Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tronkee

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok, akiknek a vámpír szóról nem Stephanie Meyer érzelmes csillámvámpírjai jutnak az eszébe, hanem mondjuk Anne Rice vagy Bram Stoker teremtményei, netalán a Nosferatu őrült szörnye, nincsenek elkényeztetve manapság. Se a regények, se a mozifilmek vagy tv-sorozatok nem nagyon…..
Az Indexen is megjelent, a NEFMI honlapján részletesen olvasható az új közoktatási törvény tervezetének vitaanyaga. Azzal együtt, hogy számos helyeselhető lépést tartalmaz a javaslat, egyes területeken szerintem teljesen elszakad a realitásoktól. Erre jó példa, hogy érettségire…..
Vastagbőr Két tűz között 2010.11.09 13:41:00
Múlt héten nyilvánosságra hozták az új felsőoktatási törvény 52 oldalas tervezetét (pdf), megindítva ezzel a társadalmi vitát. Szimpatikus módon akár még a véleményünket is megírhatjuk a minisztériumnak: "A tervezetet az államtitkárság vitaanyagnak szánja, melyhez…..
A tavalyi Blizzconon már látható volt a lent megtekinthető álhirdetés, viszont akkor nem volt szó arról, hogy a Starcraft II-be is belekerül. A küldetések között az űrhajónkon mindenféle ügyeket intézhetünk, a kantinban pedig egy kijelzőn megnézhetjük a legutóbbi híradót.…..
Egy kellemes februári éjszakának indult, aztán megjelent egy halom rendőr, lelőtték két kutyáját a hétéves gyereke szeme láttára, őt meg a falhoz szorították. A kommandósok csekély mennyiségű füvet találtak, ami csak vétségnek számít Missouriban, úgyhogy bónuszként a…..
Futóblog Vízhólyag UÁÁÁ 2009.04.24 15:03:00
Bizonyos távok felett nehéz megúszni a vízhólyagot. Cipője válogatja - nekem a Pegazus 25 menetrendszerűen csinált egyet-egyet a jobb talpam közepére 7,5-nél. Egyszer futottam benne 17 kilométert, akkor is megcsinálta, de a végére a vízhólyag szét is ment, ami viszonylag egyszerű…..
Tudtad? Napi fos (4. rész) 2009.05.11 20:18:00
 Ki a felelős Overdose lesántulásáért?  Most már biztos, hogy nem áll rajthoz a május 23-i Haydock Park-i futamon Overdose. A veretlen négyéves a 100 ezer fontos Temple Stakes-en indult volna Angliában, ám bal első lába még mindig sérült, nem terhelhető. De vajon ki…..
tronkee 2009.05.11 21:15:35