Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buhalya (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a posztot már ezer éve meg kellett írnom, de nagyon meredek októberem volt, rengeteg munkával, bocsánat a nagy kussolásért így utólag. Szóval többen is szóltak nekem, hogy a facebook-on lehet választani a latint, mint használati nyelvet. (Mindenki kipróbálhatja, a felső…..
buhalya (törölt) 2009.11.13 08:08:26
Ma végre sikerült rájönnöm - kis blog-hu-s segítséggel -, hogyan kell a kedvenc blogjaim listáját feltenni az oldalhasábba (aki még nem tudná, az ide menjen). A "Leguntur" (itt: "olvassuk őket") címke alatt vannak. A lista még nem teljes, és némileg…..
Van benne valami, hogy amitől félünk bekövetkezhet... Régebben mindig tartottam ettől a résztől, hogy nehogy fennakadjak valami hülyeség miatt, csak kapjam meg azt a beszállókártyát, meg legyek átvilágítva és ezek után már lehet lazítani, örülni a repülésnek... Hát most…..
A ködös Albionban utazás 2009.04.22 00:44:22
Összességében azt kell hogy mondjam, jó volt. Minden szépen ment, ahogy kellett. Délelőtt 10-re terveztük az elindulást és - most egy komoly önvállveregetéssel - negyed 11-kor sikerült is elindulnunk. Persze leszámítva, hogy az útra előkészített vizet, a megmaradt 2 darab…..
Történelem mindenkinek Urartu 2008.04.10 09:00:00
 Urartui feliratforrás: WikipediaUrartu egy kb. három évszázadig fennálló államalakulat volt a mai Kis Ázsia keleti végében kb. kr. e. 850 és 580 között. Európai szemmel nézve meglehetősen messze és régen létezett ahhoz, hogy jelentőséget tulajdonítsunk neki, de megvolt a…..