Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helterskelter

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: KZ Kibérelni valószínűleg csilliárdokért lehetne, ha lehetne egyáltalán, viszont bekuckózni be lehet ide is ingyen és bérmentve (bár felteszem az ilyen helyek is fel vannak osztva a hajléktalanok közt, nem feküdhet akárki akárhova). Mármint ide: Bányászlány képe…..
autózz! Kis kerékpároshatározó 2011.09.09 08:21:00
Örök viták tárgya az autós-kerékpáros viszony, holott nem ellenségeskedésről, hanem partnerségről kellene, hogy szóljon. Való igaz, messze vagyunk Hollandiától, de nem gondolom, hogy zsigerből kellene utálni a kerékpárosokat autósként, főleg, hogy sokan használják mindkét…..
helterskelter 2011.09.11 08:45:56
Hagyjatok magatoknak egy kis időt, amíg összerakjátok a címet. Sándor ugyanis érdekes dolgot látott nemrég, aminek kapcsán várjuk tőletek az összeesküvés elméleteket! A minap olyan vérlázító történet szemtanúja voltam, amit mindenképpen szeretnék Önökkel megosztani. A…..
Senki sem vitatja, hogy a bankok sokszor nem túl fair szerződést kínálnak, és (talán) még az is érthető, hogy a szociálpszichológia alapján a válságos időkben a nép a pénzintézetekből csinál bűnbakot. A kulcsszó a fenti mondatban viszont ott van, hogy a bankok a szerződést…..
helterskelter 2009.03.03 22:44:18