Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Id. Lencsés István

0 bejegyzést írt és 1090 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KDNP-nek kevés megjegyezhető arca van. Semjén Zsoltnak is lovon kell bevonulnia valahová, hogy érdekeljen valakit. A youtube csatornájuk videóit kevesebben nézik meg, mint ahány frakciótagjuk van. Érthető volt, hogy 2010-ben egy ismert műsorvezetővel próbálták frissíteni…..
Id. Lencsés István 2013.11.07 18:43:15
@tavolirokon: Az igazat megvallva, ha valaki előző nap megiszik egy négyzetméternyi rövidet, hát bizony egy kis adag is elegendő másnap, hogy teljesen részegnek mutatkozzon (mondjuk az is). Őszintén én is voltam másnapos, meg harmadnapos, csak hát így névtelenül be is merem vallani. Mondjuk az ismerőseim meg tudják névvel együtt is. Nem volt jó állapot, meg a munkahelyemre nem is mentem be.
Id. Lencsés István 2013.11.07 18:45:11
@doggfather: Nem nagy hír, csak az ivócimborák, meg a párttársak nem veszik tudomásul, amit tudnak.
Pálffy Istán - állítólag - talpig bebaszva vett részt a parlamenti ülésen. Ezzel önmagában nincs is baj, mással is előfordul. Az emberek többsége minden nap részegen tartózkodik a munkahelyén. Az, hogy a Parlamentben - a Tisztelt (?) Házban - üldögél nőverő, egy…..
Id. Lencsés István 2013.11.07 17:15:23
Azt ismeritek, amikor Egervári Sándor és Sylvester Stallone összecsapnak a nácikkal teletömött MTK-stadionban? Mert mi nem ismertük, úgyhogy nagyot néztünk. A futballokos Orbán Viktorral ellentétben sajnos be kell vallanunk: mind Zsigmond, mind Péterfy csak egyszerű futballhülye,…..
Az igazi kampány videója: Nem szeretnék kampánycsendet sérteni, de ha jól tudom, csak vasárnap van kampánycsend, és jelennek is meg a bajai ismételt választásról ma hírek újságokban. A post szombaton jelent meg...
PRINTSCREEN - Nem nagyon tudunk mit hozzátenni a magyar Twitter urának (vagy a Twitter magyar urának?) a magyar válogatott Hollandiától elszenvedett 8-1-es vereségére adott reakciójához, mert úgy tökéletes, ahogy van:     Nem tudjuk eldönteni, hogy ez most csak sima…..
Színtiszta Száz stadiont, ezret! 2013.10.12 09:11:00
Minden valamirevaló diktatúrának meg van a kedvenc sportja. Nem kell vörösdiplomás pszichológusnak lenni ahhoz, hogy a mikéntet és miértet meglássuk a felszín mögött: meg kell mutatni, hogy Ő is csak ember. A rettenthetetlen szabadság harcos, a nép lánglelkű vezére,…..
   Hát igen, még a legpozitívabban is vélekedő szurkoló is elbizonytalanodott a válogatott mérkőzésen, amit Hollandia ellen játszottak/unk.     A hivatalos eredmény 8-1 lett, ami őszintén szólva csak annyiban lepett meg, hogy a hollandok nem eggyel többet…..
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar…..
A foglalkoztatottság csökkenése a szocialista nagyipar és a mezőgazdaság tönkremenetelével párhuzamosan a ’80-as évek végétől gyorsult fel és 1996-ban fordult meg némileg, ám ekkorra már 1,5 millióval kevesebb foglalkoztatott volt, mint a rendszerváltás előtti 66–68%-ot…..
Hogyan tovább? Az Alkotmánybíróság mai döntése feladta a leckét annak az országgyűlésnek, amelynek prominens tagja - valamint az Alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottság elnöke, illetve december 17-én megválasztott leendő gyakorló alkotmánybíró, azaz Dr.…..
Id. Lencsés István 2012.12.29 12:16:01
@NA YA!:

Ki megy el tüntetni a FIDESZ-KDNP érdekében: Akit kényszerítenek, aki elfogadja a 2000 forintos kalóriapénzt, akit oda szállítanak, és vissza!

Ki megy el a Fidesz-Kdnp ellen tüntetni, akinek van még tartalék 3-4 BKV, vagy Volán jegye.
A Fidesz ellenesnek nagyon meg kell gondolnia, hogy 3 átszállással oda vissza utazzon. Nincs rá pénze! Nincs 2000 forintja, mert ebből tud venni kenyeret a családjának. Majd elmegy szavazni, ez biztos.
Az Alkotmánybíróság (Ab) mai döntését sokan félreértették. Voltak, akik azt, mondták, hogy az Ab elkente a dolgokat, mivel csak a formai kérdéseket vizsgálta, a tartalmaikat nem. Ez tévedés. Az Ab ebben az ügyben nem is lehetett volna keményebb. Az, hogy az átmenetinek mondott, de…..
Id. Lencsés István 2012.12.29 11:39:42
@belekotty: Nem értem mi a regisztráció!

Magyarországon regisztrálva van mindenki, szerintem. Egyedül Orbán embereit nem lehet megtalálni. Kaya Ibrahim, Schlecht, Josip Tot, Simicska.

Megszületik a gyermek, és azonnal regisztrálják az önkormányzatnál Név, szh, időpont, anyja és lakóhelye szerint. Kap tb kártyát, adó kártyát. Rögzítik a gyerekorvosok, CIB banknak aztán igazán jó a nyílvántartása.
A Kettős Mérce-blog történetében nem először tettük fel ezt a kérdést. Az elmúlt 5 évben alatt végigkövettük már a Zöld Pardon, a Sirály, a Kultiplex és a Tűzraktér bezárását. De szerveztünk flashmobot a Szimpla-kert bezárása ellen, ami végül happy enddel zárult,…..
Tudtuk és tudjuk ma is, hogy Magyarország sikere, a magyar nemzet szárnyalása szálka az idegen erők szemében. Magyarország és az általunk vágott új ösvény, veszélyt jelent a globális elnyomó hatalmi berendezkedésre, nem véletlen hát, hogy országunk és hitvallásunk állandó…..
Id. Lencsés István 2012.12.28 13:32:18
@Mária: Kérlek kattints a linkre, majd válaszd a 2011-es beszámoló letöltését.
www.birosag.hu/engine.aspx?page=tarsszervsearch

Valószínűleg elájulsz, hogy Felcsúton kommunizmus van! Tényleg!!!!

Ingyen szállás, koszt, ruha, zsebpénz, tenisz, lovaglás.
Id. Lencsés István 2012.12.28 13:34:34
@Mária: Be kell írni, a keresőbe: Felcsút

ekkor jön ki csak, hogy "A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány"
A magyar politikai kultúra szélsőségesen személyiség- (és nem intézmény-) központú. Nem sokakat érdekel, hogy a társadalom és az állam intézményei hogyan néznek ki, hogy a jognak és a szokásoknak mi volna az optimális konfigurációja a nemzet számára -- ellenben csüggünk a…..
Id. Lencsés István 2012.12.28 11:18:31
@pocakos focista:

Nagyon igazad van! Szerintem a Fidesz bukja a választásokat, ha nem csalnak.

Remélem nem marad nekik 1/3-ad sem. A gond ottt lesz, hogy MNB elnök, dr. Handó, dr. Polt marad a helyén. Valószínűleg a teljes kasszát kifosszák magánérdekből.

Gondolkodniuk kell, hogy 2014 elején kiosztanak-e 3-5 ezer milliárdot a választóknak és nyernek, vagy inkább nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

2014-ben bárki nyer egy lepukkant gazdaságot örököl, melyet helyre tenni igen nehéz lesz.
Ma a Fidesz képviselőcsoportja a gyakorlatilag bejelentett, előzetes igéretével szemben nem küldi az AB elé normakontrollra a választási regisztrációról szoló törvényt. A kérdés az, hogy az Alkotmánybíróság megsemmisítené-e most a választási regisztrációról szoló…..
Id. Lencsés István 2012.11.07 18:30:23
@Selmeczi a rusnya, buta fideszes "szőke nő"!:

Nagyon rá fogsz fázni, ha nem adod meg a tiszteletet Szíjjártó Péternek a csúcs külügy-és gazdasági miniszternek!
Most megmondjuk 690 ezer 2012.08.24 17:00:00
  Túlestünk ezen is. Megvolt az éppen aktuális nemzeti konzultáció, miközben már úton van - egyesekhez pedig már meg is érkezett - a miniszterelnök legújabb levele, ezúttal a munkahelyvédelmi akciótervről, amit pár nappal ezelőtt már kiveséztem itt a blogon. Több mint…..
Id. Lencsés István 2012.08.25 06:52:49
@Nyekenyóka.: A végeredmény = 391 500 db boríték érkezett vissza. Nem kérdőív!
Érdeklődve olvastuk, hogy érdeklődve olvasták a mikroblog-labirintus tumblren az augusztus 20-ai Nekünk a magyar posztunkat. Úgy gondoltuk, érdemes lenne egy újabb kört bevonni a körkérdésbe: a tumblr mikrobloggereit. Ugyanazt kértük tőlük, mint a szerzőinktől: írják meg…..
Id. Lencsés István 2012.08.24 09:44:11
@VT Man:

Szerintem itt sok ember zavart.

Példa:

USA-ban találkozik két ember. Rögtön tisztázzák.

1.
Az én egyik ősöm egy spanyol kalóz volt, annak felesége egy néger, akik Kubában telepedtek le, majd Castro után átúszott az apám Miamiba, ahol elvett egy erdélyi születésű, de német ajkú hölgyet, majd Utah-ban telepedtek le, ahol is születtem.
Magyar vagyok!

2. Nagymamám Bayer Ráchel, nagyapám Vona Vajk, apukám Vona Buda, anyukám Kolompár Sára.

Magyar vagyok!
Id. Lencsés István 2012.08.24 11:47:05
@Chicano: Lényeg, hogy őseink elfogadták a külföldieket. Ej, de jó lenne, ha mi is választhatnánk megfelelő embert.

A tatárjárás után jól lecsökkent egyébként is a magyarság.
Civis Europaeus EU kontra Victor 2012.08.23 12:05:00
A román alkotmánybíróság kedden megállapította, hogy a Băsescu elnök eltávolítását célzó népszavazás érvénytelen volt, mert a szavazatok száma nem érte el az érvényességi küszöböt. Az Európai Bizottság még aznap közleményt adott ki, amelyben valamennyi romániai…..
Id. Lencsés István 2012.08.24 10:14:49
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
Január 2-án tüntetünk. Nincs mese, sőt igazából egy kisebb csoda van kialakulóban, az ellenzéki pártok és a civilek egymásra találtak. Nem kell természetesen összeolvadásról vagy egységkoalícióról beszélni, de az alaptörvény hatálybalépése, a kormány ünneplése, a…..
Id. Lencsés István 2011.12.31 11:15:52
@FIDES AGITÁTOR: Mindenki tudja a választ, főleg a brüsszeliek. dr. Szájer MÁS, mint dr. Deutsh Tamás. Más és más emberek vannak.
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
Id. Lencsés István 2011.12.16 19:31:42
@Lencsés lstván:

Megmondtam vagy százszor! Fogadott fiam voltál, nem természetes! Menjél át a grazi oldalra Huba! Itt lenne az igazi Lencsés István, az én drága fiam, bizony kikapnál tőle te kis elfajzott roma! A romákat, tudod felkerolom, segítem őket, de te fel és alcsút szégyene vagy Huba!