Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ratatüj - az édes vadállat

0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia Tibi, Talán emlékszel még rám, korábban már írtam pár bejegyzést (Horgász, 3nevű ember ...) Sajnos eddig nem nagyon volt időm, a haverok se nagyon értek rá, de most itt van két újabb, remélem ez is tetszeni fog. /Kibaszottul tetszik, szavannai hiénaként ugattam…..
Időről időre beszámolunk arról, hogy a játékfüggőség újabb áldozatokat szed, általában a Távol-Keleten. Ilyen hírek a nagyobb hírportálokra is eljutnak, de az elmúlt években ezek olyan rendszeressé váltak, hogy a sajtó már rezignáltan veszi tudomásul az újabb eseteket,…..
  Kösz, HáZsé. Ez kellett, főleg az eredeti meg hácsé után. Akik 1990 után születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, az 1990 után születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben vagyunk. Nekünk…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
ratatüj - az édes vadállat 2011.10.01 23:44:52
@Nagyzee: Szopatja a népet. Zseniálisan.
Modorosblog A beilleszkedő 2011.07.18 06:00:00
- Ez az örökös marakodás nem vezet sehova, öregem. Itt vagyunk együtt, együtt kéne boldogulnunk - nem csak keresni, hogy miért eshetünk egymás torkának. Én útálom az ilyen embereket, akik a más szemében a szálkát is, érted. Amúgy meg nem lenne itt semmi gond, békében…..
ratatüj - az édes vadállat 2011.07.18 13:58:09
@Professor Pizka: Azt hittem, eggyel korábban ismered be, hogy tyúknak az ABC nem tananyag. :-)
Kérlek, helyezkedj el kényelmesen a díványon és mesélj arról, milyen érzés volt fáradt sóhaj kíséretében lemondóan legyinteni és a meg nem értettség poharának keserű tartalmát majdnem fenékig üríteni.
ratatüj - az édes vadállat 2011.07.19 15:16:14
@Modor Tibi: Tudjuk, tudjuk, az a modorgép üzemanyagtartálya.
 Egészség rovat - Ne féljünk az infibulációtól! A legősibb és egyben leggyakoribb sebészeti beavatkozás a női körülmetélés, és bár az apró, jelentéktelen bőrdarabok el(nem)távolítása körül parázs viták folynak, tízből négy nő - ilyen vagy olyan okból -, de…..
ratatüj - az édes vadállat 2011.07.04 16:26:44
@neccharisnyás útonálló: Kihagytad a lényeget, hogy ugyan a hölgy ezt csak korlátoltan élvezi, de attól még semmi baj, ott a kinyitás eredményeképpen van szépen vörös kenőanyag, nem szorul a bré.
Modorosblog Az Innovátor 2011.06.22 20:08:00
-Na mi van, hol a 3210-esed? Majdnem tíz évig azt hallgattuk, hogy neked ennél jobb nem kell, és nem is lesz más. Mutasd csak, hadd nézzem... egy kis HTC? Nem rossz, kezdésnek határozottan nem rossz. Nekem is volt egy ilyen, de azóta lecseréltem egy Galaxy II-re - sajnos a 2.1 is nagyon…..
ratatüj - az édes vadállat 2011.06.23 13:29:40
@lárvalányhaj: thinkgeek?
Üdv Tibi! Évek óta rendszeresen olvasom a Modoros blogot, de még kommentet sem mertem írni soha, nemhogy önálló írásra vetemedjek. Most azonban a Pezsgőfürdő bejegyzéshez írt kommentek hatására megszállt az ihlet, a végterméket csatolva olvashatod. Ha közlésre érdemesnek…..
ratatüj - az édes vadállat 2011.05.18 10:45:59
@altoid: Uram, on tullepte a hatart..

Amugy Virag kiasasszony vedelmere, hogy legalabb, khmm, kivanatos.
Modorosblog Az AIESEC-es 2011.05.12 21:39:00
Szevasztok, Drágáim! <3 <3 Csak gyorsan és bocs a körlevélért, alig jutok nethez, ezernyi dolgom van, ki se látszom a tennivalókból! Oltári dolog ez az AISEC vagy Erasmus, vagy mit tudom én. Heidelberg gyönyörű város, azért látszik, hogy ezek a németek ha máshoz nem is, de a…..
ratatüj - az édes vadállat 2011.05.13 11:49:55
@altoid: A kurvaeletbe, hat igy mar mindent ertek.
Szia Tibi!A modoros akvarista c. poszton felbuzdulva fogadd szeretettel ezt a kis szösszenetet a modoros tarantularajongókról. A kommentekből úgy láttam, hatalmas igény van egy ilyenre is.Üdv:--NightWeesch-- (művésznév)P.S.: Lszi az igazi nevem mindenképpen maradjon titokban, mert…..
 Mielőtt belecsapnánk a lecsóba, engedtessék meg nekem, hogy a szerzőről - a sokak számára ismerősen csengő nevű Gorilláról - ejtsek egy-két szót. A Nagybetűs Élet az internet aranykorában csodált személyiségek közül többel is összeboronált már (ld. ÁSÉS…..
ratatüj - az édes vadállat 2011.04.19 11:27:32
@paha: sad but true
Modorosblog Bezzeg nagyanyáink 2011.03.27 16:15:00
Mit iszol, jóember? Cukormentes üdítő? Nem vagy te normális. Tudtad, hogy az aszpartám sizofréniát okoz? Bele fogsz gárgyulni, aranyapám. A cukornál tízezerszer édesebb, és csak jobban el fogsz hízni, mert a tested egy idő után hozzászokik, és azt hiszi rá, hogy cukor. Te is…..
ratatüj - az édes vadállat 2011.03.28 16:21:42
@vészmadár (pica pica): Kosarmereti igeny a holgy alakjatol fugg.
Volt mar B-s is olyan, hogy bazeg ez rad nagy, meg C-s is, hogy ez neked szanalmasan kicsi.

@GERI87: Amugy kigondoltam egy szep kis modoros zsidozast, csak nem merem begepelni. Ti tudnatok, hogy ez most epp ideillo vicc, de a rendszer sajnos huzna a strigulat az aktamban ;-)
90 Ponyvaregény 2011.03.28 08:00:00
Év:1994 Nemzetiség: amerikai "Big Kahuna Burger, Nyuszimuszi, sajtos royal, óra a kenguru farkán, Tony Rocky Horror, Jody a lyuggatott képű, lábmasszázs, szamurájkard vs. láncfűrész, áfonyás palacsinta, chopper, Zed, papírpohár vs. üvegpohár. Puska kellett volna baszd meg!…..
Szia Tibi!Az alábbi förmedvény az agyam tipizáló bugyrainak újabb fortyanása, remélem tetszeni fog :-)Üdvoldalazó gnóm (a kínais/metál 1-es)A nagylánySzámomra furcsa, hogy ezt a minden ifjú társaságban minimum egy példányban megtalálható embertípust még senki nem vesézte ki…..
ratatüj - az édes vadállat 2011.03.24 16:46:32
@GERI87: Hej, bakter, neszojjabe.
A szent vegyvedelmi hordtaska a tokeletes oldaltaska.
Nem is olyan régen merült fel a LEGO neve a minimalista plakátok kapcsán, most itt az új, Star Wars franchise-t népszerűsítő sorozat. A brazil Escola Cuca reklámiskolában készített plakátok nagyon kevéssel nagyon sokat mondanak, humorosan és játékosan.A "Make Your…..
ratatüj - az édes vadállat 2011.02.28 17:45:31
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
ratatüj - az édes vadállat 2011.02.23 14:15:00
ratatüj - az édes vadállat 2011.02.23 14:40:59
@Püspök utcai gombaszedő: a szerzetes staminája nem fogyott barlangokban, szóval bementem az ogrékhoz, elkezdtem velük verekedni és ez eltartott 3 teljes órán keresztül, közben csak jöttek és jöttek és nem vertem őket elég gyorsan agyon, a végén már volt vagy 8...

Bekerültem egyetemre, alkalomhoz illően elsütöttem, hogy "itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopterrr", csaj furán néz, utánacsaptam, hogy Jocó a nap, mire ő meg lekapott. Mondom eddig oké, de fejtsük ki. Hát hogy ő is kgb-s volt.

Viszont mennyi ideig tartott felfogni, hogy az erdőben nem Egert, hanem az egért ütjük..

Hüpp.
Szevasz Tibi! Küldök egy írást az alternatív magyartanárról. Üdv,HPAz alternatív magyartanár Talán csak keveseknek ismerős az alternatív, liberális magyartanár figurája, mégis úgy gondolom, megér egy posztot. Jelen esetben a liberális jelző kevésbé a politikai nézetekre, mint…..
ratatüj - az édes vadállat 2011.02.18 16:52:19
@vészmadár (pica pica): én a baglyokat felismerem, kapok egy kettes alát?
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
ratatüj - az édes vadállat 2011.02.02 15:41:18
Styxxtől, ettől a roppant termékenyen blogoló ürgétől (nem, majd csirke) kaptunk egy vendégposztot. De az is lehet, hogy keverem. Egy csomó Styxx, Sixx, Sixx! anyád is nyuggernek hívod? meg mindenféle más figura blogol, posztol, kommentel. Úgy tűnik, hogy ez ilyen gyakori…..
Modorosblog Az Egyházellenes 2010.08.17 07:00:00
Az egyházellenes ember maga a racionalista lázadó, aki évezredes béklyókat ráz le magáról, öröknek tűnő dogmákat tesz nevetség tárgyává. Természetesen "Egyház" alatt csakis a Római Katolikus Egyházat és a Vatikánt értjük - ateizmusa és vallástagadása…..
ratatüj - az édes vadállat 2010.08.17 14:05:18
  Újabb hiánypótló, Rorschach neve által fémjelzett alkotást teszünk közzé a küzdősport művelőinek pár jellegzetes halmazáról.   A kiöregedett:   Fizikumát erősen kikezdte a sör, ezért mindig behúzott hassal mászkál. Sörcsöcseit a mellkasa…..
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
ratatüj - az édes vadállat 2010.01.07 15:31:33
@Levéltetű: Mereszen felteteleztem, hogy a fel oras sorban allast enyhitendo az aruhaz engedelyezi nekem a dobozbol az udito elfogyasztasat (a sorban allva), ha azt a penztarnal utolag kifizetem.
Az, hogy nem kotottek ram a szekrenyek es az eladono tekintete igazoltak ezt a (kurvara nem) meresz feltevest.
Ha ok nem tolvajoznak le, te se tedd.

Egyeb, altalanos esetben nyilvan megallja a helyet a mondatod.
ratatüj - az édes vadállat 2010.01.07 16:19:26
@Levéltetű: Ertem. Te meg adocsalo vagy. Ennek is van annyi ertelme.
ratatüj - az édes vadállat 2010.01.07 17:35:40
@Levéltetű: Ugy, hogy Abszurdisztanban a hatalyos torvenyek szerint vagy uvegburaban elsz, vagy adocsalo vagy. Ajandekozas kategoriaban peldaul mar bizonyara kovettel el olyat, amit nem szabadott volna. Es mindez nem a te hibad.

Igen, ha veszed szo szerint a betuket es leszarod, hogy az aruhaz hogy latja, akkor en meg tolvaj vagyok. Ugyanigy nincs ertelme.
Fénykép:Név:Sz.TiborSzületési idő:1973Születési hely:BudapestLakcím:VII.kerületNyelvtudás:angol - jól megy, német - picit megyÁltalános iskola:Álmos Vezér Általános IskolaKözépiskola:(1988-1992) Arany János Épületgépészeti Szakközépiskola és…..
ratatüj - az édes vadállat 2009.12.13 19:23:41
@Polós Feri [lionheart]: ne hazuggy baszod mert te idén is laktál a vii-ben. ;-) vagy ha nem, akkor a nyolcszögletű aurájú majmok kísértek engem haza tarda után, nemtom.