Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babobebi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyurcsány Ferenc megint nagyot húzott. Azzal, hogy Dobrev Klárát jelölte a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listavezetőjének, nem csak saját pártját helyezte új megvilágításba, de az egész ellenzéki oldal, sőt a Fidesz számára is erős kihívást fogalmazott meg. Nyilván, a puding próbája az…..
babobebi 2019.02.24 10:32:47
@Éhesló: Sajnos, nagyon hülye vagy,ha nem látod,hogy hova vezetett a te gyűlölködéshez hasonló megnyilvánulásod De még nem késő,elmehetsz tanulni !!!
Bár a kerület polgármestere ellenállt, sőt pirruszi győzelmet is aratott a testületi ülés elején, tegnap Pesterzsébet még is csatlakozott a rabszolgatörvény elleni bojkotthoz. Sőt a képviselőtestület e döntésével példát is kíván mutatni, ezért felkéri a pesterzsébeti munkáltatókat, hogy ne…..
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
babobebi 2016.03.21 15:09:54
@Pestépítő: Hogy te milyen idióta vagy !!! A te fajod?? Elemi iskola harmadik osztály: az emberek biológiai szempontból Egy fajnak minősülnek !Érted ??? Menj vissza tanulni !
Sokáig gondolkodtam, reagáljak-e a hét éve, tragikus körülmények között elhunyt Takács József és Papp László emlékére szervezett január 7-i megemlékezés körüli botrányra. (Miért nem tarthattak megemlékezést a csepeli tragédiáról az iskolában?, csepeliek.blog.hu, 2016.…..
Meghekkelik a törvényeket a törvényesség őrei? Meg bizony! Ügyész fogalmazóktól szakvizsga kérdésként sem lenne az utolsó, hogy miként sértsük meg tudatosan az ésszerű határidőn belüli elbírálás elvét. Miként kell sok hűhóval, a semmiért nyomozást végezni, hogy…..
Metróról leszálló diákhoz léptek oda a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai február 17-én délután, majd egyből beidézték a 6. kerületi rendőrkapitányságra, ahol tanúként hallgatták ki. Váradi Nórát, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem hallgatóját és ezzel egy időben…..
babobebi 2013.03.14 10:26:59
@fal_adja_a_masikat: TE SZERENCSÉTLEN, még a nevedet sem mered vállalni,és te dumálsz? Ennyi hüje ,hazug, elferdített és kiforgatott szituációt csak a hozzád hasonló rosszindulatú( nem ) emberkék képesek ősszehordani.
Kis hiján egy év kellett hozzá, de eldőlt: tegnap este a Magyar Televízió 1-es csatornáján a köztársasági elnök bejelentette, hogy aláírja az (általunk és mások által is bírált) Alaptörvény IV. módosítását. Ezzel eldőlni látszik a beiktatásakor általunk is…..
babobebi 2013.03.14 09:39:59
Ahogy várható volt, elementáris erővel hatott a nyilvánosságban Gyurcsány Ferenc tegnapi késő esti bejelentése: Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Kolber István társaságában éhségsztrájkba kezd a választási regisztráció, és ezáltal az Orbán-rezsim antidemokratikus…..
babobebi 2012.09.10 07:49:34
Bár Schmitt Pál plágiumügyében blogunk eléggé megégette magát a múltkor azzal, hogy az általános netes közvéleménnyel szemben foglaltunk állást, most mégis úgy érzem, hogy Gyurcsány vélt plágiumügyében is állást kell foglalnunk, valószínűleg ezúttal sem túl sok…..