Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iamnobody (törölt)

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Styxxtől, ettől a roppant termékenyen blogoló ürgétől (nem, majd csirke) kaptunk egy vendégposztot. De az is lehet, hogy keverem. Egy csomó Styxx, Sixx, Sixx! anyád is nyuggernek hívod? meg mindenféle más figura blogol, posztol, kommentel. Úgy tűnik, hogy ez ilyen gyakori…..
iamnobody (törölt) 2010.11.05 19:13:49
@enamel: "Az ciki, hogy én valahogy nem tudom utálni?" - Én már kifejezetten megkedveltem!

SZERETÜNK CSIRKE!!!!!

Ha lenne fészbukkom, akkor most indítanék egy csoportot vagy mit szoktak ott és az lenne a neve, hogy "Szeretünk Csirke, Sixx neked meg tényleg a kúrva anyádat!" és jöhetnétek és lájkolhatnátok, meg csatlakozhatnátok!

Amúgy vicces a sok szar blog író, hogy "lázong", hogy ha van egy trolljuk! El kéne olvasni a sok ócska post-jaitokat, amiket írtok és akkor nem csodálkoznátok, hogy miért van így. Nem csináltok blogot, nem lesznek trollok! És kész. És akkor nincs a tudat se, pl. hogy sixx egy gané, mert nem több ő se egy trollnál, csak a saját szemétdombján veri a f@szát és nem tudja elfogadni ha más is odakerül.

CSIRKE FTW!

..én a csirkeGL nick helyett inkább csirkeGT vagy RS-t választanék, az sokkal keményebb! :)
Az ember ki se teheti a lábát anélkül, hogy ajánlanak neki valami csodaszert bármire. Én például gyanútlanul átmotoroztam Tű barátomhoz, aki BMW-s (motor) és búvár, továbbá ő a Kütyüdoktor. A Kütyüdoktorral kapcsolatban kellett megbeszélnünk, hogy mi legyen azzal a rengeteg…..
Varánusz Fullasztó közöny 2010.10.04 08:00:00
A választópolgárok több, mint fele üzent tegnap valamit a politikai elitnek. Kormányunk és Orbán Viktor szerint: jóváhagyják a kormány eddigi politikáját. Az MSZP szerint meg pont az ellenkezőjét tették azzal, hogy nem szavaztak. Szerintem meg felesleges turkálni az…..
Visszaadtam a BMW 320d Efficient Dynamics tesztautót (teszt hétfőn), amivel sikerült 5,6 liter gázolajjal eljárnom városban. Persze még nyáron, amikor még kisebb a forgalom, de a nagy őszi dugókban is el lehet vele járni 6 literrel, arról nincs kétségem. Tízmilliós az alapára, de…..
iamnobody (törölt) 2010.09.05 23:12:42
@BMW ///: ehh, ennyi?! Nabazz, nem sok, nem sok. Várakozáson alul teljesítettél. És mi van a bömbivel? Megyeget?
iamnobody (törölt) 2010.09.05 23:17:19
@BMW ///: Na, látod, ebben már volt valami, mondjuk még mindig elég alacsony a színvonal. Bazze, ennél többet érdemlek! Hidd el nem érzem szarul magam miatta és te sem tennéd, ha megtehetnéd.
iamnobody (törölt) 2010.09.06 17:41:21
@ratobr: "Az elmeny pont az,hogy NEKED kell vezetni,es erezni mindent ami tortenik a kocsival" - Muhahaha
Az amcsi autokat vezetni kell,nem asszisztalni a kompjuternek a haladashoz. - Muhahahahahaha
A mostani USA autok meg sorra picsazzak a Nurburg ringen az altalad imadott JO AUTOK TOP valtozatait. - Muhahahaha
Kenyelemben meg a kanyarban sincs egyik BMW,stb sem. - Muhahahahahaha

Hogy te milyen okosakat le nem írsz!
Te, ez itt valami helyi szokás, hogy lePDTI-zik az embereket, sértés gyanánt? Mert nagyon lol! :) ..meg márkákkal?! Tegnap dáciával próbáltak megsérteni, ma TDI-m van. :D Megnyugtatlak: erős, szívó benzines! Naszal, te egy meggyőződéses figura vagy, toljad az usa fanságot, ki nem fossa le, hogy mit zsolozsmázol magadnak. Ha értenéd amit, írtam, akkor nem hondáznál, nem bmw-znél, nem ugatnál. Egyszerű, ostoba emberek azok, akik szerint egy autó csak azért mert usa=fasza, vagy mert bmw=übermensch. Ilyenekkel nem lehet érdemben vitatkozni, mert ledáciáz, lePDTI-z(amin szétröhögöm magam).

Szal, ha te nem látod az usa hibáit (is) és nem tudsz elismerni más gyártók erényeit, akkor nincs is miről beszélni, nem vagy objektív.
Én így gondolom:
USA = nagy, nehéz benzintemetők, némelyik brutális/fasza formával, de műszakilag nem dobom hanyatt tőle magam;

BMW = fasza-fasza, sokáig nagyon csíptem, de kifordultak magukból, nagyon béna formák az utóbbi időkben, műszakilag rendben van, német precízió, elismerésem, de semmi "felsőbbrendűség";

Honda(japók általában) = egyszerű japán forma, lehetne összetettebb/nézhetne ki jobban is, műszakilag rendben van, motor/futómű hibátlan, belseje siralmas;

MB = sose szerettem, nem tudok azonosulni vele, műszakilag biztos toppon van, ebben nem kételkedem, az utóbbi időben csúnyán megalázza a bmw-t, mert egyre jobb formákat csinál, amik még mindig úgy néznek ki, mint egy mercedes;

Audi = nincs olyan autója, ami tetszik, de nem én vagyok a célközönség, műszakilag a csúcson van, elismerem a minőséget;

Franciák = olcsók, nagyon kényelmesek, de szerelni rémálom, műszakilag nincsenek a toppon, de a célközönségnek nagyszerű, én nekem soha;

Olaszok = Jól néznek ki, nagyon szépek a formák, de tartok tőlük, nem a megbízhatóság jut elsőként az eszembe róluk, nem választanám.

etc., etc., etc.

Szerintem valahogy így néz ki, ha valaki elfogulatlanul el tudja ismerni mások erényeit, és beismeri saját kedvencének hibáit. Légy objektív, kicsit elfogulatlan, aztán PDTI-zz, meg dáciázz!
Óriási, magával ragadó, évtizedeken átívelő sikertörténet vette kezdetét, amikor az Apple piacra dobta a twice as amazing tölthető telepeket. Akkora sokkot kaptunk, hogy egy teljes képriportot közöltünk arról, miként újítja meg ez a termék az egész iparágat.Most azonban…..
iamnobody (törölt) 2010.08.13 21:21:41
@thorwald: ..nehogy vegyél egy olyan ócska fost! Több eszed van neked annál, mint itt ezeknek! :D
Piroslap Orbán és az aranyhal 2010.07.30 17:08:00
A 20 éve gödöllői polgármester Gémesi Györggyel sokáig kellett helyi népszerűsége miatt  a Fidesznek, aki 98 óta mindig megállapodott vele. Most viszont, hogy eljött az Új többség és az Együttműködési Rendszer, már saját jelöltet indítanak. Semmilyen konkrét ok nincs,…..
iamnobody (törölt) 2010.07.30 20:23:52
@Mufurc Manó: Hehehe, csóró, frusztrált magyar barátom, mi a baj?! Cserben hagyott a vezéred?!
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
iamnobody (törölt) 2010.07.29 19:56:00
@közlekedési bűnöző:

1. Az ilyen rákoknak szívesen leírom, hogy ostobák!

2. Érdekes, én miért nem gondoltam arra soha, hogy felvegyek ilyeneket? NINCS olyan, hogy értelmes hitel! Ezt a fogalmat honnan vetted?!
Senki nem tudta előre?! És ennyi?! Ne nevettesd már ki magad! Mindenre számítani kell!

..tavaly karácsonykor a válság közepén az emberek ugyanúgy vették fel ajándékra(!) a hitelt, mintha kötelező lenne, szal hagyjuk ezt az értelmes hitel dumát és beszéljünk inkább ostoba emberekről.
iamnobody (törölt) 2010.07.29 20:39:45
@Spiro: A bank az miért nagybetűvel?
A múltkori, kellő mértékű savanyúsággal, közfelháborodással és legalább ennyi pozitív visszajelzéssel tarkított blogposztunk elérte célját. Azokat, akiket érdekel egy Atom, még akkor is, ha csak egyenesben lehet meghajtani, reptéren, alig pár kilométert. Tisztelem őket, akik…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
autózz! Sokkterápia 2010.07.12 11:40:40
A tegnapi poszt hatására küldte egy olvasó az alábbi videót, az abban szereplő idióta BMW-s baromnak ajánlom figyelmébe. Meg persze mindenki másnak is. A teljes hatás kedvéért nem árt a hangszórót is bekapcsolni hozzá. Szeretünk nem belegondolni és nem venni tudomást róla, hogy…..
iamnobody (törölt) 2010.07.12 21:16:30
@Mityu: ..neeem, persze, hogy nem!

De azért érdekelne, hogy akkor hogy kell?! Zöldre elindulsz, kitolod az autó elejét, körbenézel és ha minden okés, akkor go?! (kereszteződés, nem belátható, házak között, belvárosban, stb.)

Mert ilyet akkor csinál az ember, ha sárgán villognak a lámpák, vagy nincs is lámpa, jobbkezes utca, alárendelt út, egyebek.

Ha így indulnék el egy főúton, zöld jelzésnél valószínűleg anyámat is megb@sznák a közlekedés másik résztvevői!

Kreszvizsgán pl. megbuktatnak azért, ha motorral lassítasz egy kereszteződés előtt, ha neked van elsőbbséged, mert úgymond "bizonytalan" vagy. Közben meg csak tanultál az élettől!
iamnobody (törölt) 2010.07.12 21:42:04
@nopánick: Ezt a szar dumát, öcsém!

Te! Szinnyei-Szondi sarok, vágó?! Ha nem, akkor legyen kedves valaki, aki nem én vagyok és ismeri a helyet elmesélni, hogy ők ott mit csinálnak, hova néznek amíg állnak a lámpánál!

Ez csak egy(!) hely!

Kedves nopánick fogadd el, hogy nem mindenki csak a saját utcájukban használja az autót, ahol épp mindenhova belát és nem csak évi 1000km erejéig, ahogy lehet hogy te elboldogulsz mondjuk falun, poros, gödrös utak, szomszédok, kertes házak, mindenki ismer mindenkit, belátsz minden kanyarba, amúgy is a faludban rajtad kívül csak egy embernek van kocsija, és te is csak vízért mész a tiéddel a kúthoz esetleg PB palackot cserélni a benzinkútra. Nah, itt nem ez a tényállás!

Ezt tartom nitro1-nek is, akit tulképp nem is értek, hogy mit akart?! Beszólni, okosabbnak lenni az tuti, de ezen kívül nem találom a mögöttes tartalmat. Én biza elindultam, nem szaroztam 2.3-as motor pikk-pakk berakott a kereszteződésbe, akkor most mivan? Így esne rám a zongora is. De akkor mire szóltál be?

Én is így gondoltam előtte! De mondom, belédbaszódnak egyszer így és mindjárt nem fogsz itt "fel se kellett volna kelni" dumákat eregetni! Annyi, hogy nem veled történt=el sem tudod képzelni, hogy megtörténhet! De ha majd ilyenben leszel akkor már lesznek reális gondolataid is.
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..
iamnobody (törölt) 2010.06.14 16:02:03
A főszereplők videóban köszönnek el a sorozattól, én pedig az olvasóktól (egy időre), köszönöm az egész napos kitartó figyelmet, találkozunk kedden (a finálé után elmegyek sírni valahová). ..
Net genyó Elindul a netgenyó 2010.05.11 18:04:22
A találó név mellett egy roppant érdekes szolgáltatás lapul. A netgenyó oldalon mindíg kiválasztunk majd pár embert a közösségi oldalakról, akik fura vagy nekünk tetsző képet raknak fel magukról különböző közösségi oldalakra. És ők lesznek a netgenyók... :D Találó…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
iamnobody (törölt) 2010.05.09 05:07:00
@romesz: "De en tudom mit csinalok"

Dehogy tudod! Ha tudnád, nem tennéd!

Buci is ezt az elgondolást követte..

Ezt ide nagyon szuicid volt beírni.

Igazi gyökér vagy!
Nem mehetünk el szó nélkül emellett a hír mellett, pedig higgyétek el, megpróbáltuk. Szóval a jelek szerint úgy tűnik, hogy a Microsoft újabb vonatkozásokban is az Apple útjára lép. Na nem a mostani útra gondolok, mondjuk az egy évvel ezelőttire.Ugyanis az Engadgetnek hivatalosan…..
Belsőség Pörgős jampi 2010.03.22 06:42:34
  Végre vezethettem egyik kedvenc amerikai izomautómat, az 1968-as Impalát. Kicsit japánosan ment, de így is megérte. Vélemények az azonos című írásunkról...
iamnobody (törölt) 2010.03.22 17:41:50
iamnobody (törölt) 2010.03.03 13:00:55
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..