Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steve

0 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínosan érintheti András herceget, hogy letartóztatták Ghislaine Maxwellt, a néhai Jeffrey Epstein segítőjét az Egyesült Államokban csütörtökön. Maxwellt 2016 óta keresték amiatt, hogy a vádak szerint éveken át segítette a pedofíliáért elítélt amerikai milliárdost, Epsteint, akit…..
Steve 2020.07.04 19:59:12
@rkazinczy: Én el tudtam olvasni.
Steve 2020.07.04 19:59:16
@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: Miért ki állította, hogy a kép készítésekor nagyon szenvedett?
Rettenetesen idegesítenek a politikai élőhalottak. Mégis nehézemre esne kifejezni azt a megvetést, amit az SZDSZ nevű 2010-ben választók által végleg elzavart párt a mai napig kelt bennem. Túl hosszú a bűnlajstromuk, hogy kiemeljek bármit is. A négyes metró, a korrupció csak hab volt a tortán. A…..
Steve 2019.04.10 08:15:23
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Mitől hiteles egy Zsidó szervezet szerinted?
(Egy FB-poszt apropóján) Schiffer ott volt Bálványoson, alkotmánybírákat adott, sosem fenyegette a NER és a parlamentjének legitimitását, semmit nem ért el az LMP egyetlen lényeges mutatványában, az aktanyilvánosság követelésében. A politikában a szimbolikus gesztusoknak és pozíciónak sokkal…..
Steve 2018.05.08 19:24:51
@444: mániásan rákattantál volna erre a zsidó témára. Még a kurucinfo sem vezetett le mindent a zsidóságból.
Mostan tüntetés lesz a választási eredmény ellen szombaton. Lesznek tízezren. Ez jó. Csak hát nem tüntizni kell, hanem választást nyerni. De addig ez a pozitív lehetőség nem fog bekövetkezni, amíg a tüntizgetők nem mernek szembenézni a valósággal. Márpedig nem mernek. Helyette hisztiznek, sértegetik…..
Steve 2018.04.13 20:59:31
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Valószínűleg :-)
Illetve ""Ha meg nem lesz békés, lejáratják magukat, majd elhatárolódnak tőlük a ballib pártok is, plusz a rendőrségnek esélye lesz megmutatni, hogy szemkilövetés nélkül is lehet kezelni tömeget. "

Hát persze mert minden tömeg egyforma. Aki egy tömeget tud kezelni az minden tömeget tud kezelni. Valószínűleg.
Még ma délután is úgy tűnt, hogy végre az MSZP-P is hajlandó tenni valamit a koordinált ellenzéki indulásért. A hírek arról szóltak, hogy 2-2 körzetben visszalépnek egymásnak az LMP és az MSZP-P jelöltjei. Ám estére kiderült: az MSZP-P egyáltalán nem gondolja komolyan. Sőt.   A Zoom.hu úgy…..
A helyzet az, hogy a tanulságokat maga Gergő is levonta, ha nem is fogalmazta meg a levelében: a garancia és a szervizelés kérdése nem egy mellékes körülmény, amikor vásárolunk. Ha nincs rá szükség, akkor tényleg megspóroltunk 30 ezret, ha viszont kéne, de nincs, akkor kidobtunk ugyanennyit. Még így…..
Steve 2017.06.30 08:02:59
@FDToth: Nem akarják, hogy mindenki az USAban vegye olcsón.
Búvárkodni jó dolog, de valakinek, aki még sosem csinálta, a National Geographicos videóknál konkrétabb információt nehéz beszereznie, ha eldönti, hogy ő bizony kipróbálja a palackos merülést. Mi Zihuában két búvártanfolyamot is letoltunk, de a fentiek miatt, mielőtt élménybeszámolok, kicsit…..
Paul Newman 2008-ban hunyt el, de a Facebook valamiért tegnap megint felkapta az Origo erről szóló hírét, és a futótűz gyorsasággal terjedő infó a Klubrádióhoz is eljutott. Kicsit szomorkás hangon be is mondták. UPDATE: a bemondó Kárpáti Iván megszaggatta ruháit és a fejáre hamut szórt, tévedett,…..
Steve 2016.08.31 20:57:38
@BéLóg: Ez az MTVA-ban nem történhet meg. Ott sohasem vállalják a felelősséget azért, ha valamit elrontanak.
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
Steve 2016.03.18 20:33:19
@Monty30: Akkor most figyi... Nem releváns, hogy az index mit csinált.Nem az index miatt nem szabad hazudni.
Mutatott némi átrendeződést a pártpolitikában a 2015-ös esztendő. A meggyengült Fidesz a gyűlöletkampánnyal visszaerősödött, a DK megközelítette az MSZP-t, a Jobbik néppártosodási törekvései kudarcot vallottak, a szocialisták elindultak az 5 százalékos küszöb felé.…..
Steve 2015.12.25 16:36:14
Steve 2015.12.26 13:37:54
@megtorolom: Éértem. Egymillió ember érkezett. Tudsz járványról? A tisztiorvosi szolgálat cáfolta hogy komoly veszély lenne. Te jobban értesz hozzá?
Vitray Tamás a Borsban szólt be egykori mentoráltjának, akivel, ha minden igaz, 2008-ban vesztek össze valami piszlicsáré ügyön (valamelyikük kihagyta a másikat valami műsorból, vagy mittudomén), és azóta sem nagyon beszélnek egymással. A Bors egy gálán kapta el az 57 éve…..
Talán emlékszik mindenki arra a kiszivárgott köztévés belsős utasításra, amely szerint nem lehet menekült gyereket mutatni a híradóban. A tiltásnak ezennel biztosan vége, az M1 most már bátran mutat fiatal migránsokat. De még hogy! Reggel többször is leadták, a honlapra pedig…..
Steve 2015.10.10 11:42:24
@Sergei Alexis: Azt érted, hogy ezek az emberek közül sokan azok elől menekülnek, akikről te posztoltál linket, ugye, és akikre általánosítva azt mondja a Fidesz propaganda hogy nem menekültek, hanem gazdasági bevándorlók.
Steve 2015.10.10 11:44:16
@­DezInf: Oda ahol regisztrálták őket. Ugyanis csak innen tudni hol léptek be az EUba.
Steve 2015.10.10 11:45:22
@Steve: Pontosítok. Ahol regisztrálták őket. Azt nem lehet tudni honnan léptek be az EUba.
Mert erre adott utasítást valaki az MTV belső szerkrendszerében, írja a 444.hu. A képen jól látható, hogy a "migráns" témájú szegmenshez azt a megjegyzést fűzte az Ismeretlen Köztévés Szerkesztő, hogy  NE LEGYEN GYEREK A DEMON!!! ami, még mielőtt, nem azt jelenti, hogy ne…..
Steve 2015.08.25 22:00:07
@Sergei Alexis: Nekem nem ez az elképzelésem. A menekült pedig a következőt jelenti:

"Az ENSZ 1951-es Menekültügyi Egyezménye értelmében a menekült sokkal szűkebben értelmezett (1A cikk), úgymint: egy személy, aki „faji, vallási okok, nemzeti hovatartozása, illetve meghatározott társadalmi csoporthoz való tartozása vagy politikai meggyőződése miatti üldözéstől való megalapozott félelme miatt az állampolgársága szerinti országon kívül tartózkodik, és nem tudja, vagy az üldözéstől való félelmében nem kívánja származási országának védelmét igénybe venni.”"

Namost nézzük meg, hogy van-e ebben olyan, hogy csak a szomszédos országban kérhet menedéket. Nincs, mert irreleváns.
Van-e benne olyan, hogy vissza kell mennie a származási országba. Nincs mert irreleváns.

De sértegess csak nyugodtan.
Steve 2015.08.25 22:10:01
@Medgar: Teljesen más helyzetben voltak, de még ez is irreleváns abból a szempontból, hogy menekültek-e vagy sem.
Steve 2015.08.25 22:12:46
@blöff: Van benne olyan, hogy mindenki mondhatja. . Nincs benne olyan, hogy ellenőrzés nélkül el kell fogadni és van benne olyan, hogy ki kell vizsgálni. És van benne olyan, hogy ha jogosult a menekült státuszra akkor védelemben kell részesíteni. Nincs benne olyan, hogy el kell transzportálni oda, ahova kívánja.
Súlyosan megsértették ügyfeleink alkotmányos jogait a SUN fesztiválon drog után kutató rendőrök – panaszt tettünk a Független Rendészeti Panasztestületnél...
Steve 2015.08.11 09:45:12
@Ma Baker: Rendőri túlkapás ügyben pattogtak, ahogy ezt tették korábban is azok érdekében akik szabadságjogait megsértették azokkal szemben akik Magyarországban hatalomban, vagy erőfölényben vannak. Megoszlik a vélemény, hogy igazuk van-e, de ha politikai részrehajlással vádolod őket akkor emlékezz 2006 októberre is. A buzizást meg a zsidózást meg jobb ha hagyod. Csak téged diszkreditál.
Először Orbán Viktor hazaárulózta le az előző kormányokat, majd jön a Kövér házmester a nagy bajuszával, és genetikai hiba következtében való torzulásról beszél a baloldali emberek esetében. Ők már csak ilyenek, nekik ezt is lehet a nemzeti gondolkodás jegyében. Nagy…..
Steve 2015.07.30 13:11:01
@Larry Silverstein: Először azt hittem felületesen olvastál. Aztán azt, hogy gyenge vagy szövegértésből. Most már egyre jobban hasonlítasz a vadászos medvés viccre (a poén: vadász, vadász de szopni jársz ide!)

"mi koze poysgaynak a fideszhez?

Hogy kerul ide? Futyulsz bazmeg es hazudsz."

Nem fütyülök, de ha halucinálsz, akkor már semmin sem csodálkozom.

Még mindig nem állítottam, hogy Pozsgay Fideszes. Pozsgay egy felsorolás része volt, MELLETTE szerepelt "az egész Fidesz"

Hogy kerül ide? Próbálj meg követni.

Arra reagáltam, hogy abszurd dolog azt mondani, hogy emberek világnézete, politikai preferenciája döntené el, hogy ki magyar és ki nem.

Olyan embereket és csoportokat soroltam fel akik eszerint az állítás szerint nem lehettek magyarok, de most már magyarok lettek. Ennek illusztrációjára szerepelt Pozsgay (aki korábban pártállami káder volt, így ezek szerint nem lehetett magyar, de állítólag ma már magyar ember), és a Fidesz, amely balliberális pártként kezdte, úgyhogy nem lehetett korábban saját definíciója szerint magyar, ma meg már ők mondanák meg, hogy ki a magyar.

Remélem tudtál követni, és már nem hallod úgy, hogy fütyülök.
Steve 2015.07.30 13:28:17
@Censored Trompf: Szerintem attól, hogy mélypontként kiemelte Gyurcsányt egyáltalán nem egyértelmű hogy azt, hogy a baloldali politikai elitre értette, hogy nem magyar. Abból a szempontból viszont nem lényeges, hogy a politikai elitre nézve sem igaz, hogy világnézeti oldal határozná meg, hogy ki magyar is ki nem.
Steve 2015.07.30 14:32:32
@Censored Trompf: Ezzel azt jelzed, hogy mindkettővel egyetértesz, vagy egyikkel sem?
Nem kellene feledni, hogy Oroszország az egyik bástyája az Európa irányába terjeszkedő szélsőségesek elleni küzdelemnek. Miközben a KGB utódszervezetének igazgatója Washingtonban értekezik, sokan még a szerelmi életüket is a putyinozás jegyében szerveznék. Magam is…..
Steve 2015.03.08 11:46:51
@maxval bircaman szerkesztő: Obama és Soros? Ez így nem következetes ám. Egyrészt ha valószerű sztorit akartál előadni akkor felesleges Sorost betenni, Obama elég hozzá.

Ha meg csak a bircáknak akarták bégetni, akkor ne hagyd ki a többieket sem. Gyurcsány kottájából, Soros pénzén, Obama utasítására, Móra Veronika szervezésében a meleglobbi követte el a gyilkosságot.
Steve 2015.03.08 11:50:01
@♔bаtyu♔: Már hogy tudná mindenki, ha titkosították? Asszem inkább a fordítottja az igaz. Nem szeretted Te se ennyire az oroszokat amíg néhány éve...
A magyar újságírók, közszereplők és internetes véleményformálók egész hada határozottan tudja, kinek a megrendelésére hajtották végre Borisz Nyemcov meggyilkolását. Kinek az érdeke, hogy megöljék az orosz ellenzék egyik vezetőjét másfél nappal egy nagyszabású moszkvai…..
Steve 2015.03.01 11:12:04
@maxval bircaman szerkesztő:
Szegény Putyint évek óta provokálja az a fránya nyugat azzal, hogy eltünteti a leghangosabb ellenzőit, legyenek akár újságírók, akár ellenzéki vezetők.
Ez a permanens gyász. Talán csak Sztálinnal szúrhattak ki ennyire!
Steve 2015.03.01 22:45:22
@egy igazi barom vagy mária:

Irónia. Nem valószínű, hogy a cikk írója Putyin fizetett ügynöke lenne, mint ahogy az sem valószínű, hogy a nyugat merő provokációból irtaná ki azokat akik Putyinnal ujjat húznának.
A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid…..
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
Steve 2014.09.18 14:49:23
@William Shockley: Ne erőltesd. Dajcs azt mondta zuhant a nézettség. Nem zuhant a nézettség. Pont.
Nem csitulnak a hullámok a Ferencváros kontra RTL Klub ügyben, amiről tegnap írtunk, és ami nagyjából arról szól, hogy amikor pénteken este az RTL Klub Híradója bejelentkezett a Ferencváros sajtóosztályán a mai stadionavatóra, azt a választ kapták, hogy bocs, de már nincs hely,…..
Steve 2014.08.11 01:03:28
@tacsikutya: Ja hogy most már az a mérce? Az elmúltnyócév már etalon?
Steve 2014.08.11 01:04:06
@_most_: Már bocsánat, de a nemmultik nem csak pont annyi adót fizetnek be amennyit mindenképp szükséges?
A minap szemtanúja voltam (sokad magammal), hogy mit művelt Kulka János, amikor a Szent Irma út, és a Peresztegi út sarkán lévő benzinkútnál betért a shopba, hogy fizessen. Erről a benzinkútról tudni kell, hogy a tulajdonosa egy Győző nevezetű, önfejű, öntörvényű ember, aki…..
Az alábbi tények mindenkinek segíthetnek a valóság felismerésében:1.Pozsgay Imre és Horváth István III/III-at felügyelő belügyminiszter az 1956 utáni együtt töltött kecskeméti időszak óta szoros barátságban voltak egymással.2.Stumpf István 1983 augusztusában feleségül…..
A fenti kisfilm eredendően a Corvintető tetőkertmoziját hivatott reklámozni, de annyi klassz felvétel van benne, hogy gondoltam megosztom veletek. A legszebb, amikor a házfalaknak csak egy részét világítja meg a lemenő nap. Egy go-pro quad helikopterrel vették fel. Hát nem…..
Steve 2013.09.17 08:55:27
@gigabursch: Miért is?