Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janonimus

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tarzan félpucéran rohangál... Hamupipőke éjfélkor ér haza... Pinokkió állandóan hazudik... Aladdin lop... Batman 220 km/h sebességgel repeszt... Csipkerózsika lusta, állandóan alszik... Hófehérke pedig 7 fiúval él együtt. ..
ROFL-net Üdvözlet! 2011.06.17 15:00:00
Üdvözletem!Én is olyan újonc féleség vagyok és már jó régóta figyelem ezt a blogot.Amit tudni kell róalm:1.Szeretem az állatokat. (főleg a nyuszikat és főleg a levesbe =)2.Az előzőnek csak a felét kell komolyan venni. Na tehát el is kezdem:vicces,bizar tehát ROFL! (talán…..
A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is,…..
Érdekes módon a Ringriker kihívás váltotta ki a legnagyobb visszhangot, de megértem, én is veletek izgulok, hogy tényleg végig lehet-e vinni egyáltalán... Múltkor előkerestem az én kiegészítőmet, hogy meddig jutottam el. Ez volt az a rész, ahol én feladtam.  Az első…..
Sok dolog adva volt, hogy egy "bezzeg" játék legyen, de ezt is képesek voltak elszúrni. Ezek sosem tanulnak... 2008-as a játék, grafikája korrekt, játékélmény kevésbé   ..
Janonimus 2010.11.18 23:52:18
A jó öreg FIFA 06-om. A játék tele van hibákkal (most már azt mondom, hogy a legkomolyabb hiba, a kapus rettenetes helyezkedése), ezt már megszoktam, de mégis sokat játszom vele, főleg testvérem ellen jó kis partikat lehet rendezni. Így volt ez ma is, amikor a Herthával…..
Igen ilyen is van. Emlékszem még, milyen hisztéria volt petíciókkal meg ilyenekkel, hogy jelenjen meg végre a várva várt folytatás. A CNN George Double-Bush* beszédét is félbeszakította anno, mikor bejelentették a nagy hírt. Ha jól látom, most már egy Monster Truck(!) is…..
Minden fontos részlet a videóban  Az antikiller filmrészleteket itt töltsd le (150 MB) 10 percnyi nyersanyag Az oldal alján lehet letölteni  Helyenként túlterhelt az oldal. Próbáld később újra. Vagy itt  És itt Legfontosabb infók: Youtube…..
Janonimus 2009.12.13 12:23:20
@Millenotti: De szerintem jobb a fair play én hogyha nyernék akkor élvezném csak igazán ha kemény harcban nyerek
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
Egyszer már kiraktam ezt, de Youtube megint hisztizett, úgyhogy S@ti felrakta a videókat máshová.Úgyhogy ha nem tudnál angolul, vagy nem elég jól és emiatt kihagytad a mester munkásságát, akkor most pótolhatod hiányosságodat. Elmondása szerint hetente egy résszel bővül a…..
Kis maszek sorozatom elérte a harmadik epizódot. Elvileg nem itt kéne megjelennie, de sajnos a .hu oldalam nem üzemel. Valamint azt is tudom, hogy ez nem mindig volt ingyenes, de mára szabadon használható. Aki ki szeretné próbálni, annak 2 dolga van:  1. Letölteni magát a játékot…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.10.05 19:15:00
Egy új fanwork-öt kaptam, ezúttal Maxipingtomi77-től (Hogy találjátok ki ezeket a neveket?)  ..
No mindenki, december óta várni kellett, de most újra itt van. Ahogy eddig legtöbbször, kreatívnak kell lennetek! Ez a nyereményjáték a már többször említett, tervezési fázisban lévő RPCJS pólókkal kapcsolatos. Már van pár saját tervezésű pólóm, de tudom, hogy ti…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.15 20:14:00
Már tesztelgetem az új alanyt. Elvileg egy olyan játék következett volna, amely a Lulát überelte volna "Azt a rohadt élet, ilyen játék pedig nincs!" szempontból, de technika okokból azt csak később mutatom be.A következő videó két különálló részből fog állni, majd…..
Bizony,ezt vegyétek mondjuk utolsó ráhangolásnak, mielőtt a nyár végén újra végigtolom a Snajpert egy utolsó "Mesterlövész Reloaded" videóért.  Videót készítette Péter  ..
Janonimus 2009.06.13 17:00:54
Úgy éreztem, ez már nem kell a végleges videóba, de így extraként azért még bemutatnék további példákat, hogy milyen gondok vannak vele, mint kalandjáték. Kalandjátékoknál elakadni nem szégyen, de a jobb kiadások attól (is) jók, hogy kihívják a logikádat. Kombináld ki a…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Rengetegen írták, sok helyen olvastam, hogy a Mortyrban bizony megcsodálható Hitler is, ahogyan nagyban magyaráz és hiába lőjük le, állandóan feléled.Anno egyszer végigvittem a Mortyrt, de nem láttam sehol. Gondoltam, "áá, biztos nem voltam elég figyelmes". Most, hogy…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..