Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bedouin

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világutazó "Sexy forróság" 2010.04.25 11:49:00
Nézzünk két igazán hasznos találmányt a túrázás szerelmeseinek.A gyakorlott kempingezők tudják mennyire rossz az éjszaka közepén kibújni a jó meleg hálózsákból egy „halaszthatatlan dolog” kedvéért. Itt a megoldás! A „Sexy forróság„ névre keresztelt…..
Csurtusék utazásai Kuba - koktél 2010.03.23 10:00:00
Mikor még csak készültünk Kubába, kérdezték, hogy mégis, mit fogok ott csinálni? Mondtam kapásból, hogy koktélokat iszom, szivart szívok mellé és süttetem a hasam a nappal. Mint egy rendes, globalizálódott, tucat-turista. Ez olyan standard válasz, hogy mindenki bele is…..
Ha már unalmas a Converse-táskás bakfislányok, az aktatáskás bizniszmenek, a teszkósszatyros csövesek, a hátizsákos alsósok, meg a kínaipiacos "luivutonos" középkorú hölgyek látványa, és szeretnéd magadra felhívni a figyelmet, vagy csak nagyon unatkozol,…..
bedouin 2010.02.16 23:28:10
Épp egy hete élesedett a Google közösségépítő szolgáltatása, a Buzz. Hét nap pedig kellő idő ahhoz, hogy aktív használat mellett megvonjuk az első mérleget.Kezdjük mindjárt az alapvető problémákkal. Hatalmas hátránya a Buzznak a Twitterrel és a Facebookkal szemben, hogy a…..
Cienfuegos főteréről és belvárosáról volt már szó egy előző posztóban, most egy különösen díszes épületet mutatnék meg. Giccsesnek is mondhatnánk, de ez olyan fokon és olyan egységesen csicsás, hogy a mennyiség átmegy minőségbe, és szerintem végeredményben: gyönyörű…..
Miért épp nem Mo? Felvi vs Index 2010.02.16 10:18:00
Abszurdisztán újabb fejezetéhez érkeztünk. Eddig azt tapasztalhattuk, hogy a szervezetek, amiket egy probléma kezelésére hoztak létre még a saját dolgaikat sem képesek ellátni, nemhogy azt a feladatot, amikre hivatottak.Mostmár ott tartunk, hogy az állam képtelen kezelni az előre…..
[20:11] A magyar verzió a Google Zümm nevet kapta. Szeretnék gratulálni a magyar fordításért felelős embereknek az idióta elnevezésért. Még egy érv, hogy angolul használjam a Google szolgáltatásait. [20:04] Természetesen folyamatosan és szisztematikusan szűrik a spam tartalmakat.…..
Nézegettem az idei díjazott sajtófotókat, és az egyik képen megakadt a szemem. Radisics Milán szabadúszó fotós "Urbán állatok" című sorozata a "Természet és tudomány" kategóriában első helyezett lett, a sorozat egyik darabja ez a kép:  Kinagyítva…..
Történelem mindenkinek A sztyeppe 2010.01.07 18:00:00
Miután az első két sztyeppei népekkel foglalkozó poszt meglehetősen népszerű lett, és a folytatást is követeli a nép, szükségesnek érzem azt, hogy szülessen egy poszt arról is, hogy mi is az a sztyeppe, és a Föld mely részeiről is beszélünk. Szóval ez inkább egy földrajzi…..
Mandiner blog Ipoly-híd a ködben 2009.10.01 14:01:00
  Egykor valami negyven híd ívelt a túloldalra az Ipolyon, mikor még nem túloldalnak hívták, hanem legfeljebb szomszédnak. Negyven-valahány, csak a jelenkori országhatárt jelentő szakaszon: fából, kőből, vasból. Rajta vonat, szekér, kocsi, barmok és vadak, meg az emberfia…..
Egy Csontváry festmény nyomába indultunk. Pontosabban Vancsó Zoli fotóművész barátunk látott gyermekkorában egy képet, amitől aztán nem tudott szabadulni. Azóta vágyott arra, hogy megnézze, milyen eredetiben a Nagy-Tarpataki-völgy. De mire úgy alakult, hogy eljuthatott volna…..
Ergománia Otp weblap szétesőben 2009.03.02 20:27:00
Ma délután furcsa jelenséget láthattak az Otp látogatói. A felső menüsor az oldalon meglehetősen szokatlan jelenségeket produkált, ha az ember rávitte az egeret, akkor egyes pozíciókban meglehetősen csúnyán nézett ki. Elismerés azonban az Otp-nek, hogy mire most újra megnéztem a…..
Az itt látható klipet előbb Katácska, majd Orgyen is ajánlotta. Ő egyébként megfejtést is küldött a helyszínekről, akinek nem menne, alant elolvashatja: Az Erzsébet tértől a Goldmann György térig az Erzsébet-hídon át vezet az út... ... avagy Anima Sound System : Switch me…..
Nem volt hiábavaló dolog arról írni, hogy valaki majdnem nővé operáltatta magát egy síbérlet miatt, máris elkezdtek szállingózni a remek sztorik a Hütte levelesládájába. Az első ugyan hosszúságával a Twitteren is megállná a helyét, de magvassága miatt mindenképpen…..
Ne csak mindig az Uraknak kedvezzünk!..
Kis tömeg gyűlt már össze, a futók rajtszámot biggyesztgettek egymásra, lányoknak pom-pom bojtokat osztogattak a fotósok meg videósok gyűrűjében. Ez az esemény már jobban megmozgatta a sajtót, a királyi tévén kívül a Stop.hu, Index, RTL és még pár, nem beazonosítható kamerás nézte, mi is fog itt…..
Falus Ferenc tisztifőorvos megtiltaná a Mikulás ünnepségeket a potenciális fertőzésveszély miatt- olvashattuk-hallhattuk a médiában még november végén. Nem sokan gondoltuk komolyan, hogy ennek a furcsa bejelentésnek lesz valamilyen foganatja, de levélírónk arról számol be, hogy…..
Megkezdődik Az emberek hülyék téli dömpingje! December hattól január hatig mindennap jön egy poszt, ami a téli hülyeségekre koncentrál!   Újra itt van december hatodika, Miklós-nap és mellette az ünnep, mely galádul kihasználja a Szent Miklós-történetkört és minden…..
A következő sör Belgiumból érkezett és pokolian erős. Nem véletlen a szóhasználat, hiszen a neve Satan Red. Vajon az íze is olyan ütős?  Az első, ami szembetűnik a sátánpajtásról, hogy figyelemfelkeltő a sör külseje, csomagolása. Fekete üveg, bordó címke ahonnan maga…..
Mától január 6-ig - Szenteste kivételével - minden este karácsonyi villamos közlekedik a budapesti 2-es vonalon. Eredetileg valamikor máskor akartam volna kimenni és megnézni, de Jazzcool barátom frissiben Youtube-ra pakolt videóját látva inkább mégis izibe' kirobogtam oda. Mert hát azért ez nem…..
bedouin 2009.12.06 13:55:06
Ennek a userCSS-nek a használatával tudod majd menteni a képeket olyan oldalakon, ahol alapból le van tiltva. Például a Flickr spaceball-os megoldása. Mentsd le a .css fájlt az Operás profilod styles\user\ könyvtárába. Indítsd újra az Operát A stíluslapválasztó…..
best of semmi 2009.09.08 21:06:00
 " Na megyek csinálok egy-két közeli fotót a csapatról."De La SoulSzabó Balázs              ..
 WRC2009 / Rally Australia / ElőzetesA két főszereplő egy medence szélén ücsörög és jóízűen mosolyognak. Nem úgy néznek ki, mint akik pár óra múlva élet és halál között fognak száguldozni egymás ellen. Harcnak, netán háborúnak még a szelét sem érezni. Mint tudjuk…..