Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZooLeee

1 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki eddig nem tudta volna eldönteni, hogy részt vegyen-e a Tankcsapda következő budapesti koncertjén, azoknak eláruljuk, hogy igazi celebsereg teszi majd tiszteletét június 14-én a Budapest Park VIP-jában. Idézzük: "Orosz Barbara, Istenes Bence, Árpa Attila, Beck Zoltán (30Y), Tóth Gabi, Tóth Vera,…..
Amíg szombat este ByeAlex az M1-en hipszterkedett a Dalban, egy korábbi klipjének főszereplője, Tóth Gergő ugyanekkor a Dürer Kertben ünnepelt és koncertezett 18 éves bandájával - további hét (!) zenekar társaságában. Bizony, egy komplett kis metalcore fesztivált szerveztek a…..
Augusztus elsején, tehát jövő szerdán hazánkba ér a G3 turné, amelynek különleges vendége az állandó Satriani és Vai páros mellett a Deep Purple gitárosa, Steve Morse lesz. Az este szervezője, a Showtime jóvoltából most két belépőt is kisorsolunk a koncertre. Ehhez szokásosan…..
Az említett listából ez a film érdekelt a leginkább, hát meg is néztem ha már betegen nem tudok mást csinálni. Mondanám hogy 2.világháborús film, de nem teljesen igaz, mert többet mutat a hátteréről, az otthoni történésekből. Ismét csak néhány katona életútját…..
Az ÉN-blogom I am legend 2011.02.13 19:17:28
Ez a film a világpusztító vírusos filmek családjába tartozik. Ez talán az eddigi legjobb ilyen film amit láttam. Nem egy biológiai fegyver, nem egy földönkívüli vírus, hanem egy ember által alkotott dologról van szó ami egyébként a rák ellenszerének indult. Erről a részről…..
ZooLeee 2011.02.13 21:16:25
Az ÉN-blogom Csak mazochistáknak 2011.01.10 21:43:00
A király nevében.Életem eddigi talán legrosszabb filmjét láttam az imént. Említettem már a battle of britain-t amely rossz volt, és szünetet kellett tartani a közepén. Nos ha ebbe szünetet iktattam volna, akkor nem kezdem el nézni újra... Szörnyű, botrányosan szar! Nem tudom…..
Az ÉN-blogom Antikrisztus 2011.01.06 20:39:03
Navégre! Elég sok filmet megnéztem már mióta feljöttem Pestre, de kétség kívül ez viszi a pálmát. Ha jól tudom tavalyi film, a női főszereplővel készült riportot olvastam. A rendezőről beszéltek elég sokat, aki állítólag nőgyűlölő. Ezek után kicsit érthetőbb a film…..
ZooLeee 2011.01.06 22:38:54
bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=7684:antikri-tika&catid=114:rovat-kultura-filmszinhaz&Itemid=496

Ezek után nem szándékoztam megnézni, de talán most már muszáj lesz. Aztán megalkotom saját véleményem is. :]
Krezga film – Machete 2010.10.09 19:39:00
Machete, 2010-es (amerikai) akció, kaland, krimi, thriller. Kiemelném:     Danny Trejo (Volt egyszer egy Mexikó pl.)                         Michelle Rodriguez…..
Laczó Zoltán vagyok, szentgotthárdi. Itt születtem, itt nőttem fel, jártam iskolába, ide köt minden: család, barátok, barátnő és rengeteg emlék. 2007 óta Tibor barátommal a helyi Jobbik-szervezet keretein belül akarjuk jobbá tenni városunkat. Megemlékezéseket, filmvetítéseket,…..
ZooLeee 2010.08.27 20:12:23
ZooLeee blogja 1.7 Életjel 2010.08.11 20:18:00
Rengetegszer mondtam már, hogy az embernek arra van ideje, amire akarja. Az csak egy dolog, hogy ez már önmagában könnyedén cáfolható, mostanában én is bemutatom az ellenkezőjét. Bármennyire is szeretném nem tudok annyi időt fordítani Lillára és magamra, amennyit szeretnék. Ennek…..
ZooLeee 2010.08.11 21:00:58
ZooLeee blogja 1.7 #370 2010.08.03 21:53:49
Van egy lány, az egyszerűség kedvéért nevezzük most Beának (nem így hívják, tényleg!), akit viszonylag régebb óta, ámbár eléggé felületesen ismerek. Minap találkoztam vele a városban. Még mindig ugyanazzal a fiúval (mostanság muszáj külön hozzátenni) jár, aki teljesen…..
ZooLeee 2010.08.05 10:45:14
ZooLeee blogja 1.7 #371 2010.08.03 22:05:00
Hétvégén rendezték kicsiny városunkban a Történelmi Napokat. A rendezvény apropója, hogy 1664. augusztus elsején került sor a szentgotthárdi csatára (Raimondo Montecuccoli vezetésével Szentgotthárd mellett ütközött meg az egyesített császári, birodalmi és francia sereg a…..
Az ÉN-blogom Hol a nyár? 2010.06.21 08:47:27
Mostmár kezdem unni, hogy állandóan arra kelek, hogy esik az eső. Szar, fos, geci idő van és marhára kezdem unni. Nem tudok dolgozni, sem itthon, sem máshol. Talán elkezdek végre olvasni, és akkor lesz benne vaalmi pozitív is:D ..
ZooLeee blogja 1.7 #356 2010.06.12 13:56:00
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.Mondotta Albert Einstein. Az elmúlt héten ezen sokat emlegetett mondásra milliónyi példát találtam közvetlen környezetemben. Most mégsem ezekről írnék, inkább egy szép…..
ZooLeee 2010.06.14 20:38:58
@ventillllator: Akinek nem inge...

@mikulas: Az elejére most nem tudok mit mondani. :/
Egyébként fura helyzetben vagy. Egyrészt ismered a múltam elég nagy részét, de nem vagy tisztában a jelenemmel és ide vezető lelki-szellemi fejlődéssel sem. Könnyedén felróhatóak régi döntéseim, főleg 14-7 éves koromból. A múltam elől menekülni nem akarok, anélkül nem lennék itt, ahol. Csak van, amin túl kellene már lépni. Szerencsémre mindig felhánytorgatsz valamit... Remélem magaddal is hasonlóan kritikus vagy!
ZooLeee 2010.06.15 19:39:56
Álltunk és 14-7 évesen! Ez volt a lényeg. De a mostani 14-6 évesek és mi anno ég és föld távolság... Gondolom ezt belátod.

@mikulas: És ha így definiálom a változást? Mondhatnám egyszerűen azt is, hogy felnőttem. Nem mindegy? Változás, változás... Ezzel nyomatékosítom, hogy nem pusztán arról van szó, hogy megnőtt a hajam, vagy hasonló külsőségek. Sokkal inkább lelkileg értem meg.

Egyébként tartom magam, hogy te továbbra is az itt található írásmorzsákról állapítasz meg. Ha minden nap órákat beszélgetnénk és fejtegetném hogyan látom a világot, akkor inkább fogadnám el ilyen kijelentéseid.
Tekintve továbbá, hogy akikkel kapcsolatban fenti kijelentésem megállja helyét, is egyetértenek a változás drasztikus, mondhatni radikális voltáról.
Annak volt igaza, aki fütyült az oltásra. A H1N1-járvány kezeléséről szóló nemzetközi jelentés feltárta, hogy azok az orvosok, akik oltóanyagok nagy mennyiségű vásárlására adtak tanácsot a különféle kormányoknak, szinte valamennyien nagy gyógyszergyárak ügynökei voltak.A…..
Túlélni a Természetben Bemutató 2010.05.30 14:38:00
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Miről is fog ez a blog szólni? Egyetlen téma köré fog csoportosulni minden bejegyzés. Több nézőpontból szemlélve. Különféle szempontok alapján fogok egy-egy részletet körbejárni és kivesézni. Mindezt…..
ZooLeee 2010.06.02 18:15:11
Tévedés ne essék: hit és vallás nem ugyanaz! Hihetek egy magasabb rendű létformában, aki/ami a világot irányítja és mozgatja, melyet Istennek szokás nevezni, anélkül, hogy a keresztyén anyaszentegyház dogmatizált rendszerét kövessem. Pongyolán: hihetek Istenben templomba járás…..
ZooLeee 2010.05.26 20:16:29
Ez a leghosszabb hozzászólásod, gratulálok! :]

Meglehet, félreértettelek. Bár valószínűbb, hogy a stílust értettem félre.

Pár évvel ezelőtt... Hmm, pár évvel ezelőtt teljesen más ember voltam. Najó, azért annyira nagyon nem más, de azóta rengeteget fejlődtem. Többek szerint is pozitív lett a változás. Bagatell példával: pár évvel ezelőtt együtt vedeltük a tequilát, ma már rá sem tudok nézni. Az egyházat már elsőáldozás után kezdtem minél jobban kerülni. Istenben való hitet pedig nem kell mindig harsogni. Emlékszem még akkor is imádkoztam lefekvés előtt, amikor már rég nem jártam templomba. (Nagyanyám hatására, kisgyermekként belém neveltem, ahogyan sok mást is.) Egyébként pár évvel ezelőtt te is minden hétvégén misére jártál, ha jól emlékszem. Úgy sejtem még bérmáltál is. Hogy magadtól, vagy kényszerből nem tudom. Én magamtól döntöttem úgy ahogy. Egyébként már korábban akartam írni egy bejegyzést ezzel kapcsolatban. Hiszen a hármasság itt is jellemezte életem: vallásos tekintetben is három fázisa volt életemnek, ebből az utolsó kettő tudatos.

Igazából teljesen mindegy, hogy minek nevezed: Intelligens Tervezőnek, Istennek, Jahvénak, vagy Szellemnek, és még sorolhatnám. Ez már csak vallás és hit kérdése. Persze se pro se kontra nem bizonyították a létezését. Így egyszerűbb minden embernek. Lehet mást hibáztatni, meg mástól várni segedelmet. (Ez is hosszúra vezetne...)

Tavaly nyáron szerintem nem is nagyon találkoztunk, esetleg előtte éven. Igen, mondhattam ilyet, na és?
Arra emlékszel, amikor azt mondtam: "mindent megtehetsz, amíg tudod vállalni a következményeit!" Pontosabban képes vagy vállalni.

Tisztelem a szamurájokat: becsületük az egyetlen kincsük, amint csorbát szenved az, jöhet a harakiri, hiszen értelmetlenné válik életük...

Az nem undorító, hogy a katasztrófa-védelem baszik az egészre? Még csak annyit sem tudnak kinyögni indokként, hogy kevés a pénz. Azt nem tudom dicsérték-e magukat, akiket gárdistákat ismerek nem igazán az önfényező, dicsérgető fajta. Legalábbis ilyen tekintetben biztosan nem. Egyébként, ha annyira jófej dolog, akkor te miért nem mentél segíteni? Pestről közelebb is lennél, csak felülsz egy vonatra és már ott is vagy. Kaját se kell vinned, szállás is akad, ha nem mossa el a sár.

Ha gondolod ismerek Pesten egy jó tisztítót a szék miatt, vagy asztalost, ha nem huzatos ülőalkalmatosság volt. Ja, nem, az asztalos gárdista...

Nem veszem magamra, én is szoktam Vonán röhögni, tök jó viccei vannak. Humoros egy ember, annyi szent. Volt, hogy nem bírtam befejezni rendesen az ebédet, annyira jó volt a hangulat az étteremben.

És, ha gárdista lennék, akkor mi van? Nem állnál szóba velem?
ZooLeee blogja 1.7 Vasárnapi idill 2010.05.23 12:33:00
Emlékszem, mikor még kicsi voltam, a vásárnapok rendre a következő ütemterv szerint zajlottak:Felkelés, álmosság, reggeli, templom, takarítás, porszívózás, aztán ebéd. Ahogyan cseperedtem felfelé egyes elemek el-elmaradoztak. A felkelés 10 utánra tolódott, a templomba járás…..
ZooLeee blogja 1.7 #335 2010.03.18 13:46:00
Kezdenek felpörögni az események. Megyei választmányin mondták, hogy így kampány-időszakban mindenkinek mindenről a politika jut eszébe. Elkezdtem olyan témát keresni, amiről nem: elsőként a havazásra gondoltam, mert hát azért mégis... Aztán beugrott, hogy magyarázható az is.…..
Hihetetlen, de megvan! :)Nemcsak, hogy elhagyták a 750 cédulát a Vas megyei 4-es körzetben az LMP aktivistái, de állítólag már a 800. szelvény is kézben van! A gyűjtés még zajlik ma este és holnap reggel a biztonsági tartalékok miatt.Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a…..