Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pittscards

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Fotó: Pixabay   Péntek este van, a bárpultnál iszogatunk Vandával. Nyitásra érkeztünk, és megdöbbentünk milyen sokan vannak. Mintha szombat lenne, ez az érzésem. Kimondottan azért jöttünk pénteken, mert egy családias, csendesebb éjszakára vágytunk, de most már mindegy, itt vagyunk, hozzuk ki…..
Megérkeztünk ahhoz a részhez, mely azt a témát járja körül, ami talán legtöbbünknek elsőre beugrik a tabu-szó hallatán: szex. A szexualitás végtelen tárháza a titkoknak és elhallgatott vágyaknak. A szexualitás az, ami másodpercenként szembejön velünk a médiában, vagy a…..
pittscards 2017.11.28 08:43:18
@BBrigusz: Nekem csak az volt meglepő,hogy kicsit fiatalabbnak gondoltam őket, meg bizarr volt nappali fényben látni a Tik-Tak felső szintjét :-) De az első két interjú tényleg érdekes volt, , meg is akadtam azon a mondaton, amikor az egyik nőnek született alany mondja, hogy "férfinak érzem magam" - mit jelent ez? Nők is hordhatnak nadrágot, vezethetnek autót (már Szaúdi-Arábiában is) vagy akár országot (Merkel, May) - szóval miben más a "férfinek érzem magam" és a "fiús leszbikus vagyok"? Igazából csak fizikai különbséget látok, és mintha tényleg említette volna, hogy szakállt akar (amit szerintem meg fog még bánni, de ez csak az én véleményem).
   Fotó: Pixabay   Egy könyvet olvasok - még az is lehet, egyszer írni fogok róla - és ebben a percben pattant ki az agyamból ez a cím, illetve a poszt tartalma. Érdekesen módon működik az emberi elme, hiszen sok esetben elég egy pillanat, és kialakul egy összetett gondolati rendszer.  Vanda…..
pittscards 2017.10.01 10:09:02
@58múltam: A " fiatal, magas, sportos testű, szép arcú, vonzó" jelzők közül egyik sem illik rám. És mégis, múltkor lefeküdt mellém egy nő és örült neki, amikor elkezdtem simogatni. Persze nem történik minden alkalommal ilyen - talán tízszer voltunk klubban és ebből talán ötször voltam a feleségemen kívül mással is. Talán lehetne jobb is az arány, ha kevésbé lennék gátlásos.
pittscards 2017.10.11 08:01:05
@Womb Raider: Az a helyzet, hogy mi nem szoktunk túl sok időt lent tölteni :-) Mindketten introvertáltak vagyunk (főleg én, ami ugye azért is kellemetlen, mert az én dolgom lenne a kezdeményezés).

Egyébként volt ilyen próbálkozásunk egy párral, de négy hónap alatt nem sikerült összehozni a randit (minden 4 hétvégéből kiesett 2 biológiai okokból, a feleségem meg gyakran dolgozik hétvégén, szóval nem tudtuk összehozni). Színház, koncert, swingerklublátogatás néha megszervezhető, a gond akkor van, amikor más, hasonlóan elfoglalt párral kell időpontot egyeztetni.
  Fotó: Pexels   Már sok szempontból bemutattam életformánkat, és a kapott levelekből az is kiderült, olvasóinkat legjobban a folyamatok érzelmi, és lelki oldala érdekli. A kezdetektől igyekszem erre odafigyelni, és az érkező kérdések megadják az irányvonalat. Persze, a szexjelenetek leírását is…..
pittscards 2017.09.20 08:39:51
@Lady Scarlett: "Ahol ez elojon, ott szerintem unjak egymast a parok. "

Ha tehát elmész egy étterembe, az csakis azért lehet, mert unod az otthoni kosztot? Ha elmész nyaralni, csakis azért teszed, mert unod az otthonlétet? Moziba is csak és kizárólag azért mész, mert unod a tévét? A swingerklublátogatás is csak egy kikapcsolódási, szórakozási forma.

A kultúránkban az van benne, hogy "a szex bűnös dolog, ha nem (egymással) házasok között történik". Ez a XIX-XX. században arra gyengült, hogy "a szex bűnös dolog, ha nem egymásba szerelmes emberek között történik". Ebből az alapból táplálkoznak az elítélő kommentek.
pittscards 2017.09.21 08:59:05
@Lady Scarlett: Közben a kérdésemre nem válaszoltál: csakis azért mentek el otthonról túrázni, mert unod magad/egymást otthon?

A swinger nem való mindenkinek. De azért vegyük észre, hogy a "megcsalás engedéllyel" oximoron. A csalás attól csalás, hogy a másik nem tud róla, "becsapom". Onnan kezdve, hogy megegyeztünk egymással, hogy mással (is) ágybabújunk, nincs megcsalás. Sőt, a swingerklub abszolút közös élmény.
pittscards 2017.09.22 13:28:09
@Lady Scarlett: "Amikor hazasodsz arra teszel igeretet, hogy huseges lesz a parodhoz. Azaz nem dugsz massal."

Nem, mi nem tettünk erre fogadalmat. Képzeld, a swinger gondolata még a házasságkötés, sőt, a lánykérés előtt felmerült mindkettőnkben. Mindkettőnknek volt már többesszex-tapasztalata megismerkedésünk előtt is.

"A swingerezes onbecsapas is a tars manipulacioja mellett."

Sok-sok ilyen rémképet olvastam, mielőtt elmentünk volna először swingerklubba. Valahol arra is számítottam, hogy a társalgó teli lesz a "manipulációval rávett" feleségekkel, akik idáig még csak-csak eljöttek, de az akciótérre már nem, ott pedig főként nők után koslató férjeket találok. Nem ez lett a tapasztalatom. Az eddigi látogatások során összesen másfél feleség nélküli férjjel hozott össze a sor (azért másfél, mert az egyiknél ott volt a feleség néhány méterre, csak csatlakozni nem akart). Ennél sokkal-sokkal több férfi nélkül érkező nővel találkoztunk. A swingert úgy beállítani, hogy "magányos nők önbaszató köre" még mindig pontosabb lenne, mint az a kép, amit te képzelsz.
  Fotó: Filep László    Nem vagyok két éves nyeretlen, de azért öregnek sem tartom magam. Persze, a tinik számára már az érettebb korosztályt képviselem, de ezzel a gondolattal egyáltalán nem nehéz megbarátkoznom. Tudom, hogy a korosztályomban sok férfi társam már potenciális problémákkal…..
   Fotó: Filep László   Srác koromban szinte megbabonázva és irigykedve néztem a lányokat. Miért? Irigyeltem a bájukat, titokzatosságukat, és mi fiúk már akkor az ő figyelmükért versengtünk. Szó sem volt szexualitásról - még szép! -, de mégis zsigerből tudtuk, tennünk kell a szép pofik elismerő…..
  Fotó: Filep László   Egy belvárosi étterem teraszán ülünk, kedélyesen iszogatunk és eszegetünk. Kicsit hangos az olasz zene, és még az is lehet, mi is hangosabbak vagyunk a kelleténél.  Viviennel és Balázzsal beszélgetünk. Rendezvényszervezéssel foglalkoznak, és tulajdonképpen ez hozott össze…..
comment:com Kurva kurvának farkasa 2017.03.16 10:30:00
Kb. így lehetne összefoglalni az ITV és a Hulu közös sorozatát, a Harlots című kosztümös drámát, ami egy (nem vicc) Harris's List of Convent Garden Ladies című klasszikus prostikalauz nyomán készült, és az 1760-as évek Londonját mutatja be, ahol a statisztikák szerint minden…..
  Fotó: Filep László    Úgy döntöttem, hogy eleget nézelődtem a bárpultnál és Vanda italát kezemben tartva belépek a félhomályos helyiségbe. Szabi most végzett és finom mozdulatokkal itatja fel a testen csillogó olajat. Vanda örül nekem és iszik is az italából. Ragyognak a szemei és mosolyog,…..
Ma se dugunk Egyméteres 2017.01.07 17:37:59
Látom Borókán, hogy valamit nem mond el. Ő sokkal nehezebben nyílik meg nekem, mint én neki. Másképp vagyunk bekötve. De érzem, hogy történt valami, ami megbolygatta. Sápadt, szétszórt, lefogyott (még jobban). Hallgatja, amit mondok neki, de alig reagál. Ismerem annyira, hogy nem izélgetem, várok,…..
   Fotó: Filep László   Szeretem a decembert. Végre van időnk és lehetőségünk egy kicsit megállni és értékelni az elmúlt hónapokat. Küzdelmes év van mögöttünk és nagyon sokat kellett változnunk. Most nem szeretném a világ eseményeit részletezni, de azt gondolom, abban egyet tudunk érteni, hogy…..
pittscards 2017.01.08 15:04:04
@Kismori: Mi járunk néha klubba és bennem is felmerül időnként, hogy mi van, ha véletlenül elkapunk valamit orális szex közben. Azonban ne felejtsük, hogy sok nyavalya nem csak szexuális úton terjed (uszodában is össze lehet szedni sokukat), illetve a legtöbb gyógyítható/kezelhető (még a HIV-pozitív Magic Johnson is életben van 25 évvel a fertőzése után). Aztán vannak olyan betegségek is, amik lappanganak (mondjuk két havonta 5 napig fertőző az egyébként tünetmentes vírushordozó - ilyet monogám kapcsolatban is el lehet kapni, jártam így). És szerintem a swingerklub fertőzésveszélye elhanyagolható a téli tömegközlekedéshez képest, főleg influenzaszezonban. Szóval van némi kockázat, szerintem megéri az élményekért.
   Fotó: Varga Zsolt   Az egyik swinger klubban vagyunk és már éjjel egy óra is elmúlt. Egy párral a felső szinten volt egy maszatolós próbálkozásunk, de már hazaindultak. Nem volt csók és párcsere sem! Eddig ez a mérleg és tulajdonképpen nincs is ezzel semmi bajunk. A társalgóban nézelődünk,…..
Na, hol is tartottunk. Tavaly december. A Karácsony sokkal kevésbé viselt meg, mint gondoltam, hogy fog. Nem volt semmi dráma, tulajdonképpen a felszínen jobb is volt a hangulat, mint a viszonyom kiderülése előtt. Ottó két hétig itthon volt, végig gyerekezett (a srácokat le sem lehetett feszegetni…..
  Foto: Circuito Fora do Eixo   Egy rendhagyó témakört választottam, amire nyugodtan mondható, hogy tabu a köbön. Természetesen most is egy általunk megélt élményt olvashatsz, amit igyekszem őszintén, de nem bántó stílusba csomagolni. Gáborral november - december hónapokban többször…..
Csengettek. Ránézek az órámra, 5 perccel hamarabb érkezett meg. Elismerően hümmögök, szeretem, ha valaki ad a pontosságra. A magassarkú semmivel sem összetéveszthető hangja egyre inkább kúszik be a nappaliban szóló lágy zene elé. Már éppen kopogna, de megelőzöm, s a látvány, mely fogad, minden…..
Fotó: Filep László  Havi rendszerességgel járunk Vandával swinger klubokba. Minden alkalom különbözik a többitől, de vannak olyan helyzetek és szituációk - amik nem közvetlenül velünk történnek meg - de még sem tudok ellenállni, muszáj tollat ragadnom és leírnom. Három ilyen különleges élményünket…..
   Fotó: Filep László   Szeptember 14-e, hétfő reggel van. Általában a hétfő reggeleket nem kedvelem, de a mai más, mint a többi. Néhány hete megismerkedtünk az egyik klubban egy szimpatikus párral. Pontosabban az történt, hogy az egyik szexpartner kereső oldalon találtunk egymásra és meg is…..
pittscards 2016.04.18 07:25:32
 Fotó: @ Mark Freeth   Micsoda? Ki ez az ember? - futnak végig az agyamon a kérdések. Érthetetlen ez a viselkedés és egyben bántó is. Vanda kimondottan szép Nő és tudom, érzékelem, hogy Nico nagyon vonzódik hozzá. Akkor miért ez a visszautasítás? Világosan megbeszéltük a fészbukon, hogy a masszázs…..
pittscards 2016.03.05 16:17:19
@Siklósi Botond: @Croma Soma: Az az érzésem, mintha lenézné a swingerbe a feleségükkel járó pasikat. Mintha birtokolni akarná a nőket és lúzernek tekinti azokat a férfiakat, akik "odaadják" másnak a párjukat. Ő a "macsó alfahím", aki kihasználja a lúzerek lúzerségét. De ez csak érzés a történet alapján.
Fotó: @ Mark Freeth   A neten ismerkedtünk meg egy kedves párossal, akik privát rendezvényeket szerveznek swinger klubokban. Soha nem találkoztunk velünk még személyesen. A helyzet az, hogy azt sem tudjuk, hogy néznek ki. Néhány napja kaptunk tőlük e-mailt, hogy december elejétől minden héten…..
pittscards 2016.02.03 12:35:57
Ma se dugunk Beszélnünk kell 2016.01.01 20:45:32
OK, ilyen nincs. Találjátok ki... úgyse találjátok ki. Andor. Először meg sem ismertem, csak egy random hipstert láttam, aki egy Yoko Ono karakterű, bonzontospuncijú nőt visz éppen a szivárványon túlra, majd néhány perc múlva csatlakozik hozzá. Annyira nem számítottam rá, hogy…..
pittscards 2016.01.02 15:28:51
Imre túl van a kezdeti sokkon. Az első hármas élményünk hirtelen nagyon tömény volt neki. Utána Zoli el is tűnt egy időre a képből és Kedvesem külön kérésére, időt hagyva neki, hogy megemészthesse a dolgokat, pár hétig csak kettesben szerelmeskedtünk Imrével együttléteink…..
Ma se dugunk Szolg. közl. 2015.12.18 13:34:50
Az Aliz-poszt vagy 3 hete félig készen várja a sorát. Történések vannak a szerző életében, és nem mellékesen az egyik kedvenc olvasóját elvesztette, aki nélkül nem sok értelmét látja az írásnak. Karácsony előttre azért ígérem, befejezem...
pittscards 2015.12.19 12:17:41
Szóval előző nap rámírt valaki, hogy szeretne találkozni. Tényleg nagyon szép, korrekt levél volt. Mondta, hogy bizonytalankodik, mert még nem csinált ilyet, de nagyon megtetszett neki az oldalam, a szöveg stb. Aztán egy kicsit felhúztam magam, mert arcképet kért. Oké, tudom, hogy…..
Ma se dugunk Vad kert 2015.11.22 20:39:52
- Szerinted meddig lehet NEM elmondani Aliznak? Soltvadkert felé autózunk kettesben. Hosszú, néma szünetek színesítik az utat. Próbáltam nyomatni a rádiót, de minden csatorna csak dumát ad (reggel...). A CD lejátszó rossz, persze CD sincs nálam. Marad a csend. Olyan gyönyörű ősz…..
pittscards 2015.11.23 22:47:02
@boroka81: Komolyan, rengeteg kapcsolaton javítana, ha beszélnének egymással a felek :-)
Balázs eléggé meggyötörten jött haza egyik nap a laktanyából. Ilyenkor mindig van valami, valami olyan tűz, vagy egyéb katasztrófa, amit nem sikerült a legjobban megoldani. Ha nem tudtak valakit kimenteni. Ilyenek. Eleinte, a kapcsolatunk elején nem nagyon mondta, ha bent volt valami…..