Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GreKom

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
Magányos utazó baktat a kiégett Amerikán keresztül, pusztulat mindenhol, roncsok hevernek az út szélén, a víz igazi kincsnek számít, étel pedig az van, amit útközben talál az ember.. Mi történt a civilizációval? Nem beszélnek róla, de egy félmondatból  (illetve a világ…..
  A 80-as években volt egy film, amiben egy jövőből visszaküldött embernek látszó robot üldözött valami Sarah Connor nevezetű csajt, akit egy szintén jövőből érkezett fickó védelmezett. Az alkotás címe a Terminátor volt, minden tekintetben kiváló szórakozást nyújtott…..
Amerikában nagy esemény a Super Bowl, emberek milliói követik a tévében az amerikai futballbajnokságot, ilyenkor jóval kevesebben szaladgálnak az utcákon, a mozikban is visszaesik a forgalom. Ekkor érdemes reklámokat mutogatni a szünetekben, bár méregdrága, de sokan nézik. Holnap…..
Filmdroid Yo, Joe 2009.01.31 21:28:00
És itt van a G.I. Joe TV Spot is, akció, akció, kevés duma.  Azért nem a teljes rajzfilmből megismert G.I. Joe különítmény lesz itt jelen, csak fél tucat kommandós, kezdetnek ez is megteszi, nem kell a zsúfoltság. Innen is elérhető. 480p | 720p | 1080p..