Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cool-trane

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pici, de a miénk. Beleunva abba, hogy becsvágyó olvasóink egy része a rendszer védtelenségét kihasználva számolatlanul helyezte el kakkuktojásait, ezúttal személyre szóló emailt küldtünk legszorgalmasabban kommentelő olvasóinknak, valamint jelenlegi és volt szerzőinknek. Így…..
A héten mutatták be nálunk Jacques Audiard legújabb filmjét (sajnos csak egyetlen moziban, a Kinóban), amely az idei cannes-i filmfesztiválon a zsűri nagydíját kapta, teljesen megérdemelten. A próféta egy fiatal arab férfi sajátos karriertörténete, aki börtönbe kerülve a…..
Azért nincs is annál szebb, amikor egy bulvárlap kárhoztatja a mocskos bulvármédiát, amiért könyékig fistinggel a sztárok magánéletében, ahelyett hogy szakmai teljesítményükről, és emberi sikereikről írna. Na jó, talán ennél már csak egy gyönyörűbb dolog létezik: amikor…..
Ezennel pályázatot írok ki a blog olvasói-kommentelői között. A feladat megfejteni, mit is akar mondani Eötvös Pál egykori Népszabadság-főszerkesztő, MÚOSZ-elnök az Országos Sajtószolgálaton keresztül publikált kiáltványában. Talán azt, hogy úgyse lehet mit csinálni, de az…..
  Legnépszerűbb borvidékünk, Villány szószóló nélkül maradt. A borentellektüelek elpártoltak tőle, és ez hosszú távon nyilván hatással lesz a fogyasztók derékhadára is. Nehéz lenne megmondani, hogy a rokonszenvindex esése összefüggésben áll-e a borok…..
cool-trane 2009.02.01 11:36:01
@wudnekl: Örülök, ha sikerült 36 euróért eladni a Kopárt. de nyílvánvalóan egy olyan boltban, mint ahogy írod is, ahova olyan vevőkőr jár, amelyik keresi és értékelni tudja az újat, a nem franciát. Nem dicsekvésként mondom, de én is Franciaországban élek, én is szoktam tulajokkal beszélni, a 30 eurós magyar vörösbort szinte lehetetlen eladni. A tokajit megveszik ennyiért, sőt még többért is. S pont itt van a baj a túlárazással. A nagy magyar vörösborok az elérhető célközönség, a magyar fogyasztó számára vannak túlárazva, nem pedig nemzetközi összehasonlítást tekintve.