 90-es évek közepére az első eredeti…..
Terror Dzsoni 2017.12.24 19:15:08
16:00: Orbán: Magyarország sosem lesz bevándorlóország 16:28: Orbán: a brüsszeli bürokraták a "Soros-tervet" valósítják meg, és "Soros tenyeréből esznek" 28 perc kellett a királyi hírügynökségnek, hogy rádöbbenjenek, a bevándorlóország nem olyan erős hívószó, mint Soros, de amint ez…..
Terror Dzsoni 2017.09.18 17:12:56
@444: Azért van így, mert minket dedósnak néznek...
Terror Dzsoni 2017.09.19 00:09:40
@Figyel Castro: @444:

:D A két hülyéje... vicces srácok vagytok! :D
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..
Terror Dzsoni 2017.08.28 08:21:35
@az ombi: Az ötleted nem eredeti, a Surdában Borivoje Krisztics már megcsinálta, nem volt nagy sikere...

@Antikrisztián: Én kevésbe leszek szofisztikált, mint bobolysza: Anyád picsáját, s ezt minden dunántúli ember nevében mondom, kis köcsög!
IDDQD Checkpoint 3x09: Amiga 2017.05.21 22:53:56
Először is egy szolgálati közlemény: tovább szeretnénk pimpelni a podcastet, ezért kilőttünk egy Patreon-oldalt, vagyis mostantól pár fityinggel lehet támogatni a Checkpointot, hogy még pöpecebb lehessen. Csomó új tervünk van, és a pénzt visszaforgatnánk a podcastbe illetve a támogatóknak. Itt írtam…..
Az 576 KByte sokat jelentett nekem régen. A 90-es években szinte csak ott vásároltam, hiszen nem nagyon volt semmi más, meg imádtam az újságjukat, aztán jöttek a kisebb konzolboltok, az újság feledésbe ment, majd szép lassan a kis boltokból is kinőtte magát egy-kettő. Mára ott tartunk, hogy bőven…..
Terror Dzsoni 2017.04.30 10:21:02
@Muad\\\'Dib:
Igazad van! Te vagy az igazi LÁZADÓ - így, nagybetűvel - , aki egy számítógépes játékokról szóló blogon (!), a világgazdaság működéséről hordasz össze hetet-havat. Ettől aztán fog a világ változni... :D Aztán meg a személyes frusztrációidat próbálod kivetíteni másokra. Csak szegény anyádat sajnálom...

De azért ne keseredj el, van igény a hülyeségeidre! Kérlek, szépen kérlek! Írj még! Ekkora összefüggéstelen baromságokat csak ritkán lehet olvasni... :DDDDDDD
Terror Dzsoni 2017.04.30 13:04:41
@Muad\\\'Dib: Majd ha szakíró leszel, akkor esetleg - de akkor sem biztos - figyelembe veszik a véleményedet. Meg ha kinő az agyad, s értelmesen, meg értelmeseket írsz. Szerinted kit büntetsz azzal, ha nem veszel digitálisan terjesztett programokat? A kiadót? Nem akarnálak elkeseríteni, de le se szarnak, egy ronda - de jelentéktelen - pörsenés vagy a világ valagán! S ha nem tudnád, a világgazdaság egyik mozgatóeleme a kereslet-kínálat elve. Vagyis: amíg valamit eltudok adni annyiért, amennyiért megveszik, akkor nem kell változtatni a gyakorlaton. Ha a kutya sem veszi, akkor kell elgondolkodni egy reális árcsökkentésen, aminek a tartóssága ismét csak a keresleten múlik majd. Az, hogy te csóró vagy, senkit nem érdekel, főleg nem egy multinacionális kiadót. A kapitalizmus egy ilyen bicikli.

Az általad felvázolt problémára azonban több megoldás is lehetséges, íme:

- a világgazdaság működése azonnal és végérvényesen változzon meg, mert TE azt akarod
- a világ minden gémere jelentsen be bojkottot, ezzel kizsarolva az olcsóbb programokat, mert NEKED nincs 10€ a Super Mario legújabb kalandjaira
- szembemenve a fejlődéssel és a józan ésszel, csakis kizárólag dobozos verziókat adjanak ki, kit érdelek, hogy így még drágább lesz a program a járulékos költségek miatt, mert TE ezt akarod

Melyiket látod sanszosnak? Vagy van saját elképzelésed a probléma megoldására? Szeretnék megint jót nevetni! :D
Terror Dzsoni 2017.04.30 16:45:53
@Muad\\\'Dib: :DDD Hát tényleg megnevettettél! Annyira hülye vagy, hogy még saját véleményt sem tudsz megfogalmazni! :D Kérlek még, még, még... Már hárman röhögünk a monitor előtt :DDDD
Láttunk már fantasztikus alkotásokat és világokat, amelyek a Markus Persson kultikus játéka segítségével készültek el, de talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Linard néven is ismert Oszter Dániel egy magasabb ligában játszik, ha a Minecraftról van szó. Az általa épített Galekin nevezetű virtuális…..
Terror Dzsoni 2016.10.11 08:14:14
Jó, nem mintha bárki, bármikor is gondolta volna, hogy Ricket csak úgy kinyírják a sorozatból. A baltás ijesztgetés viszont érdekes, mert ugyan azt többször lenyilatkozták, hogy a sorozat szempontjából semmi értelme annak, amit a képregényben még a Kormányzó lépett meg, azaz levágta Rick jobb kezét…..
Terror Dzsoni 2016.10.10 15:04:07
@Dyta Kostova: Az évadzáróba, mielőtt szétbaszkodta volna a "valaki"fejét, azt mondta Negan: Ha bárki meg mozdul, vágjátok ki a gyerek -Carl - szemét, és etessétek meg az apjával. Szóval: nem Carl lesz az áldozat.

Nem szó szerint idéztem, de ez a lényege Negan mondandójának.
Emlékszel rá, hogy napokig tartott ezeket a dalokat kiveri a fejedből? Nem? Sebaj, itt egy kis emlékeztető!..
Terror Dzsoni 2016.07.31 17:27:53
Azért jutott ez eszembe, mert egy napon olvastam két hírt. Az egyik, hogy Orlandoban egy állat lemészárolt 50 embert egy melegbárban. (Mellékszál: olvastam olyan véleményeket, hogy jól megérdemelték a buzik. Nem tudom, hogy ezek az emberek milyen társadalomban élnek, és milyenben szeretnének, nekem…..
Terror Dzsoni 2016.06.14 09:15:58
@E.Katolnai: Szégyelld magad, mert tudatlan barom vagy. Ugyanis olyan, hogy mohamedán nem létezik! Van helyette iszlám vallás, akik pedig az iszlám hívei, azok meg a muszlimok.

A leghangosabban gyűlölködők leplezni kívánják igazi énjüket... csak nem egy bujkáló homo vagy?

Amúgy az iromány baromság, de nem azért amiért te gondolod, hanem mert olyan dolgokat állít párhuzamba, amelyeknek nem sok köze van egymáshoz.
Terror Dzsoni 2016.06.15 08:35:12
@E.Katolnai: Nincs semmi gond, maradj csak ugyan az a tudatlan idióta, akinek születtél. Ugyanis annak, hogy olvastam-e a Koránt (igen, nagybetűvel kell írni!, na meg a szégyelld is két l betű), semmi köze ahhoz, hogy tudom, olyan hogy mohamedán nem létezik. Csak azért írok ide példát, mert akik rajtad kívül olvassák az oldalt még nagyobbat nevethessenek rajtad. Ha azt mondom mohamedán, akkor az akkora baromság, mintha azt mondtam volna: jézusista. Tehát, ha csendben maradtál volna, még akár bölcsnek is tűnhettél volna...

Azért a nyolc általánost be kellett volna fejezni, s akkor csak fele ekkora seggfej lennél. Egyébként jól szórakozom a hozzád hasonló tudatlan és iskolázatlan barmokon. Kérlek írj még, már az egész iroda rajtad röhög!
Itt van ez a fenti videó. Első blikkre semmi baj nincs vele, bár a riporter hangjától az ember a falra mászna legszívesebben, de hát ez adottság ugye. Ha csak ez lenne a baj, nem születne poszt sem. A Saul fia Oscar-díjáról kérdeztek meg benne Hollywoodban dolgozó magyarokat (meg Vajna Andrást, de…..
Néha talán mindannyian vágyunk arra, hogy egy bot egyszerű történettel bíró film szánjuk az időnket. Persze nem olyan valamire, ami az Asylum-féle trágyagyárból kerül ki, hanem a maga módján azért igényes. Nos ilyen esetben lehet jó választás az Olaszországban készült War…..