Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guszti

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most aztán tényleg megkaptuk. Hogy attól koldulunk. Meg a fal adja a másikat, és taknyod, nyálad. Pedig csak megírtuk azt, amit amúgy is mindenki tud, aki már egyszer is végignézte a Heti Hetest. Hogy Farkasházy Tivadarné férje nem vicces. Erre jön a válasz a Hócipő című…..
Guszti 2006.06.23 10:41:18
1. ezt nevezhetjük akár zsiráf-polititkának is.
2. ezt még ált. isk. 4. osztályában tanultuk. a zsiráfoknál nem szükséges biológiai megtermékenyítés. ugyanis a szavannák vad világában élő zsiráf csordák hím egyedi közül nagyon sokan elpusztulnak a rájuk támadó pockokkal, elefántokkal, kakadukkal, oroszlánokkal és százlábuakkal vívott élet-halál harcban. ezért a nőstény zsiráfokban kifejlődött egy olyan genetikai metódus, hogy kan zsiráf beavatkozás nélkül, egyszercsak ott terem a hasában a kiszsiráf.
3. a zsiráfok természetes élőhelyét kell alapul venni, mint átlagos életforma. ez a szavanna. te magad írtad, hogy a mi betonon tartott zsiráfjaink is mutálódnak egy idő után, ha táplálék után kutatva folyamatosan lefelé néznek (ezt én cáfoltam akkor). elméleted analógiájára azonban, a lakótelepi zsiráfokat sem lehet etalonnak venni, hiszen felfelé törekvő életforma-változásuk nemcsak bilológiai, hanem politikai, társadalmi valamint erkölcsi szempontból is rangsorolja őket. annyiban, amennyiben átlagosnak kívánjuk tekinteni őket, és ebből meszemenő következtetéseket akarunk levonni.
4. azt én is elismertem, h mutáns példányoknál előfordulhat, de én zat mondom, hogy az alapján nem lehet álatalánosítani és ex katedra kimondani, hogy: márpedig a zsiráfok elérik saját fejükkel a seggüket.
5. éppen hogy a társadalomban a zsiráfokról kialakuló valós kép népszerűsítéséhez fűződik érdekem. jonathan blue és én már láttunk valós példát, ő erre, én pedig arra. viszont te csak saját vágyaid szerint próbálod alakítani a zsiráfokról kialakult képet. és mindezt még demokráciának is nevezed!
Azt már megszoktuk, hogy Frei Tamás körbeoknyomozza az egész Földet, hogy aztán csak nekünk, csak itt és csak most megmutassa mit is talált: pár orbitálisan nagy közhelyet. És azt hallották, hogy a Föld kering a Nap körül? A reklám után pedig egy Nobel-díjas fizikus elmeséli a…..