Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vhattafaka

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzáfűzés a cikkhez a bejegyzés végén!   Kevés ártalmasabb jelenség van a mai magyar médiában Puzsér Róbertnél. A kiváló verbális képességekkel megáldott megmondóember – társai segítségével – naponta megácsolja a tudatlanság és a rosszindulat akasztófáját, hogy aztán a „nekünk,…..
Vhattafaka 2021.06.24 09:43:17
Szoktam Puzsér beszédeit, fellépéseit, nyilatkozatait és egyéb megnyilvánulásait hallgatni, amik elérhetőek az interneten. (A médiacirkuszait, mint pl a Hajdúval való pereskedés nem követtem, nem is érdekel.) Engem a véleményei érdekelnek bizonyos témákról, és NEM a csillag születikes szereplése alapján ítélem meg, mert még mindig vannak olyanok, akik az alapján beskatulyázták.
A lényeg, hogy az évek folyamán sok dolgot hallottam tőle, és én is belefutottam olyanba, amikor előadókról úgy mondott igen kritikus véleményt, hogy munkásságának bizonyos szegmenseit egyáltalán nem ismerte. Viszont nem ez jellemző rá. Ilyen is előfordul de ha elmegy valahová, akkor felkészült, mert érdemben hozzá tud szólni a témához, tud érvelni, tud válaszolni, és tud ellenvéleményt alkotni.
Szóval az írás eléggé általánosít, azért, mert egy ilyen esetet elkapott Puzsérnál, amikor pont nem túl felkészülten szólt hozzá egy témához.
Azt írod, hogy a közönsége, hallgatósága meg mindenben egyetért vele, és csak bólogat arra amit mond. Én meg azt mondom, hogy Puzsér legtöbb megnyilvánulása szerintem videós, vagy régebbi rádiós tartalom, néha van közönség is, de leginkább nem lehet ezekre érdemben reagálni. Vagyis én hiába kapom el egy mozzanatát, amikor hülyeséget beszél, ha nem tudom ezt kifejezni felé. És utána meg mint hallgatósága én is megkapom, hogy mindenben egyetértek vele. Nem, nem értek mindenben egyet vele, de szeretem, hogy le tud szólni olyanokat, akik ellen mások nem emelik fel a hangjukat.
Évtizedek óta húzódó vita, hogy a vegetarianizmusnak van e értelme, létjogosultsága, az egész csak egy divat vagy van komoly, akár tudományos háttere. Szintén ködös sokak fejében, hogy miért vannak, akik szárazföldi állatokat nem, halat viszont esznek, mi járhat a fejében annak, aki csak zöldséget…..
Kevés nemzet van úgy oda a szinkronért, mint a miénk. Régen még volt is okunk, hogy büszkék legyünk rá. Egy szinkronra heteket szántak. Elsőrangú fordítók dolgoztak rajtuk a legnagyobb műgonddal és színészlegendák vették ki a részüket belőle. Ma már futószalagon készülnek olyan tempó mellett, ami…..
Vhattafaka 2017.07.24 19:12:12
@I do not know WHO PPER is.: Nincs teljes magyar szinkronos, csak az a pocsék, amit összedobtak hozzá, ami még akkor is szar lett volna, ha nem az eredetit látom először.

"farkas vs rozsomák
jó ez így, szegény rozsomák egy igen nyomi állat, méltó hozzá a magyar neve
gondolom eladhatatlan lenne idehaza: "A kezdetek: ROZSOMÁK, július 18-tól a mozikban"
inkább dőlnél a röhögéstől, minthogy rohannál megnézni
eleve az gáz, hogy képregény hőssé avanzsálhatott szegény (jó, tudom, az állatvilág egyik legbátrabb példánya stb., gondolom innen az asszociáció a rettenthetetlen szuperhősre)"
Ez meg az én szemszögemből egy szánalmas vélemény. És ebbe nem is akarok tovább belemenni, mert látszik, hogy meg vagy győződve a nem racionális indokaid helyességében.
A fantasztikus, fiktív tájak és országok már az ókortól kezdve megmozgatták az emberiség fantáziáját, Platón Atlantiszát hamarosan korabeli térképeken is feltüntették, a középkorban keresztes hadjáratokat szerveztek János pap mesebeli országába, Swift Gulliverje eljutott…..
..
Vhattafaka 2013.04.08 18:43:09
Ez az év nem volt egyszerű, de úgy fest megérte a sok kínlódást. 2011 az elejétől kezdve félelmetes volt. Januárban még a Shadowline-nak kiküldött képregényre vártam a választ, nyára kiderült, hogy főiskolás leszek, januárban megjelent az első képregény, aminek társírója…..
Van, aki szerint az idei Szemle legjobbja volt, noha csak az információs szekcióban vetítették: a héten mutatták be nálunk a Varga Katalin balladáját, az angol Peter Strickland elsőfilmjét. Erdélyben játszódik a történet, főhőse egy olyan asszony, akit sok évvel ezelőtt…..
Vhattafaka 2011.06.13 13:19:22
Vhattafaka 2011.06.13 14:56:14
Megnéztem ezt a fair game-et. www.novamov.com/video/cki06qc2fo89p
De ebben nincsen rape. Ez inkább egy embervadászat, hasonló mint a van damme féle tökéletes célpont.
De nem rossz film. Jól meg van csinálva. Amolyan korai James cameron féle rendezésre emlékeztetett kicsit.
Ahmed Dzsudzsák néven igazolhat a Mahacskalához minden idők legdrágább magyar játékosa. Dzsudzsák szerint belefér, hogy egy talibán barlangrendszerben kell laknia. Csatár vagy túsz posztra szerződtetik Dzsudzsákot a dagesztáni csapathoz, amelynek saját öngyilkos merénylő…..
Hoppá történetíró verseny 2009.10.03 17:37:00
Saját Mű.  A sziget   Már több napja hajózunk a tengeren déli irányban. Mágus, harcos és kitudja milyen céhekbe tömörült klánok lobogói alatt, hagytuk magunk mögött a tengeri mérföldeket. A felderítők szerint démoni erővel felruházott hordák egy ismeretlen…..
Hoppá Loril naplója 2009.09.29 20:30:00
A napló első része elszáradt, a tinta összefolyt rajta, vagy éppen darabokra szakadt.   Skíve, 192. év február 6. Az utóbbi hetekben egyre kevesebb időt tudtam a naplóm írására szentelni. Amíg én a nyamvadt mágikus komponenseit szállítottam annak az őrült Edmundnak,…..
Hoppá Az elátkozott jogar 2009.09.29 20:00:00
 Hatalmas földrengés rázta meg Larkinor egész területét kora hajnalban.Messziről már látszódtak a szörny hadseregek.A király álmosan adta ki a parancsot:- Az összes harcos segítsége elkél, ezért védjék a kikötőket, mert ott fognak partra szállni ezek a tanulatlan…..
Geekblog Kitty Pryde és Rozsomák 2009.01.28 08:03:00
A 13 évesen bemutatott Kitty Pryde négy éven át volt az X-Men kis, kedves, bájos naivája és komikus mellékzöngéje, mire a mutánscsapat sorozatának akkorra szinte legendás írója, Chris Claremont, 1984-ben úgy döntött, ideje új útvonalat kijelölni a karakter számára. Az annak…..