Regisztráció Blogot indítok
Adatok
értelmetlen_nevű

0 bejegyzést írt és 1980 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 8-án érkezik Budapestre a Slayer és a Megadeth, ami tulajdonképpen a Big Four nevű thrash négyes egyik fele (a másik a Metallica és az Anthrax). Mindkét zenekar egy-egy közös öltözőt és egy-egy próbahelyiséget kért. Az öltözőket kényelmesen, de semmi esetre sem extra…..
értelmetlen_nevű 2011.03.31 12:53:05
Lila köd borítja el a saját szobrát összetörő öreg motorost a Yeasayer új klipjében, olimpiai versenyszámokban küzdenek egymással a Rotten Sound sajtburgerei, Lemmy a nyolcvanas évekre utalgató Foo Fighterst fuvarozza egy limuzinban, bábfigurák verekednek PJ Harvey új videójában.…..
"A Nemjuci tagjai felhagytak a zenéléssel és civil emberként ünnepeltetik magukat. Juci hazament a szülővárosába, Kapuvárra és minden reggel hattól a munkahelyén görnyed. Vasalóból, a repülő dobosból utcaseprő, Matyiőből autószerelő lett, Tomi pedig a média oszlopos…..
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
  A világ legjobb doom/sludge metal együttese koncertezett a Dűrerben. Megfizethetetlen élmény, 8 és fél szám, másfél órás lebegés, napokig tartó szédület.Kihagyása esetén súlyos elvonási tünetek jelentkezhetnek! …..
Shrinebuilder @ Dürer Kert, 2010.11.17. Supergroupnak lenni nagyon hálátlan feladat. Egy supergoupot természeténél fogva olyan zenészek alkotnak, aki már önállóan is valami olyasmit tettek le az asztalra, amit tisztelni kell, de minimum már valami más miatt ismerik őket. A…..
Ha valaki kicsit is lángoló szenvedéllyel tudja követni a Bundesliga eseményeit, néha érdekes törvényszerűségekre bukkanhat. Ebben a mondatban az a jó, hogy akár az NB1-et is behelyettesíthetjük a német bajnokság helyére, akkor is igaz lesz, szóval a wikipedia.org.hu/mocsing.html…..
értelmetlen_nevű 2010.08.18 23:21:37
@Lojzi_: úgy általában semmi, de hihetetlen amit ma is műveltek. Eleve Schaaf nem tudom hogy gondolta ezt a felállást, valószínűleg nagyon el akarta kerülni hogy a Sampdoria gólokat rúgjon. Na mindegy, nagyjából kiegyenlített meccs, Fritz lő egy olyan gólt amit valószínűleg többször nem fog. Ezután jön a tizenegyes+piros kombó, gyakorlatilag megnyerték a párharcot. Aztán gyorsan jön a harmadik gól.

És ezután mit csinál a Werder? Betonkemény védekezés (lol)? Nyilván nem, olyat nem tudnak. Mennek a negyedik, ötödik gólért? Nem, minek, jó nekik a három null.
De gólt kapni a 90. percben, emberelőnyben, egyszerűen nevetséges. Simán formaság lett volna a visszavágó, így meg hirtelen nagyon nem lefutottá vált a párharc. Olyan, mintha nem érdekelné őket a BL. Mondjuk ilyen védelemmel, (és Almeidával) nem is vinnék sokra...

A látványosságot meg lassan elfelejthetjük, ha Hunt a kreatív ember (akivel egyébként nekem semmi bajom). Ez a Frings, Bargfrede, Boroswski középpálya nekem megfeküdte a gyomromat, főleg Borowski volt gyenge.
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
értelmetlen_nevű 2010.08.17 16:28:49
@Neil Blender:
4 hely = 2 csatár+2 támadó középpályás. Egész biztos, hogy Mourinho legalább két védekező szellemű középpályással (Xabi +?Khedira?) fog játszani.
értelmetlen_nevű 2010.08.18 19:32:01
@Csöncsön: kivételesen egyetértek.

Vucinic aztán óriási előrelépés lenne, lol. Fabiano szintén túlértékelt. Dzeko sem biztos, hogy rögtön jobb lenne mint a Benzema/Higuaín páros, ráadásul ő kurva drága (ezzel együtt benne lenne fantázia). Cissokho, Bastos szintén sokat bizonyítottak már... Ashley Cole-t viszont tényleg megpróbálták megszerezni, de nem sikerült.

Silva meg kétszer annyiba került mint Özil. Szerintem nagyjából korrekt amit a Madrid csinált idén, egyedöl di Maria árát sokallom, illetve kevesellem amit eddig láttam tőle. Khedira mondjuk feleslegesnek tűnik egy kicsit, de nem került sokba, és stabilan megfutja a 13 km-t meccsenként.
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
értelmetlen_nevű 2010.08.14 15:47:32
értelmetlen_nevű 2010.08.14 20:20:44
@Everred:
Lassan tényleg irritálóbb vagy, mint Csöncsön fénykorában. Pedig én nem is szeretem a Unitedet.

Tényleg mekkora ász ez a Chelsea, Drogba akkora király, hogy direkt szétugrik a sorfal a tiszteletére. Nálam megvan az első kieső mindenesetre.

Persze masszív a Chelsea, nem lenne meglepetés, ha megint ők nyernének. De előre hasra esni előttük, pláne egy WBA elleni meccs után baromság. A bajnokság megnyerése szempontjából totálisan lényegtelen, hogy hány góllal végeznek ki egy ennyire lepkefing csapatot.

Az viszont sanszos, hogy Drogba megint gólkirály lesz, nem látszik rajta meg a kor. Ezzel együtt totál jellegtelen csapat lett a Chelsea mostanában, a rakás gól ellenére is unalmas volt a meccs.
értelmetlen_nevű 2010.08.16 22:09:55
@Lacóka:

Szerintem ez lesz második félidei program. Rooney az új Berbatov egyelőre.
Nem kizárt, hogy még a tavalyinál is zseniálisabb idény elé néz a világ legfaszipántosabb bajnoksága, azonban az kizárt, hogy mindenkit eltaláljunk, akire érdemes lesz figyelni. Megpróbáljuk viszont, mivel ahány frappáns facebook-ismerős, annyiszor olvashatjuk el mottóként, hogy…..
értelmetlen_nevű 2010.08.16 15:49:03
@Lojzi_: azért a saját nevelés nagyon mást jelent, bár gondolom te is tudod.

Én egy kicsit fázom Contento-tól, tényleg tehetséges, tényleg nem lehet rá eddig semmi panasz, de azért 20 évesen gyakorlatilag 0 rutinnal kicsit túlzás alapemberként számítani rá. Persze az sem lenne jó, ha végleg a padra szorítaná valaki.

Én azért nem lepődnék meg, ha mégsem jönne senki.
értelmetlen_nevű 2010.08.16 20:04:12
@Lojzi_: Ne már, az ötödik ligában játszanak, még szép, hogy kikaptak. Ezzel együtt nagyon jól tolták, az első félidőben szerintem jobbak voltak mint a Real :D

Ribery megint nagyon gyenge volt. MvB emberhátrány, Müller is rossz volt. Kroos viszont jól játszott, mondjuk neki tényleg most kell bizonyítania. A Wolfsburg ellen ennél sokkal több kell.

LvG megmondta, nem lesz több igazolás.
értelmetlen_nevű 2010.08.16 22:05:42
@dzolutan:

szerintem nem ugyan azt a meccset néztük. A szögletei tényleg gyengék voltak, és tényleg nem volt túl agresszív, de nálam talán ő volt most a legjobb a csapatból, főleg a 2. félidőben (ami persze nem túl nagy dicsőség az egyéni teljesítmények ismeretében). Szerintem pontosan passzolt, talán csak a 16-oson belül volt egy két pontatlan utolsó passza.

@Roeder:

Tényleg agilis volt, de sokszor passzolt ellenfélhez, néha nagyon nem érezte az összjátékot. Kicsit szigorú voltam vele, de ennél sokkal többet vártam. Viszont volt egy két jó beadása, ez örvendetes :D Egyébként Kroost és talán Klose-t leszámítva tényleg ő volt az, akivel elégedettek lehetünk.

Ribery viszont aggasztó, remélem, hogy csak a gyenge ellenfél miatt volt ennyire tompa (bár az ő helyzetében ezt nem szabadna megengednie magának).

LvG lenyilatkozta, hogy Robben felépülésével Müller, Olic és Kroos egy helyen osztozkodnak, persze ez nem túl meglepő.
Az első rangadó beharangózójára az ütköző felek egyik szurkolóját kértük fel. Vadkutya komolyan vette a feladatot, így mindenféle kiegészítés nélkül tálaljuk a kezdés előtt.Az egyik oldalon már megébredtek, s reptében lőttek egy baglyot, a másik oldalon még mindig a…..
Nem hangzik rosszul a spanyol szezon nyitányaként egy Sevilla-Barcelona szuperkupa mérkőzés. Kíváncsian várjuk, hogy vajon mennyire jön jól a felkészülés közepén járó csapatoknak a rangadó, amit az új idény első trófeájáért rendeznek meg. Míg a Sevilla szinte teljes…..
értelmetlen_nevű 2010.08.14 23:14:15
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
értelmetlen_nevű 2010.08.11 20:42:18
@rizla: ezt ki a fasz mondta?
értelmetlen_nevű 2010.08.11 21:53:57
értelmetlen_nevű 2010.08.11 22:06:57
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
értelmetlen_nevű 2010.07.26 19:25:51
@Neil Blender:

értem amit mondasz, és nagyjából meg is értelek. Azért tényleg nagyon furcsa, hogy pont 33 évesen lépi meg ezt. Azért kíváncsi lennék, hogy pontosan mi áll egy ilyen döntés hátterében, innen csak találgatni tudunk.
értelmetlen_nevű 2010.07.27 20:38:48
@giacinto:
Nekem úgy tűnik, hogy nagyon ragaszkodik Jovetichez a Fiorentina, pedig tényleg penge játékos. Én nem hiszem, hogy 20 m alatt elengednék, pláne riválishoz.
értelmetlen_nevű 2010.07.30 14:38:50
@Csöncsön: sajnos Huszti nem is igazán fér be a Zenitbe.
...és most emelt fővel távozok országomból. Augusztus közepén megtörténik az, amit eddig elképzelhetetlennek hittünk: Raúl Gonzalez Blanco-t egy nemhabfehér mezben fogjuk látni futballpályán. Talán ő sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen lépésre kényszerül, mindenesetre…..
értelmetlen_nevű 2010.07.28 18:48:12
@mocsing:

+ Bordon is elment, nem értem, hogy miért nem próbálták meg még legalább egy évre marasztalni.

Nagyon sok múlik azon, hogy a Magath-Jugend mire lesz képes. Értem én, hogy Matip páldául óriási tehetség, de azért kezdőként számítani rá egy kicsit meredek.

Rafinha helyére Hooglandot vették szerintem.

Nekem elég furcsa, egyszerre távozik Kurányi és Bordon ingyen, Westermannt egy riválisnak adják el óccsóért. Nemrég jelentették be, hogy Magath mozgástere 25 m euro, ehhez képest nagyon passzív az átigazolások terén.
Másrészt Neuert és Höwedest megtartották, ez mindenképpen eredmény.
értelmetlen_nevű 2010.07.28 20:05:32
@horas:

Ez nem a poszt nem Raulról szól, hanem egy furcsa, meglepő átigazolásról. Ez rajtad kívül mindenkinek feltűnt. Valószínűleg a Raul életművét összefoglaló eposzt nem mocsing fogja jegyezni, akit a Spanyolországban - labdarúgás címszó alatt - művelt bohóckodás teljesen hidegen hagy. Raul még nem vonult vissza, miért kellene búcsúztatni?
értelmetlen_nevű 2010.07.28 21:43:58
@sporttárs:

A Gelsenkirchenben eltöltött két év szerves része lesz Raul pályafutásának, függetlenül attól, hogy sikeres lesz vagy kudarc. Egyszerűen túl korai búcsúztató posztot írni, nem Dubai-ba vagy Örményországba meny levezetni. Raul mint a Real arca tényleg megszűnt létezni, de mint játékos, még nem adta fel.

Biztos vagyok benne, hogy lesz még több poszt Raulról, de olyasmit hiányoltok ebből az írásból, ami túl korai lenne szerintem. Furcsán jönne ki, ha mindenki eltemetné most, aztán lőne tizenx gólt a Bundesligában, még ha nincs is túl sok esély erre.
Amennyire a blog keretei lehetővé teszik, igyekszünk az adódó alkalmakkal élve nyitni a fiatalok felé, akik néhány év múlva tevékeny részesei lesznek a világ legjobb futballjának. Tavaly is megtettük két poszt erejéig, most is kiszolgáljuk a hardcore szektort, akik nem akarnak…..
értelmetlen_nevű 2010.07.27 20:17:21
@Blandings:
Szerintem itt nem lúzerségről van szó, egyszerűen nagyságrendekkel jobb volt ez a spanyol csapat. Belenéztem egy-két meccsbe, az angolok elég gyengének tűntek, ezért is volt nekem meglepő, hogy továbbjutottak a csoportból.

@nordsee:
Pacheco tényleg jól tolja. Ez most megint egy nagyon jó spanyol csapat, azért van ott utánpótlás még mindig.
értelmetlen_nevű 2010.07.27 20:47:07
@OJ:

dobott egy gólt, vagy az USA-ba igazolt?
Kerülném itt a politikailag áthallásos megfogalmazásokat, így nem mondom, hogy az szövetségi kapitányt is utolérte az elszámoltatás, mert hát nem nagy dolog belátni, aki a prímást fizeti, az rendeli a zenét is. Új elnökség, új kapitány, gondolom új program is lesz majd.…..
értelmetlen_nevű 2010.07.22 22:01:53
@originalBalintos:

azért a sikeres olimpiai szereplésnek kb. annyi a realitása, mint annak, hogy a válogatott kijut valamilyen világversenyre. Persze nem tudom, te mit értesz sikeres szereplés alatt (legjobb 8 közé jutás?).
értelmetlen_nevű 2010.07.22 22:21:19
@rizla:

Koman eddig kemény 16 serie A meccset tud a háta mögött, ezek közül kettőt játszott végig. Persze így is erősítés lehet a válogatottnak.

(Huszti meg sikeresen tönkre vágta a pályafutását, gyakorlatilag nem fér be a Zenit kezdőjébe)
értelmetlen_nevű 2010.07.23 00:36:04
@IronRock:

De hogy jön ide az olimpiai érem? Ennek kb. annyi realitása van, mint a selejtező csoport megnyerésének.
Apa ma a reggelinél bejelentette, hogy elkötteti az ondóvezetékét. Érintetlenül toltam el magam elől a zabpelyhet. Ez az Adrian Mole klasszikus járt a fejemben, mikor elolvastam Ryan Babel minden képzeletet alulmúló, szürreális, posztmodern utópiáját egy úszógatya vásárlásának…..
értelmetlen_nevű 2010.07.22 16:43:46
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
értelmetlen_nevű 2010.07.20 17:01:33
@Csöncsön: :DDD
értelmetlen_nevű 2010.07.20 17:56:27
@sh4d0w:

szándékos szabálytalanság = morálisan vitatható tett szvsz.
értelmetlen_nevű 2010.07.20 19:47:41
@danesdzsu2:
MvB esetében a "morálisan vitatható" helyett, az "alattomos", "gyomorforgató", és egyéb csúnya, nem igazán diplomatikus jelzők a népszerűek (persze ezért keményen megküzdött holland barátunk).

Unalmas már ez a téma, csúnya szabálytalanság, jogos büntetés. Nekem nem lett szimpatikusabb (utána volt egy tényleg bicskanyitogató nyilatkozata), de túl kéne lépni ezen végre.
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
értelmetlen_nevű 2010.07.19 18:40:54
@rizla:

én azért nem vagyok benne biztos, hogy olyan kurva nagy az a bázis.

Shearer pedig olyan fogalmatlan volt, hogy kisebb botrány volt belőle Angliában.
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
értelmetlen_nevű 2010.07.09 01:41:02
@Titi120:
30 m euro az ára, ami nevetséges 3 jól sikerült meccs után. Állítólag 20 m-t ajánlottak érte. Én van der Wiel árát is sokallom, de ez még elmegy.
értelmetlen_nevű 2010.07.15 21:07:57
@dzsoni bikicsunáj:

Khedira ügynöke és a Stuttgart is cáfolta már a Real történetet.

LvG viszont kijelentette, hogy nem kell neki Van der Wiel.
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
értelmetlen_nevű 2010.07.14 15:18:03
@horas: milyen alacsony színvonalú vb? Nevezz már meg az előző pár VB-ről "min 3-4 olyan csapatot", akik a mostani spanyol válogatott szintjén vannak. Tényleg érdekelne...
Mi is pont a vb-döntőre rogytunk meg, mint a hollandok, és ütemet tévesztettünk, mint van Bommel, de nem maradhatunk poszt nélkül a vébédöntő másnapján. A hollandok a várakozásokon felül teljesítettek a döntőben, összegyúrták a német és a portugál taktikát, mégsem…..
értelmetlen_nevű 2010.07.12 21:40:02
@csizsikpizsik:

A korszakos cím megítélésében nem számít az adott válogatott történelme. Ilyen alapon a görög válogatott is egy korszakos csapat.

--------------------------------------------
A spanyol csapat korszakos mivoltát (úristen, de hülyén hangzik ez) nem tisztem megítélni, ahhoz túl fiatal vagyok. De azt kurvára remélem, hogy ilyen focival nem fognak semmit nyerni ezután.
értelmetlen_nevű 2010.07.12 21:58:56
@popp: Írtan ilyet? Nem írtam ilyet.

@csizsikpizsik: Ne terelj. A mondandódat arra hegyezted ki, hogy azért korszakos ez a csapat, mert 80 év nyeretlenségét törte meg. Ez így hülyeség. Ha azt írtad volna, hogy azért korszakos a csapat, mert zsinórban megnyert két nagy tornát, akkor nem kötekedem. btw. szerinted a Zidane-féle francia csapat korszakos volt?

@hrvth: A spanyol keret volt a VB legerősebb, legkiegyensúlyozottabb kerete. Úgy vélem, hogy több mint 8 gólt is lehetett volna hozni ilyen játékosállományból. Ja, hogy csak a győzelem számított? Jogos, de ugye nem haragszol, ha nekem ez nem jön be.

@KoppányiG: A spanyolok 8 gólt rúgtak hét meccsen. Nekem ez nem támadófoci. Ugyan azt csinálják, amit az olaszok, csak ők az ellenfél tizenhatosánál védekeznek. A spanyol válogatott játssza a világ leginkább biztonsági, legkevesebbet kockáztató játékát. Zseniálisan csinálják, de nekem (és szerintem nem vagyok egyedül ezzel) nem jön be az 1:0.
értelmetlen_nevű 2010.07.13 03:10:11
@deltaTheEnd:

A kapura lövési statisztika számomra nem mérvadó. Mivel szinte sohasem veszítenek labdát, ezért minden "támadást" lövéssel fejeznek be. Csak ennek jó része arról szól, hogy Villa vagy Alonso megunja a passzolgatást, és kilövi a labdát a nézőtérre. Érdekes lenne egy statisztika a kialakított gólhelyzetek számáról, van egy olyan érzésem, hogy az már nem lenne ennyire hízelgő a spanyolok számára. A 8 gólt ne fogjuk már arra, hogy nem volt szerencséjük, az meg még viccesebb, hogy pont ellenük védenek jól a kapusok. Az igaz, hogy a helyzetkihasználásuk gyenge, Villa-t leszámítva (illetve Pedro, de ő csere volt általában) nem volt gólveszélyes játékos a csapatban. Ettől függetlenül én ettől a kerettől nagyon keveslem a 8 gólt.

Szerintem teljesen egyértelmű, hogy keveset kockáztatnak, nálam ez a biztonsági foci mintapéldája. Játszhatnának sokkal nyíltabb játékot is, a játékosaik megvannak hozzá, abban sem vagyok biztos, hogy az kevésbé lenne eredményes. Én ezt a felfogást Guardiola-i hagyománynak tekintem, a csapat gerince a Barcelonára épül, valahol érthető, hogy VdB is hasonlóan gondolkodik. Csak itt nincs Messi, van viszont egy plusz (feleslegesnek tűnő) védekező középpályás (Alonso, aki a "mesteri keresztlabdái" ellenére is kevésbé hasznos, mint Buszkecc), és ezt a csapat, ha eredményességben nem is, de látványban mindenképpen megérzi. A győzelmet nem kell magyarázni, de én nagyon kíváncsi lettem volna egy bátrabb, a nyíltabb játékot felvállaló spanyol csapatra.

Azért azok a tiszta ziccerek... Ha jól emlékszem Ramos egy szöglet után fejelt, Fabregas kihagyott nagy helyzete pedig a hosszabbításban volt, a teljesen lefáradó ellenfél ellen. És ehhez még vedd hozzá, hogy mennyi nagy helyzetük volt a gyengécske Paraguay vagy a lefocizott német csapat ellen. (nem sok)

A félreértés elkerülése végett elismerem, hogy nagyon jól játssza a spanyol csapat ezt a játékot, bár a "nincs ellenszere" megfogalmazást egy kicsit erősnek érzem, de tényleg valami hasonlóról van szó. De számomra élvezhetetlen, ugyanúgy, mint az olaszok bekkelése a hollandok ellen 2000-ben.

Én tényleg csak annyit szeretnék, hogy 2 év múlva az eb-n ennyi már ne legyen elég a győzelemhez. Tőlem győzhetnek megint, csak lécci ne így. Nem kedvelem a spanyolokat, de a 2008-as győzelmüket sokkal megérdemeltebbnek éreztem. Nem hiszem el, hogy csak ennyi foci van ebben a 23 játékosban.
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
értelmetlen_nevű 2010.07.12 01:40:28
@Messi88: Csak ezzel a 30-40% szöveggel ne gyertek. A németek meg 10%-on pörögtek. lol
értelmetlen_nevű 2010.07.12 01:49:46
@Messi88:

Én nem a német meccsre gondoltam, hanem úgy általában. Nincs olyan, hogy 30-40%-os teljesítmény. Ahogyan játszik egy csapat, annyit tud, a többi csak fikció.
Uruguay és Németország játszik a világbajnokság harmadik helyéért. A kisdöntőben már nem szoktak variálni a csapatok, kiadják magukból, ami a torna végén még bennük van. Németország az esélyes, de a végig fegyelmezett és elszántan küzdő Uruguay képes lehet a meglepetésre.…..
értelmetlen_nevű 2010.07.10 22:30:01
@heinrich:

Te, mint alázat-szakértő, nem érzel némi hiányosságot Özilnél e téren? Szerintem borzasztó flegmán játszott az utóbbi 3 meccsen.
értelmetlen_nevű 2010.07.10 23:28:31
@pimpalini:

Nekem egyáltalán nem tetszett annyira a meccs, szerintem végig érződött, hogy két csalódott csapat találkozik. Látványosnak látványos volt, de nem éreztem azt, hogy mindenki a maximumot nyújtja.