Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xsgens

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha jól emlékszem, még tavaly ősz elején kaptam meg magyarul az új Harry Potteres számítógépjátékot. Meg kell mondanom, hogy ezerszer jobb, mint az előző. Profibb a grafika, jobb a hangulat, izgalmasabb és nem az a lényeg, hogy az X gombot nyomogatva kinyírd az apró, harapós…..
xsgens 2011.01.21 18:53:48
Tegnap optimistán közöltem, hogy ma kikerül az új videó. Mindezt taknyosan tettem, de úgy voltam vele, hogy náthásan/betegen még lehet videót készíteni (ahogy a Chronicles of a Vampire-nál is sikerült), úgyhogy nem láttam ebben komplikációt. Ma reggelre azonban a hangom is úgy…..
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
Na tessék. Erről tiszta megfeledkeztem, amikor elkészítettem a Battlestrike videómat... Konkrétan ilyen összeszart kádat láttatok már? És miért kellett a kádat még fel is borítani?  ..
xsgens 2009.02.01 13:46:31
@xsgens: elnézést a hejesírási hibákért:D
nem jól veszi be a betűket a gepem