Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igu

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglestük a tűzijátékot, egész látványos volt, kitettek magukért. de tényleg látszott az alapos felkészülés. De komolyan a körítés, meg minden, ami külső-belső hatások itt érnek, egyszerűen elveszi az életem és totál lehozott. augusztus 20-ai rendezvények =…..
otthon a világ végén dark 2011.04.30 14:26:00
tök jó volt az elmúlt másfél hónap. nem volt időm faszságokon gondolkodni, mert gyakorlatilag megszakítottam magam a munkában. most is két géppel jöttem haza az irodából abban a reményben, hogy majd megint beletemetkezem a munkába, ha pedig elfogy, gyártok magamnak újat. egy…..
Igu 2011.06.19 19:49:15
@prisma: Még él. :) Viszont tényleg kap a seggére.
A kardinális kérdés, hogy megbírom-e írni ezt a bejegyzést alig 20 perc alatt? – mivel ennyi van a notebook teljes lemerüléséig. Jelenleg éjszaka hajnali egy óráig baszakodtam a wifi beállításával, ami rendesen lehúzta az agyam. De alig vártam, hogy végre meg legyen oldva.…..
Igu 2011.06.03 21:40:42
Elindultak az énekes-zenés tehetségkutatók, az első részeket még szimultán néztük, kapcsolgatva. Mostanra letisztult: a Megasztár 5 talán a legjobb lesz az eddigi szériákból, az X-Faktor viszont fos.Kezdve a fikával: még egy ilyen modoros, maníros, kesztyűbáb zsűrit én még…..
Ada lesz a Megasztár női műsorvezetőjeSzabó Zsófi lesz a Megasztár női műsorvezetője Zimány Linda lesz a Megasztár női műsorvezetőjeGregor Bernadett lesz a Megasztár női műsorvezetőjeSzorcsik Viki lesz a Megasztár női műsorvezetőjeLiptai Claudia lesz a Megasztár női…..
Gondolhattátok nem hagyom annyiban még. Hiszen sokat tudok ám írni, ezért természetesen egy negyedik résszel zárom beszámolómat. Nagyrészt a vásárlásról, s kis divatmániáról lesz szó. Az elmúlt héten rettentően sokat hódoltam ennek, olyannyira, hogy még internetezni is…..
 Egyszerűen kiakadok rajtuk. Most már kezdem úgy érezni, az összes 30+ feletti ember vagy nagyon hiányosan lát, vagy nem tud olvasni, vagy súlyosan indokolt módon folytonos szemüvegviselésre kell h ítéltessék. Hiszen valószínűleg külön szemüveg kéne ahhoz, hogy az…..
Jesszus, ez nagyon állati...! Szerintetek télleg az vagyok?:S Vannak ám fura dolgaim, ki is fejtem gyorsan, hiszen már tuti kérdőjelek forognak a fejetek felett…! Szal jár a suliba egy 9.-es srácocska.:P S mostanában figyeltem fel rá. Tök helyes, kedves, és cuki is. Meg sem tudom…..
Megosztani való esetem teszem közzé. Érdemes nem kihagyni... Az életben semmi sem úgy sül el, ahogy sejtjük, vagy elképzeljük. Rám ez hatványozottan érvényes. Még szerencse, hogy nagy vágyakat nem társítottam semmihez, s nem reméltem semmi jót. Történt ugyanis, hogy tegnap…..
Szerencsére nem a címben taglaltakról fogunk dumcsizni most, csak hasonlóan ultra cikis jelenségekről a társadalomban. Vicces bejegyzés következik. Vannak dolgok, amik nem vésődnek a fejembe. Egyenesen irritálnak a hétköznapokban, ezt össze is gyűjtöm egy rövid huzamba. Meglepő…..
Tegnap után ma jobban helyre vagyok rázódva. A héten már nem megyek suliba, újra utolért a megfázás. Köhögök, trüszkölök. Eleinte attól féltem, hogy allergiás lettem. S elsőnek cicámat gyanúsítottam az ügyben. Hiszen három napig egyfolytában tüsszögtem, meg könnyezett a…..
Egy rövid sztori, mely SVikonak kifejezetten kedvez. Szorgalmasan gyűjtögeti a „cikis-válogatásait” ahol remek sztorikat lehet olvasni. Ennek hatására én is elgondolkodtam életem legcikibb pillanatain, s beugrott most is még egy. Tavaly a volt barátommal vásárolunk a…..
- Mondd csak, Édes! :) Látom a szemedben... :) mit akarsz mondani?.... - MMmmmm.... - Mmmmmhhh, nos? :)) - Mmmmm, így nem tudok beszélni.... :) - Akkor most nincs csók! :) Figyelek, Kicsim, mondd! - Hát csak annyi, hogy... képzeld, én még soha nem csináltam ezt.... - Tényleg? Hogy…..
Igu 2010.01.16 12:04:18
Rion-gay Eurovízió 2010 2010.01.03 15:59:00
Az Eurovízió 2010-ről tud valaki, h hol lehet megnézni, követni?..
Mármint értem mindezt nem vallási értelemben. Korábbi elképzeléseimmel szemben állva új döntéseket hoztam. A napokban elmerengtem azon, vajon van-e értelme itt a közelben maradni, s Szolnokon továbbtanulni? Mikor az életem most változna meg igazán gyökeresen. Most lennének nagyobb…..
«« Aиoтнeя Gαч »» BUÉK 2009.12.31 10:54:00
Mivel már írtam korábban pár Post-tal előrébb egy amolyan sajátos "évértékelő" összesítést, így ennek tudatában már hanyagolom ezt újra átbeszélni:) Inkább rövid leszek, s természetesen majd később beszámolok a Szilveszter eseményeiről. Tehát nem is ragozom…..
Mai nap rájöttem, inkább mondhatni megállapítottam, hogy más emberekhez képest én mérhetetlenül sokat zabálok. Tudni kell rólam, átlagban véve sovány alkattal rendelkezem (persze nem vok anorexiás) van rajtam hús is bőven, amolyan „középszint” jellemez. (66-68 kiló…..
Eltelt egy év, s ha hiszitek, ha nem, tavaly október óta már lassan, de van egy telefonos névtelen zaklatóm. A legpoénosabb az egészben, hogy nem tudom egy ember, hogyan lehet ennyire hülye:S El kell mesélnem a részleteket, mert fenomenális. Körülbelül egy éve csörrent meg a…..
Gazdagság. Mindenki álma a világban, s mind nagyon vágyunk rá. A Google csodálatos képeit nézegetve, egy hihetetlen dologra akadtam, melyet megosztok veletek. Tehát ha van pénzed, van akaratod, bármit tehetsz vele. Kezdjük az elején. Olyan hihetetlen dolgokat lehet vásárolni, hogy azt…..
Popov ma buszozott… Igazából nem is lenne egy nagy szám az egész történet, de mégis annyira megihletett. Történt ugyanis, hogy suliból hazaérve gyorsan átöltöztem, aztán el is indultam a buszmegállóba. Ott egy-két ismerőssel találkoztam, majd jött a busz nem kicsit…..
Ma elgondolkodtam azon, jelenlegi országunkban milyen világban élünk. Mielőtt azt hinnétek, politikára térek, ezt a ziccert kihagyom egy mondattal. Azt hiszem teljesen mindegy, melyik párt is jut hatalomra, a jelenlegi szakadék előtti egy-két lépéssel való helyzetünket egy sem fogja…..
Az előző "regisztráció" nevű bejegyzésem folytatom is.Pár hét beszélgetés után végre eljöhetett a nap, mikor találkozhattunk. Szerencsére úgy alakult, hogy a szüleim éppen elutaztak egy napra Győrbe. Ezen a napon elhatároztam lépek. 2007. július 12. volt, egy…..