Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sephyra

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The but(t) girl Akcióba lendülök 2019.02.10 19:49:12
Drágám!   Tudom, hogy ma estére mozit terveztünk, és ugyan továbbra is kíváncsi vagyok rá, hogy Anne Hathaway-nek hogy áll a vásznon a kiszőkített haj, de ha te is olvastad a friss híreket a családvédelmi akciótervről, tudhatod: fordulóponthoz érkezett az életünk. Minden, ami eddig meggátolt…..
sephyra 2019.02.11 14:04:36
@Visceroid: Elolvasván ezt amit írtál, azt javasolom, hogy ne menjél közgazdásznak, inkább menjél Angliába mosogatónak! Ezzel mindenkinek jót tenné!!
Michael Knight Fekete lyuk 2011.01.07 11:36:00
Ma az elméleti fizikáról beszélgetünk, Kedves Olvasó. Egészen pontosan a világegyetem talán legrejtélyesebb objektumairól, a fekete lyukakról lesz szó. Ezek az objektumok látszólag teljesen ellentmondanak a fizika és a józan ész szabályainak - éppen ezért hogy érthető legyen a…..
Nagyon sok lehetőség közül választhatunk elméletileg. Ezeket mindenki ismeri a különféle weboldalakról. Amit nem igazán ismer, hogy melyiket érdemes megépíteni, melyik a legolcsóbb és melyek azok, amiket házilag is meg lehetne csinálni kis pénzből.Természetesen a kis pénz nem…..