Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Etusss

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Julcsikadaania felmérés 2009.05.23 14:35:00
Szakmai felmérést végzek. Kérlek Bennetek, válaszoljatok egy-egy/három-három szóval (egyetértek/nem értek egyet) az alábbi két kérdésre:   1) A legtöbb emberben meg lehet bízni. 2) Az állami intézményekben (rendőrség, jogrendszer, közigazgatás, kormány) meg lehet…..
A segítségetek kell két dologban is. Elkezdődött a félév és ezzel a témabulik ideje is beindult. A következő kettő (két és három hét múlva, szóval hamarosan) kihívások elé állít. Először is, a folyosósfarsangra mindenkinek saját témát kell választania, feldiszíteni a…..
Julcsikadaania vetem a számot 2009.01.23 03:12:00
-vigyázat, szokatlanul személyes és őszinte, hogy aztnemondjam szirupos blogbejegyzés következik-és akkor most van az, hogy végre ismét bejelentkezem, és az új félév kezdete előtt pár nappal megosztom veletek az első félév mérlegét és hajnali három lévén (munkából jöttem,…..
Etusss 2009.02.01 22:26:02
Drága Julcsikadaania!!!!!

Basszus, képzeld, megtaláltam a kedvencek közt (mert épp szakdogaírás közepette procratsinál-ok, if u know what i mean,...) szal néztem a régi dolgaimat, és rábukkantam a régi blogodra,és onnan elvezetődtem ide, az új blogra, és basszus, az egggészet elolvastam egyhuzamban mindent amit eddig írtál, és aaaaaaaaaaaaah !!!!! hihetetlen. Csodás. És nem is tudom... mondhatok olyat h totál értem amit mondasz? A különbség az, h még itt vagyok, itthon ülök BP-en, egyedül, parák közepette, sokmindennel a hátammögött, és így vagyok szintén kétlaki ember, magyar-holland vagy holland-magyar nemtom, a lényeg, h ... nagyon szívszorongató volt olvasni, és pláne ezt a bejegyzést, mert nem is tudom, de a szívemből írsz.. én ezt érzem, csak éppen itthonról.. (ez gáz..? annyira visszavágyom.. de amikor meg ott vagyok kint Amstiban, akkor meg idevágyok...) nem is tudom. asszem keresem a helyemet... keressük.. a helyünket.. ha szabad ezt írnom. szóval teljesen meghatottál.

Nagyon szuper h csinálod ezt a képzést. a Végén egy MA diplomát fog majd adni? Milyen lesz? Milyen keretek közt vagy kint? Én dolgozom a szörnyűmultinál, és közben keresztrefeszül a lelkem, meg az elmúlt pár hónapban elköltöztem, végre eladtuk a lakást, tudod, ahol még nagypapussal... szóval itt ülök az új életben egyedül, aztán emellett meg stresszelek a szakdogán, de valahogy csak lesz.. és közben én is jelentkeztem vissza Hollandiába, egy masterre, még nem tudom, h sikerült-e...

olyan érzésem van, h hasonló, nagyonhasonló az utunk, persze mégis más, de most épp szívenütődtem.. és ez jó. nehar h a blogodat egy ily hosszú és érzelgős bejegyzéssel tarkítottam. Nagyon szeretlek, és gondolok rád, és a kedvencek a laptopomon ezután egy újabb oldallal fog gyarapodni.

Etus