Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morigan

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyhugykő Beteg a Föld 2009.02.03 19:38:06
A napokban böngészve a youtub-ot, hogy valami értelmeset találjak, egy furcsa címre lettem figyelmes: Apa-lánya szex. Áhhh...gondoltam valami jó nagy baromság amin lehet röhögni. Tévedtem. Egy középkorú teljesen átlagos férfi harmincezer forintért a lányával létesít szexuális…..
Békés keretek között zajlott le a szombati felvonulása a Magyar Gárdának. A közel száz tagú menetet hasonló mennyiségű rendőr kísérte. Feltehetőleg teljes páncélzatában vonultak fel a rend őrei, pajzsal az oldalukon, büszkén, akár a Fekete Sereg. Várták ők is a balhét; a…..
Agyhugykő Az új "üdvöske" 2009.01.31 19:43:00
Köszöntöm a mélyen tisztel blog olvasókat, én mint az ifjú titán! Nomeg bazsit a hegyről (de vajon melyikről?) hogy befogadott mint egy kóbor macskát. Szertnék írásaimmal majd a blogot öregbíteni. Magamról nem mondok oly sokat, ez majd úgyis ki fog derülni, ha addig el nem üt…..
Morigan 2009.02.01 20:40:45
@Didi anyátok: dede, köszönöm a javítást
Nemrégiben a Magyar Gárda tagtoborzót és fórumot tartott Ivánban. A gárda Wass Albert Zászlóalját egy helybéli hívta meg a településre. A helyiek megelégelték a kisebb bűncselekményeket amelyeket a romák követtek el (ááá..Magyarországon pedig nincs cigánybűnözés), és…..