Regisztráció Blogot indítok
Adatok
digitarc

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Salakblog - Minden, ami tenisz Off 2009.05.05 12:41:00
Sokszor írtuk már, hogy ez nem egy énblog, de akadnak néha dolgok. Gondolkodtatok már azon, hogy kinek vagy minek köszönhetitek azt, hogy elkezdtetek teniszezni? Hogy megszerettétek vagy megismertétek a teniszt? Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb emléke, ahogy állok a balatonfüredi…..
Miután gúnyolódást véltem felfedezni délután egyfelől a bloggertárs és másfelől néhány kommentező hangjából, szeretném jelezni, hogy Marat eltalálása két labdán múlott, tie break 5/4-nél adogatott ugyanis. Továbbá, hogy Murray-t eltaláltam. Ennyi volna tisztelt…..
Őszintén szólva nem gondoltam, hogy még egyszer meg kell szólalnom a hogyan győzzük le Rafát salakon témában, de miután átfutottam a kommenteket, azt hiszem ez elkerülhetetlen.Szóval az írás (illetve a két írás) nem Juan Martin Del Potroról szól.A legkevésbé se.A cím ugyanis…..
digitarc 2009.04.28 23:34:21
@hunchback: az én kedvencem a Fazekas-Temesvári páros :))
de visszatérve az alapkérdéshez, szerintem Nadalt egy balkezes, 23 éves Fed verné most. /van a mai mezőnyben -mondjuk a top 100-ban- olyan aki balkézzel üti az egykezes fonákot?/
Most, hogy Petra feltett egy pár kérdést Rafát illetően, elmerengtem, hogy akkor mégis hogy is van ez. Én még úgy tanultam, hogy mindenkit meg lehet verni, legfeljebb a nagyon jókat picit ritkábban, de ebben a játékban rettenetesen nagy tudáskülönbség egyenlíthető…..
digitarc 2009.04.28 00:13:53
@noriega77:
:) a Verdascoba oltott Nalbi nagyon találó!
bár a Verdasco eddigi salakos teljesítménye nem volt az igazi.
én sem hiszek abban hogy a sajátjához hasonló játékkal meg lehetne verni, gyors, szemfüles röptejátékkal, stabil kétkezes fonákkal igen.
Miután a lassan a komplett teniszvilág jelentkezett a szerintemrogernekedzőrevanszükségeéséntudnéknekisegíteni versenyre (incl: McEnroe, excl:Cahill) Federer némiképp meglepő döntést hozott. Meglepőt, de korántsem biztos, hogy rosszat. Edző továbbra sincsen, viszont a salakszezonra…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Arc 2009.04.14 15:39:00
Bernard Tomic ügynöke bejelentette, hogy szabadkártyát kérnek a Garrosra.Első olvasatra nincs ebben semmi különös, sokszor elmondtuk már, hogy a francia, az ausztrál és az amerikai szövetség megállapodott a szabadkártyák cseréjéről, így egy ausztrál wild card-os biztosan lesz…..
digitarc 2009.04.15 10:46:05
@Esticsapás: a profi játékosok hány százalékának tenisz-szakember a papája?
költői a kérdés.
Nolénak egyelőre maradt még egy pici kis előnye Murray-vel szemben, de igen könnyedén elveszítheti a harmadik helyét a salakpályás szezonban. És ehhez még az sem kell, hogy ő maga gyengébben játsszon mint tavaly, elég ha a skót jobban. A gondolatnak persze van egy tükörképe is:…..
A hírek szerint amikor Andy kikapott Rogertől, az öltözőben összetörte valamennyi ütőjét. Roger ennek a tevékenységnek picit korábban fogott neki. Már meccs közben. Ki tudja, hol áll meg. Djokovics-Federer 3/6 6/2 6/3 ..
digitarc 2009.04.04 00:58:10
Teljesen egyetértek McKracken-nel, + szerintem Fed már csak a rutinjából akar élni, vagyis azt gondolom hogy azt nem akarja belátni, hogy ez már a mai mezőnyben nem fog menni + már a fiatalok sincsenek betojva tőle + kopik minden téren, és mintha egy kicsit lustább, fásultabb is lenne. Reménykedni lehet persze, de nem látom reálisnak az esélyt hogy visszatérjen, ráadásul ha ugyanígy nem jönnek az eredmények akkor az önmegerősítés is elmarad majd, nem lesz ami lelkesítse. Az nem fogja hogy Roddickot megveri huszadszor, azt a hármat kéne, vagyis tornákat nyerni. Ahogy a Roddick elleni meccsét néztem, már azon sem lepődtem volna meg ha ott kikap.
Tavaly Wimb-ban indult ez az egész, ott már látszottak az első jelek, és ha utána a USOpenen nem az első GS döntős Mörivel meccsel, már a mostani helyzeten túllenénk.
Valamiért az az érzésem hogy Potrot sokan nem kedvelik, és ezért alá is becsülik, lehet nem szeretni a fizimiskáját, a stílusát, vagy bármilyét, lehet 'kultikus' egy olyan verés amit Fed-től kapott, de azt hiszem -annak ellenére, hogy Nadal sokak szerint nem játszott jól (szerintem sokkal nem játszott rosszabbul mint szokott, ha gonoszkodni akarnék: ilyen játékkal is meg szokta verni Fed-et)- amit a Petra is írt, szóval hogy döntő szett 0-3 duplabrékhátrány és négy kihagyott meccslabda után mégis megverte, azért az nemsemmi. Egy akármilyen Nadalt ezekután megverni nemsemmi. Én személyszerint azt láttam, hogy a meccs közben is tanult, ÉS most térek vissza Fed-re, ő már nem fog. A fiatalok sokkal-sokkal jobban akarnak tornákat, és Gs-eket nyerni, mint Fed.

Remélem nem úgy jönnek be a jóslataim mint Gábornak :) ha Potro elhiszi hogy ott a helye, és nem kalkulálunk a sérülésekkel, akkor lesz egy négyes a jövőben, nem biztos hogy ilyen sorrendben: Nadal, Murray, Djoko, Potro.
Roger apa lesz! És ez szerintem nagyon sok mindent megmagyaráz az elmúlt hetek történéseiből. Roger honlapjáról:Dear Fans, I arrived in Indian Wells earlier this week and I am eager to get back out on court. My back is feeling much better and I am ready to go.  I also have…..
digitarc 2009.03.12 23:44:48
@ettumifilii: @sylar_88: mert akkor mi van ha lány lesz??
digitarc 2009.03.13 10:11:48
@koma87: abszolút nem vagyok képben a tenisz-sztárok gyerekeit illetően, de hány ifjú Laver-t, Connors-t, McEnroe-t, Borg-ot láttok a mai teniszben? persze ez nem zárja ki hogy éppen a Rogerék gyerekét majd igen, de az is bőven lehetséges hogy egyáltalán nem is érdekli majd, vagy a kreativitását valami egészen más területen bontakoztatja majd ki. azért az nem lehet kellemes amikor az egész világ azt várja tőled hogy ha a faternak 5 Wimbledoni győzelme volt, akkor neked legyen legalább 6, mert hát ugye a gének.
azt nem tudjátok elképzelni hogy a lánya lesz a valaha volt legjobb teniszbajnok, mert olyan fantasztikus mint a papa? én igen.
sőt azt is el tudom képzelni, hogy 300 év múlva amikor már a gyerekeink sem fognak emlékezni Federerre, lesz egy olyan zenész, vagy snnoker-bajnok akiről beszélni fog az egész világ, és ő a Federer-ék ük-ük-ükunokája lesz, de a dédnagyapja után Szabó lesz a neve...
...nyerte második tornáját Rafael Nadal négy évvel ezelőtt, 2005-ben. A Costa do Sauipe-i torna döntőjében Albeto Martint verte 6/0 6/7 6/1-re. Azt hiszem azonban nagy bátorság kéne ahhoz, hogy abban reménykedjünk, hogy ez a kétségtelenül hallatlanul érdekes adat, ez a kereknek…..
"A színészek a Broadway-n, az operaénekesek a Scalaban, a balett táncosok a Bolsojban tudják, milyen Wimbledonban teniszezni. Vagy a golfozók a Mastersen, vagy akik játszhatnak egy Super Bowl-on, vagy NBA döntőn. Nem a pénzért játszunk, hanem a játékért magáért, ami bennünk…..
digitarc 2009.02.11 01:28:28
@Bordin: igazad van, csak az a baj, hogy akkor ezek szerint a Fed rajongók sem értették..
digitarc 2009.02.12 02:05:20
@Geysap: mindjárt elolvadok ;)
szerinted ezt ő írta?
digitarc 2009.02.10 14:14:30
Bár már a beharangozóban is azt írtam, hogy szerintem a teniszmeccs pusztán az álca, azért azt gondolom, nagyon jó, hogy teniszmeccs volt, az álca nem pedig sakk.Nehezen tudtam volna így örülni egy huszár ef négynek.Meg aztán olyan szép vita kerekedett tegnap arról, amit írtam,…..