Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigerstein

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már tudjuk, hogy a kritikus infrastruktúrák teljes körű védelme rengeteg munkát igényel, és mindez rettentő fontos is. Sajnos ugyanez igaz az orvosi kütyük területén is, ahol a pacemaker, azaz szívritmus szabályozó biztonsága időről időre előjön "B" kategóriás filmekben…..
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
tigerstein 2010.03.04 13:24:25
Koppenhága, reggel nyolc óra. Az éjjel a srácok sikeresen elértek idáig és megszálltak egy erődítményből kialakított hotelben. Igaz, két éve még börtönként működött, de nem baj, sosem lehet tudni, mikor jön jól egy kis tapasztalat. Sokat nem aludtak, mivel nagyon gyorsan kiderült, hogy az éjszakai…..
Ez azért eléggé kínos: a Jobbik honlapján egy üres kocka tátong, "This video is no longer available due to a copyright claim by Warner Music Group." felirattal. Egyszerűen annyi történt, hogy a Warner szerzői jogi panaszt emelt a Jobbik új kampányfilmje miatt, és leszedette…..
A mai nap híre kétségtelenül az, hogy az ország legfölöslegesebb hatalmi szerve, az örökös sóhivatal címet már több éve megszerző, sokak számára csak káromkodásként használt Országos Rádió és Televízió Testület, vagyis az ORTT mindenféle piaci és pénzügyi realitást…..
Előre bocsátom, hogy mélységében még nem volt módom áttanulmányozni az Opera Unite-ot, viszont az áttekintő cikkek és leírások alapján azt kell, hogy mondjam: az Opera nem "újrafeltalálta" a webet, hanem: (legalábbis részben) a webes trendekkel szembe menetel.…..
tigerstein 2009.06.17 12:55:18
@Bruzsy: Nem kell apachet állítgatni. Feltoltja Picasara és onnan letöltik.
tigerstein 2009.06.17 15:51:44
@Bruzsy: Meg lehet adni, hogy egy kép publikus-e vagy nem. Probléma megoldva.
Most, hogy J.J.Abrams új Star Trek filmje feldübörögni készül a mozikban, vessünk egy gyors pillantást nagyszerű és csapnivaló elődeire, minden még soha nem szexelt, anyukájával élő, kapitányi hídként berendezett szobában alvó hardcore ősgeek örömére. Térhajtómű…..
Nos, az elmúlt napokban sikerült féltáv közelébe kerülni. Átléptük a 900-as határt, úgyhogy mostmár csak körülbelül 1100 követőre lenne szükségünk ahhoz, hogy elérjük a célt: a 2009 követőt.Az elmúlt napokban számos blogtól kaptunk támogatást. A teljesség igénye…..
Fél óra múlva megkezdődik a meglepetés-esemény, az Apple bemutatja az új iPhone operációs rendszert. A pletykák szerint a kopipészt biztosra vehető, az MMS már nem annyira, és a tethering is kérdéses. Kötelező lesz viszont szólni a cupertinóiaknak a Push Notificationről. A…..
Eredetileg csak a pendrive-jogdíj ügyről akartam véleményt alkotni, de nem mehetek el szó nélkül az Artisjus - általam ismert - első igazán nagy genyósága mellett sem. Így egy kicsit hosszú lett ez az írás, de legalább van mit belinkelni amikor válaszolni kellene a kínzó…..
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
Az ember azt hinné, hogy sikerült összeszedniük magukat a redmondiaknak: próbáltam a Windows 7-et, és egészen jól sikerült (na nem a forradalmi, hanem a tigeri, tehát mára kissé elavult értelemben), hosszú idők óta most először jött össze rendes hype egy szoftverük körül,…..
tigerstein 2009.02.06 14:19:39
@NickJ: Nefeledd, hogy az OEM verzió az jelentősen olcsóbb mint a dobozos. És új géphez mit vesz/kap az ember? OEM-et. És ott van még az upgrade változat, az is olcsóbb mint a "full" dobozos.
Mindenhol a válságról van szó, a nagyvilágban az internetes hirdetések ára ennek megfelelően csökken is. Úgy a banner (display), mint a PPC árak az utolsó negyedévre szépen estek lefelé.Nincs ezen mit meglepődni, bármennyire is versenyképes az internet, az alacsonyabb árakat…..
tigerstein 2009.02.02 22:40:42