Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gmsb

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Libertarian Hazaszeretet 2014.01.06 00:00:00
Ha már mindannyiunk kedvenc Jancsija – Államelnök Úr – áradozott egy jót a hazaszeretetről, akár fordíthatnánk arra is néhány szót, mit is értünk ez alatt a az emelkedetten hangzó, patetikus, de valójában rendkívül üres, sőt, jelen értelmezésében igencsak visszataszító fogalmon. A hazaszeretet – a…..
„Az emberek ezt szerették volna, tehát így választottak, ezt tudomásul kell venni a demokráciában” – válaszolta ma reggel a köztelevízióban kedvesen mosolyogva Szalai Annamária Krizsó Szilviának arra a felvetésére, hogy a függetlennek mondott média testület…..
gmsb 2010.08.03 15:58:51
@Fideszbirka: Barátom, a kisebb létszámú parlamentről, még az előző ciklusban fogalmazot meg gondolatokat a maszop, de akkor valahogy a fityesznek nem igazán akaródzott elfogadni. Szegényeknek a biztos győzelem tudatába kellett a sok hely, hogy biztos erősek legyenek, most, hogy nyertek mindent úgy módosítanak, hogy négy év múlva ismét a topon legyenek.
Kérdés, hogy a sok igéretből mi lesz az önkormányzati választások megnyerése után. Félek, hogy semmi, és attól is, hogy akkor patakvér fog folyni. Önként én még nem láttam birkát vágóhídra menni, és az elkeseredetség szörnyű dolgokat tud kihozni az emberekből. Ne nekem legyen igazam.
Számos magyar híresség a kisnyugdíjasok táborát gazdagítja. A múlt és a közelmúlt sztárjai között akadnak olyanok, akiknek több évtizedes munkásságukat követően 30-50 ezer forintot hoz a pénzespostás. Sokuknak, ha csak ebből kellene megélni, akkor könnyen felkophatna az…..
gmsb 2010.08.03 15:17:48
subba.blog.hu/2010/08/03/vegre_falunap

ía fenti linkből kítűnik, hogy kevesebb mint 1 óra alatt ezek a második vonalba tartozó "művészek mennyit tesznek zsebre. Én magam nem keresek szarul, de jó esetben számlára 2500 forintot tudok elkérni óránként, néha jár hozzá áfa is, de nem mindig, de ez mindegy is mert azt következő hónap 20.-án be is fizethetem. Ezért aztán roppantul tudom sajnálni a művészeket.
Nekem a művészről mindig ez jut eszembe:www.youtube.com/watch?v=W9F-B16tfdM
Zoli azt figyelte meg, hogy panellakása egyik lekapcsolt radiátorán a költségmegosztó meleg időben hőleadást mér, amit aztán természetesen kiszámláznak neki: Én székesfehérvároi vagyok, egy panelházban bérelek egy lakást már sokadik éve. Ez egy "panelprogramban"…..
gmsb 2010.08.02 21:48:41
@netrunner71: Tisztelem az olyan embereket,akik elismerik ha hibáztak.
Minden tiszteletem a Tiéd.
Nincs harag!
gmsb 2010.08.02 21:39:15
@netrunner71: Elképzelhető, hogy hablaty amit írtam, én a saját példámat (HŐMENNYISÉGMÉRŐ: Vízórához hasonló, előremenő, és visszetérő hőszondával ellátott eszköz) próbáltam összehasonlítani a költségmegosztós megoldásal. Írásodból kitűnik, hogy nem vagy egy hülye gyerek, nem értem mit nem értettél rajta.
f1 Schumacher feladta a szezont 2010.06.11 11:14:00
A német elismerte, hogy az idei Mercedes nem elég jó, és nem is lesz az, már 2011-re koncentrál. "Mindig a bajnokság a cél, de egy bizonyos ponton rájössz, hogy ennyid van. Az év még hosszú, de nem igazán vagyok abban a helyzetben, hogy vb-t nyerjek, vagyis a szezon inkább már…..
A rendőrség szóvicce mögött fatolvajok lebukása áll, az avasi rendőrség hétvégén Onga közelében három férfit kapott el. Az igazoltatás bizonyította gyanújukat, hogy a férfiak illegálisan vágnak fát. A rendőrök találtak egy kempingbiciklit, amire több kisebb fadarabon…..
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
gmsb 2009.08.28 08:57:50
@öregmogyi: Te is ugyanolyan baromarcu vagy mint akinek írsz, csak a másik oldalon.Hogy is kerül ide a H.GY. meg az O.V. na meg mindenki Ference? mindegyik betegagyú hataloméhes,hazaáruló,
szarházi
Durva Sólyom ante portas 2009.08.22 11:48:00
AdamT szerkesztőtárs megköszönte köztársasági elnökünknek, hogy nem lépte át a szlovák határt, hiszen így európai módon viselkedett. Fura, egy elnök aki európáner? Szokatlan. Ha Sólyom átlépi a szlovák határt, le kellett volna azonnal mondania, és valószínűsíthetővé…..
gmsb 2009.08.23 09:24:40
Tisztelt Fórumozók!

Előre szeretném leszögezni, hogy Magyar vagyok, annak is tartom magam, de sajnos nem mindig vagyok erre büszke.
Hogy mire is gondolok. Marhára büszkék vagyunk a történelmünkre (sajnos hiányosak az ismereteim) a honfoglalóktól a reformkorig, de azért néha az egészséges önkritika se ártana.
Gondoljunk mindjárt a lovaikon fordítva ülő és nyilazó faszagyerekekre, európa fejletebb részerin portyázgattak, akit értek halomra nyilaztak, a megtermel javakat ellopták, a valamirevaló tudással rendelkezőket igájukba hajtották, és kihasználták. Ja, hogy akkor az volt a divat. A világháborúkból vesztesen kerültünk ki, én valahogy nem is vagyok meglepődve a trianoni végkifejleten, mivel tisztes részünk volt mindkét világégésben igyekeztek meggyengíteni az erőinket, a csicskásaiknap pedig kellett a kolonc.
Félreértés ne essék én sem örülök az elcsatolásoknak, de azért kiváncsi lennék, hogy a sok nagypofályú
überszittya magyar gyerek csak a szájkaratéban kemény-e, vagy az első sorban lenne-e ha negyadj Isten ezeknek elegük lessz a sok pofázásból és megindulnak egy kis megrendszabályozásra. Belátom, hogy ez csak fikció, de azért kiváncsi lennék. Ja, hogy gyáva vagyok, ez könnyen lehet de nem kivánom senkinek azt az érzést, amikor még sorálományúként éjsza éles riadó volt, mert két jugó vadászgép berepült paksig, és a rakéták már csak a kilövési parancsra vártak, akkor azért ősszeszorult a kakirelé, a továbbiakban kívánok a sok ősmagyar szittyafaszagyereknek jó fórumozást, találkozunk a barikádokon, mert ha meg kell védeni a hazát, én ott leszek.
gmsb 2009.08.23 09:32:27
@Oxford: Ez annyira igaz, hogy nem kell, nem is lehet hozzátenni.
Tesztelni nem hagyják, így F1-es Ferrari helyett gokarttal készül visszatérésére Michael Schumacher.A Felipe Massa helyére beugró hétszeres világbajnok a Brescia melletti Lonato városkában gyakorol két napja, tikkasztó hőségben.”A gokart a legjobb edzés, a kormányzás még…..
gmsb 2009.08.07 06:08:06
@elteteam3: Valódi baromarcú vagy!
Péntek reggel Mugellóban Michael Schumacher megkezdte a felkészülést visszatérésére egy 2007-es F1-Ferrarival.Az autót gazdag tulajdonosa adta kölcsön a német pilótának, a cég Kimi Raikkönen két évvel ezelőtti vb-győzelme után értékesítette. A szabályok szerint idén…..
gmsb 2009.08.01 23:21:38
@chagaal: Drága Barátom!

Az, hogy MSC az utolsó pillanatban vonult vissza az elképesztő baromság, csak fel kell idézni a brazil futamot. Mit is csinált? Talán utolsó helyről küzdötte fel magát a negyedikre ( ha jól emlékszem) Tényleg lehet, hogy kiöregedett mert ha nem akkor puposra verte volna az egész mezőnyt.
Nem tudom, hogy olvasta-e valaki a Ford Taunus cikket még tavaly a TC-n. Amikor készült, a fotózás után elég soká' ottmaradtam dumálgatni a kocsi tulajdonosával, Borsi Mikivel. Szó esett akkor egy 170-es Mercedesről is, ami valahol a közelükben, egy garázs mélyén porosodott…..
gmsb 2009.03.02 20:54:41
@qualitaet: Élvezettel olvastam írásod és igazán igazat tudok adni neked.Családomba is akad ilyen tálentum mint édesapád és ő is hasonló pályát futott be, valójában aki akart és tehetsége is volt hozzá tudott érvényesülni akkor is. Inkább a mai világban nem lehet tisztességesen meggazdagodni, mert nem engedik, ha alanyi jogon vizsgálnák a vagyonosodást nem sokan aludnának nyugodtan éjszakánként.