Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1443t

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Titánok harca trailer 2009.12.20 17:23:00
Akiknek még nem volt elég a különleges lényekből és Sam Worthington-ból az Avatar után, már megtekinthetik a készülő Titánok harca (Clash of the Titans) trailerét. Ez egy igen akciódús remake lesz, várhatóan 2010 március végén kerül a mozikba. Worthington lesz Perszeusz,…..
A Piranha 2 után szerintem senki nem tett volna arra egy lyukas garast sem, hogy James Cameronból elismert, Oscar-díjas rendező válik, aki majd egyszer a bevételi listák élén fog tanyázni és olyan rekordot fog felállítani, amit csak nehezen fognak megdönteni. Az iromány…..
Filmdroid Apokalipszis prezentálva 2009.06.18 21:17:42
Oh, igen, Roland Emmerich elhozza nekünk az év katasztrófafilmjét, nagyon örülök, hogy az i.e. 10.000 után végre egy vérbeli rombolós művet tesz le az asztalra. A korábbi történet szerint 2012-ben eljön az apokalipszis és egy tudós átjárót nyit egy másik világba, hogy az ott…..
  Alan Moore nagy névnek számít a képregényszakmában, Hollywood pedig már korábban lecsapott műveire, amit aztán olykor megváltoztatva, kiherélve láthattak a rajongók a vásznakon. Moore Hollywood neve hallatán pedig rosszul lesz, köszöni, de elvan a saját kis világában, a…..
Réges-régen a klippek valahogy úgy néztek ki, hogy az énekes vagy a zenekar dalát rögzítették a stúdióban és azt adták le a zenecsatornák, de gyakori volt az is, mikor a színpadi előadást rögzítették és azt láthatta a tévé közönsége. Telt-múlt az idő, a klippek…..
Filmdroid Travolta eltérít 2009.02.13 10:28:52
Június 12.-én mutatják be Tony Scott új akció-thrillerét, amelynek főszereplői John Travolta és Denzel Wahsington. Travolta eltérít egy metrószerelvény és pénzt követel a túszok szabadon bocsátásáért. A film az 1974-es Hajsza a föld alatt remake-je, amibel Watler Matthau volt a…..
Alább látható Quentin Tarantino második világháborús filmjének a teasere, Brad Pitt kicsit furán beszél, csapatával nácikat mennek halomra ölni. Először Cannes-ban debütál a film, mi magyarok csak augusztus 20.-án láthatjuk. A produkció magyar címe Becstelen brigantyk...
Az Angyalok és Démonok előzménye lesz a Da Vinci-kódnak. Langdon szimbólum prof (Tom Hanks) a Vatikánnak segít majd. Nem olvastam a könyvet, de valószínűleg jó pár rejtélyt kell megfejtenie mire az igazságra fény derül. Egy biztos, ez is megasiker lesz. ..
Filmdroid Washington vs. Travolta 2009.02.10 16:05:00
A Taking of Pelham 123 filmet Tony Scott dirigálta, remélhetőleg nem fog visszatérni a Domino stílusához, ahol pár másodperc alatt rengeteg vágás volt. A forgatókönyvet Brian Helgeland (Tűzben edzett férfi) írta. A film egy 1974-es alkotás remake-je, abban Walter Matthau volt a…..
Filmdroid Yo, Joe 2009.01.31 21:28:00
És itt van a G.I. Joe TV Spot is, akció, akció, kevés duma.  Azért nem a teljes rajzfilmből megismert G.I. Joe különítmény lesz itt jelen, csak fél tucat kommandós, kezdetnek ez is megteszi, nem kell a zsúfoltság. Innen is elérhető. 480p | 720p | 1080p..
Filmdroid Itt vannak a robotok 2009.02.01 12:58:00
Látványosnak látványos ez a TV Spot, de valahogy nekem nem jön be. A teaser a Péntek 13 horror előtt lesz látható és csak egy hét után fog a netre is felkerülni jó minőségben. Michael Bay azt mondta a minap, hogy örülne ha a Terminator robotjai és az ő Transformereit össze…..