Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yodad

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát emberek... Michael Bay egy állat. A szó szoros értelmében. Nekem ugyan nehéz elfogulatlanul ítélni és írni a filmről, de azért megpróbálom.Egy akciófilmet így kell kezdeni. Azért meglátszik a Kurtzman-Orci kettős írói munkája, ha emlékeztek az első rész és a Star Trek…..
yodad 2009.08.08 01:55:57
FRISSÍTÉS: A videó kicserélve, mostmár van hang is! A 100. bejegyzést olvassátok éppen. A második film kapcsán a Paramount pár exklúzív tartalmat tett elérhetővé a Blu-ray tulajdonosok számára. Egyebek közt ezt a klippet a Bukottak bosszújából. Sajnos nincs hang (illetve van…..
FRISSÍTÉS: Még egy videó, két spot is van benne, a második az érdekesebb. Feltűnnek a konyhai robotok. Csekkoljátok! Összesen 5 új Spot, jó minőségben. Az idokep.hu főoldalán van egy hirdetés, valószínúleg a tévében is a Team Kids nevű, itt a listában az utolsó reklám fog…..
Hugo Weaving (Megatron hangja) elárulta magát! Új filmje ausztráliai bemutatóján elárulta, hogy a második részre is leszerződött, mint Megatron hangja! Már be is fejezte a felvételeket. Arról is beszélt, hogy Megatron visszatérésében szerepe van annak az Örök Szikra darabnak,…..
yodad 2009.03.06 02:36:23
Transformers 2 MEGÉRKEZETT! 2009.02.01 17:52:00
Derült égből a villámcsapásként ért (legalábbis engem) de felkerült a netre az összes Superbowl alatt futó tvspot, így a Transformers: Revenge of the Fallen-é is. Hát...Én teljesen lesokkolódtam, iszonyatosan durva ez a 30 másodperc. Nézzétek, ámuljatok,…..
yodad 2009.02.02 02:02:55