Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ewok

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamilyen rejtélyes oknál fogva az emberek szeretik, ha 10 pontba foglalnak nekik valamit, gondolom, már a Tízparancsolat is azért áll éppen ennyi ukázból – illetve tiltásból, mert az Úr is tudta, hogy mennyire van kalibrálva az emberi elme. Valentin-nap lévén meg már úgyis…..
Ewok 2014.02.15 11:57:05
@Gloria Mundi:
Fene a gusztusukat ezeknek a csajoknak, rendes betevő falat nem jutott nekik, azért fordultak a madarakhoz?
Ewok 2014.02.15 13:56:45
@Gloria Mundi:

Most jót nevettem...
Szép Hölgyek és Jó Urak! Ismét fantasztikus játék kezdődik nálunk, olyan, amilyen eddig még nem volt! A FŐTÁV és az Urbanista közös murijában, a Lakótelep-bajnokságban  Budapest kedvenc távfűtött panellakótelepeit keressük.  Mivel történetesen ezeket a sorokat is…..
Mandiner blog Egy párt elegendő! 2013.04.23 13:31:00
„Ahol demokrácia van, meg jólét, ott egy párt is bőven elegendő, a pártosodás – miként 1989-ben is – a bomlás biztos jele” – írja Ugró Miklós a Magyar Nemzetben. 2013 áprilisában. Csak bólogatni tudok! Dolgozó népünk épp eleget hallott a különböző…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Nem rossz szlogen a Liz&Dick című tévéfilmnek, amiben Lindsay Lihan lesz Liz Taylor, Grant Bowler (True Blood) meg Richard Burton.  ..
Főhet a feje a közszolgálati vezéreknek, hogy miért is adnak adásonként 15-18 millió forintot Fábry Sándornak, amikor nemhogy az RTL Klubon megszokott stabil egymillió nézőt nem hozza, hanem már házon belül is elkalapálják. Amennyire gyatrán indult D. Tóth Kriszta…..
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
Két fontos döntés született ma – és néhány további ezekből következő. Egyrészt Schmitt Pál eldöntötte, hogy nem mond le. Másrészt Orbán Viktor (és a Fidesz) úgy döntött, hogy nem szólítja fel távozásra az államfőt. Egyik döntés sem nevezhető…..
A rendőrségen és a médiahatóságnál is feljelentették Bochkor Gáborékat, mert a Bumerángban a teknőcök agyonverésével viccelődtek, illetve arról beszéltek, milyen állatok pusztulhatnak még ki, írja a Blikk.A Bumeráng csapata a február 7-i adásban azért kezdett el a teknősök…..
A Jobbik alelnökének kapóra jött a nagy hideg, három kanna gázolajért tudta megvásárolni az elcsatolt országrészt a román államtól. Párttársai közül is többen készültek hozzá hasonlóan komoly ajándékokkal az ünnepre.Bár szigorúan Bálint-napnak hívják, de Vona Gábor…..
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..
Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót. Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
Általában azt mondják ugye, hogy a magyarban lehet legjobban káromkodni, az öntelt alakokra viszont az angolban találjuk meg a legmegfelelőbb kifejezést: D-bag. Egyre többet is használják ezt a főnevet a tengeren túlon, hisz a modern világ teli van rátarti emberekkel. Ha bővebben…..
Ha volna ateista egyház, abban bizonyára minimum plébános lennék. Úgy nyüzsögnek itt a Trianon-törvény megszövegezése óta a báránykák, mintha ettől legalábbis dzsihádot kellene hirdetni, indításnak pedig felgyújtani a Bazilikát. Nyugi, gyermekeim. Nem lesz semmi baj. Sőt,…..
Rendkívül vicces hírt olvastunk a Blikkben, miszerint Hajdú Péter, a Story4 Tv-ről a második számú kertévéhez költöző médiaipari fregoliember, aki Névshowrtól elkezdve talkshow-ig mindent képes és tud is vezetni persze, túl dagadt a TV2  finnyás vezetőségének, és ha nem…..
Ewok 2010.01.18 15:27:27
@Krisztina: Némely igénytelen, esetleg alul iskolázott nézőnek bejön ez műsor. Igazad van, valmihez ért a fazon, a pénz csináláshoz. ezt kár tagadni. De műsor készitésre, műsorvezetésre nincs tehetsége. Tipikus médiapatkány, élősködő.
Sajnos a nézők igénytelensége tömi a zsebébe a pénzt. Egy mentálisan jobb állapotban lévő országban, ez a fószer a mádia területén esetleg diszletmunkás, vagy valami hasonló lehetne. Azon kívül ritka ellenszenves a nagy arcával.
Ewok 2010.01.18 15:29:53
@lutria: A lirályi tv-ből eltanácsolták, mert egy szakmai bizottság úgy itélte meg, hogy nem képernyőre való.
szerintem beszélni se tud....