Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoutlodi

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, más hogy van vele, de nekem a 2015-ös esztendő inkább szólt a rossz, mint a jó filmekről. Mikor nekiültem a szokásos évértékelő megírásának, akárhogy igyekeztem, nem tudtam tíz filmet se összeszedni, melyekről teljes határozottsággal állíthattam, hogy ezek bizony műfajuk kiválóságai,…..
zoutlodi 2016.01.03 11:52:02
Kicsit megkésve ugyan, de betartjuk, amit megígértünk mindenkinek, aki annak idején eljött az első Faluvégi Farolásra. A rendezvényre, amelyen minden autóbuzi jól érezte magát, kortól, nemtől és autótípustól függetlenül. Akkor még csak szerettük volna továbbvinni ezt az…..
Váratlan hírt közölt a New Jersey Devils csütörtökön. Ilja Kovalcsuk visszavonul, ami igazából azt jelenti, hogy nem folytatja pályafutását tovább Észak-Amerikában. Az orosz hokis 2001-ben, az Atlantában mutatkozott be az NHL-ben. 2010-ben minden idők leghosszabb szerződését…..
A Sony a mai napon hivatalosan is lerántotta a leplet idei csúcsmodelljétől, az Xpreria Z Ultráról. Az Xperia Z Ultra miden térén csúcsnak számít, ugyanis 6,4 hüvelykes Full HD (1920x1080) felbontású Triluminos kijelzőt, Qualcomm Snapdragon 800-as (MSM8974) processzort, 2GB RAM-ot,…..
Azzal vádolják a Plastikhead és Gáspár Laci A szeretet él című számának szerzőit - ami bejutott A dal középdöntőjébe -, hogy a dal pontos másolata David Guetta When Love Takes Over című szerzeményének - írja a Bors. Mi meghallgattuk mind a kettőt és bár a kezdés tényleg…..
2011-ben összesen 57 600 km-t tett meg, és 4,185 millió forintot költött benzinre hivatali autójával Kövér László, az Országgyűlés elnöke – derült ki abból a közérdekű adatigénylésből, amelyet még szeptember közepén adtunk be a parlamenthez, ám választ csak most…..
Belsőség Mert a V8... 2012.10.20 12:44:00
Remélem, mindenki tudja folytatni a mondatot. Ezt a remek (és helyenként farpofa-összeszorulós) videót Karotta Facebook-oldaláról loptam. Köszi! ..
Az október 12-i premier elé a Tv2 újabb The Voice promót dobott ki, és a várakozásnak megfelelően ez sem saját ötlet (bármennyire is annak igyekezett eladni azt a klip rendezője, Indián a tegnapi Aktívban) , hanem az amerikai verzióhoz készített Vocal Kombat című SuperBowl-reklám…..
Nem Jeremy Clarkson birtokolja többé a Top Gear jogait. A BBC ugyanis úgy döntött, teljes tulajdonrészt akar, ezért 5 millió fontért megvásárolta a műsorvezető részesedését. Jeremy Clarkson mindig is a BBC egyik legjobban fizetett sztárja volt. Miután sikerre vitte a Top Geart,…..
Stockholm, Svédország, 2003 majd 2004,5,6...akármeddig. A hatóságok belátják, hogy okosabb, ha hagyják, hogy a száguldozók máshol vezessék le energiájukat, ezért összeterelik őket és adnak nekik egy kihalt, poros hegyoldalt: tessék, itt csapathattok, saját felelősségre, a város…..
Az áránál csupán egy dolog generált nagyobb érdeklődést a Google Android meghajtású okosszemüveges projektjével, a Project Glass-szel kapcsolatban. Hogy mivel lehet vezérelni. Sergey Brin, aki egy éve kezdte komolyabban beleásni magát a három éve indult fejlesztésbe, egy…..
zoutlodi 2012.05.30 13:10:55
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Kemény leszek, mondta Balogh Tibi Tysonnak az Argó című filmben. Az Opel futóművesei is nézték a filmet, azok is bekeményítettek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A világ legnagyobb pókerterme felvásárolta egykori legnagyobb vetélytársát – erre senki sem számított. A Full Tilt Poker még 2011 nyarán került a csőd szélére, a pókerteremben leállt a játék világszerte, és a játékosok összes pénze fennragadt a pókerterem…..
Android Samsung Galaxy SIII videón 2012.04.20 15:50:00
Hónapok óta ömlenek a Samsung Galaxy SIII-ról a kiszivárgott infók minden csatornán, egyre nagyobb a felhajtás, de nem is csoda, hiszen a minden idők legsikeresebb androidos telefoncsaládjának legújabb tagjáról van szó, aminek a londoni bemutatójáig már csak 13-at kell aludni.…..
Egy átépített Ladán mindenképpen megakad az ember szeme, pláne ha az a Tuning Show első olyan autója, amelybe be is ülhetett. Teljesen más világ ez, mint a központi standon bőgetett Koenigsegg, és a mellette tanácstalanul toporgó riporterlány – de erről majd később. A…..
Mióta a hatéves fiam, Norbi eltöltött egy napot a szerkesztőségben, meg van győződve róla, hogy a világ legjobb munkahelyén dolgozom. Óvodás szemmel ámuldozott a felsorakozó játékokon: Matchboxok, RC tankok, repkedő helikopterek és egy Carrera Digital 132-es autópálya. Előzetes…..
zoutlodi 2011.12.16 07:01:48
@Kopasz Szuzukis:
A Ferrari F1-es autépítésére utal, amit mások másolásnak vagy lopásnak is szoktak hívni. Amúgy rosszindulatú a megjegyzés, mert a Ferrarinak nem kell egy év, általában 3-6 hónap után már redbullosítja a kocsiját! :)
Az MTVA kommunikációs igazgatója szerint szerencsétlen véletlen, hogy a múlt hét pénteki Maradj talpon!-ban Szabó Totya Kristóf azaz az Unicredit reklámarca 3,4 millió forintot nyert. Az esetben rejlő pikantériát a NapiFix írta meg először. "Nincs itt semmiféle…..
zoutlodi 2011.12.14 21:33:03
@juhaszvik:
Bakker akkor a gyerekeimnek ezentúl nem játszhatom le a Toy Storyt, mert a Woody hangja Stohl Buci?
Most nem tudom, hogy ez aggályos-e. Vagy ha nincs a végén Unicredit reklám akkor mehet?
zoutlodi 2011.12.15 12:56:17
Quimby @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.11.12. Mindenek előtt a szakmának szeretnék válaszolni egy kérdésre, ami a legtöbb zenészt érdekel: telt ház volt? Igen, kis híján az. Nagyon sokan összegyűltek a magas jegyár ellenére is. Csak összehasonlításképpen hozom fel,…..
Nagyjából ez volt a reakciója az Index kamionos fórumának, mikor kikerült oda Mike Ryan új kis reklámfilmje. Nem is csoda, hiszen amit ez a pocakos kis jó kedélyű, Tennessee-ben született kaszkadőr és versenyző művel, az nem mindennapi. Ahogy nem mindennapi az eszköz sem, mellyel…..
Az újdonsült kétszeres világbajnok pilóta német mulatós zenét hallgat a futamok előtt. Csak erős idegzetűeknek!Vettel zenei ikonja az a Tony Marshall, aki a '70-es években volt Németország elsőszámú táncdal (?) énekese. Azóta az akkor megénekelt dalaiból él, perverz módon…..