Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rohamoscsiga

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor beleállsz a fékbe, aztán valahogy megállsz. Kivéve, ha éppen egy rali-gyorsaságin vagy. Mert akkor lehozod a gépet. És szerencséd van, hogy egy Seicentóban (?) ülsz. Solbergnek is volt már hasonló esete és keresem azt a harmadik videót is, ahol magával a racsnival kormányoz…..
rohamoscsiga 2015.05.15 17:49:26
 A Sátoraljaújhelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben tegnap éjjel elhunyt Ambrus Attila (†42). A Whiskys rabló néven elhíresült, rendkívül népszerű bűnöző a kilencvenes években elkövetett, súlyos-életveszélyes személyi sérüléseket is okozó  fegyveres…..
Tavaly már találkoztunk egy Pepsi-kristályvíz sztorival, akkor kevésbé volt megnyugtató a végkifejlet. Most viszont egy korrekt panaszkezeléssel szépített az ügyfélszolgálat, ahová snm telefonált be, mert gyanúsan darabos volt a megivott ásványvize. rendezvényen kaptam fel egy…..
Gonosz adathalászt fogott További Magyar Hang, akitől PayPalnak álcázva próbálta kicsalni a jelszavát egy honfitársunk elég bénán: Eddig csupán ártatlan levélszemeteket kaptam, de ma megjött az első igazán súlyos. A fogyasztók védelme szellemében továbbítom neked, na nem a…..
A T-s naiv ügyfél a fájdalmas tarifaváltásról csak az aktus után 28 nappal értesült, egy papír alapú levélből. Szerinte a szogláltatója minden nyavajáról küld sms-t, csak a lényeges dolgokról nem, például arról hogy miért egy olyan előfizetési módra változtatták az…..
Az amerikai reklámipar kimeríthetetlen forrása a vicces, meghökkentő, illetve totál debil reklámoknak, Benito kolléga mai találatát pedig tulajdonképpen mindhárom kategóriába be lehet sorolni, ezért is toltuk be menten. Arról van ugyanis szó, hogy az éjjel az ágyat telefingó…..
rohamoscsiga 2010.04.30 10:30:11
DrPepe egy valódi póruljárt ügyfélből lett boldog ügyfél: miután a Coca Cola automata elnyelte 220 Ft-ját és ő ott és azonnal bejelentette a hibát, a cég egy hét múlva küldte a postással a pénzt. Kipróbálta már ezt valaki BKV-s jegyautomatával? Az Örs Vezér terén jártam…..
rohamoscsiga 2010.03.30 09:19:08
@EÖ:

Es? Ha ilyen a hozzaallasuk akkor szamithatnak ra hogy a bejelento fog meg naluk vasarolni, par vasarlas es vissza is jott a postazasi dij.
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
rohamoscsiga 2010.01.22 20:32:15
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
A Homár az utóbbi évtizedekben nem vásárolt Pepszit tudatosan, de szerencsére Darwin Dij ingerküszöbét azért megütötte, hogy Magyarországra érkezett a népszerű cukrosvíz 2008-as logóváltása. A Coca-Colát követve igyekeztek lemenni teljesen minimálba, ami nem lenne baj, de…..
Olyan rossz hatással volt az áfaemelés a hipermarket pénztárgépeire, hogy az olcsóbb árucikekket össze-vissza árazták, Vendel papírzsebkendőjét például a valós 229 helyett 629 forintért számolták el, de halootak olyan szegfűborsrajongóról, aki 100 forint helyett majdnem…..
rohamoscsiga 2009.06.30 08:13:13
@Christophofil: Ha próbáltad volna, nem írnád :) Több réteg, nem szakad szét. Igaz nem illatos, de az amúgy is csak a parasztvakítás kategória, felesleges pénzlehúzás
rohamoscsiga 2010.01.05 16:18:30
@Mr. O'Donaghue: Biztos vagyok benne hogy nem probaltad csak valamit be kellett irni.
Az ABC kiadta a Lost hatodik évados plakátjának normális, azaz nem sötét, elmosódott szar minőségű változatát is, tessék nyálat csurgatni nyugodtan. Klikkre nagyobb lesz. ..
rohamoscsiga 2009.11.19 12:26:36
Kocsiba, éjjeliszekrényre, konyhaasztalra illeszthető felület, melyhez egyszerűen hozzányomjuk a mobilt vagy mp3-lejátszót és az ott is marad. Nanopadnak hívják a terméket, nincs rajta ragasztó, nem mágneses. Állítólag minden tömör felületen megtapad. Kipróbáltuk, és tényleg.…..
rohamoscsiga 2009.02.01 19:23:34
2000 Ft-ot megér, itt:
hardverapro.hu/apro/nano-pad_nanopad/friss.html
láttam annyiért.
Nekem már van egy ideje, aki teheti szerezzen be egyet, nem fogja megbánni.
rohamoscsiga Rohamoscsiga - START 2009.02.01 19:20:00
Huhúúúúúúú:))))..