Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nutcracker

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én az a korosztály vagyok, akinek Britney Spears volt annó az ulitmate szupernő. Több mint 10 éve biztos voltam benne, ha nyerek a lottón Britney mellett veszek egy házat és egy este átcsöngetek hogy nincs e egy tojása véletlenül kölcsönbe. Na de ebből nem lett semmi, Britney fénye…..
A szeptemberi Harper's Bazaar címlapján Jennifer Aniston szerepel (a címlap rögtön két variációban készült el); egy különleges, és szerintem meglehetősen jól sikerült fotósorozaton pedig Barbra Streisandot személyesíti meg. A képeket Mark Seliger készítette.…..
Újra összefogtak a hollywoodi sztárok egy jó ügy érdekében. 60 híresség (köztük olyan nevek, mint Jessica Alba, Jennifer Aniston, Hilary Swank, Mischa Barton, stb...) adta a fejét "dizájnerkedésre". Adva volt mindekninek egy-egy azonos formájú és nagyságú szatyor táska,…..
Nutcracker 2010.05.03 19:19:34
@neomatsek: köszönöm kedves szavaidat, ismerem. De talán Strange nem veszi sértésnek, ha érdeklődöm, hiszen ő írta a bejegyzést, és ezeket kihagyta belőle, engem pedig érdekel.
Nutcracker 2010.05.04 08:18:24
@neomatsek: köszi! Nem vagyok jó keresésben! :)
Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból…..
Minden, ami... Hihetetlen, 2010.02.22 12:35:44
de szuper ez a recept.Komolyan, kipróbáltam. Undorítónak tűnik, de finom. Kell hozzá 6 zsömle, egy tubus tejszínes krémsajt, egy kis sárgabarack lekvár és egy liter tej és cukor.Beáztatod a zsömiket a cukros tejbe, és mikor teljesen rongyosra felszívta, akkor az egészet tűzálló…..
A DKNY Delicious Candy Apples parfümjéhez készült vicces-édes reklámocska. A három limitált szériás parfüm (Sweet Caramel, Ripe Raspberry és Juicy Berry) februárban kerül a boltokba...
Nutcracker 2010.01.12 19:28:32
A Vanity Fair válogatta össze azokat a hölgyeket, akik szerintük a következő évben, években igazán szupersztárrá nőhetik ki magukat, és - egy kis szerencsével - nem csak azt mutathatják meg a vásznon, hogy milyen bájosan mosolyognak (ill. énekelgetnek, táncikálnak), hanem hogy a…..
Nutcracker 2010.01.06 08:54:48
@Brüsszeli csipke: Én Lenny Kravitz lányán döbbentem meg. Hogy már 22 éves lánya van?? De hát még ő is olyan dögös és fiatal(os).....

Nekem egyébként Selena Gomes és Vanessa Hudgens ruhája nagyon tetszik!
Hangulat: Nagyon jó - nyugodt, békés, jóllakott, elégedett. Szaloncukrot majszolok, túl vagyok egy jó kis leárazási vásárolgatáson és este egy rég nem látott baráttal találkozom majd, így ennél jobban nem is kezdődhetne a hét.A múlt hét fénypontja: a karácsony - …..
Nutcracker 2009.12.28 20:34:19
Nem sok embernek adatik meg, hogy találkozzon az angol királynővel, de aki megteheti az általában napokat készül az eseményre. Kétségkívül így történt ez Lady Gaga esetében is, azonban a készülődés nem a megszokott módon ment. Gaga ugyanis egy piros lakk Alexander McQueen…..
Nutcracker 2009.12.08 15:16:24
@fashionnow: Gyönyörű összeállítás! Nagyon irigylem, hogy ilyen szép szetteket tudtok készíteni a polyvore-on.... :)
Csecsebecse Boldog születésnapot! 2009.12.03 22:06:00
Julianne Moore, 1960. december 3.   ...és azért Ozzy Osbourne-ról se feledkezzünk meg (1948. december 3.)..
Nutcracker 2009.12.05 09:51:36
Láttam nemrég nem photoshoppolt képeket róla (www.celebritypictures.com/celebs/Julianne_Moore/new/Julianne-Moore-dressed-1499210.jpg), eszméletlen, milyen szeplős :-) Ezen a képen is látszik kicsit a dekoltázsán. Van egy ismerősöm, ő is ilyen pöttyös, ez nekem mindig nagyon tetszett, bár biztos nehéz ezzel élni.
Emma Watson Jamaica-ban múlatja az időt... ..
Nutcracker 2009.12.01 19:44:20
@mici˙: kedves Mici, kérlek, áruld el nekem, kit inzultáltam? Egész egyszerűen megfigyeltem, hogy itt divat leszólni a sikeres, fiatal hírességeket.
És én azt gondolom ezekről az emberekről, hogy irigy, besavanyodott, sikertelen, tehetségtelen emberek, akik így kompenzálnak. Ennyi.
Nyilván nem azokra értem ezt, akiknek egy-egy híresség nem szimpatikus, de vannak "nickek", ahogy fogalmaztál, akik rendszeresen fikáznak. Mindenkit, mindenért, ahogy írtam is.
Én nem neked szántam az első kommentet, kérlek, te se szánj nekem ilyen kommenteket, mert EZ a nívón aluli.....
Nutcracker 2009.12.03 15:10:59
@Nekroteka: tehát szerinted "nekik _az a dolguk_, hogy jól nézzenek ki 24/7" - Vagyis csak a külső számít. Okos meglátás.
Eszerint a logika szerint akkor mindenki 24/7-ben ügyvéd, tanár, könyvelő, takarítónő, stb, mégpedig azért, mert ez a napi 8 órás munkája, amiért a fizetést kapja?

Igen, lehet a hollywoodi filmiparra kenni a dolgot, de nézz körül: a nézők, átlagemberek (lásd itt kommentelők) is csak azzal vannak elfoglalva, hogy egy adott sztár hogy fest smink nélkül, fürdőruhában, mennyi narancsbőre van, meg lenövés a haján, súlyfeleslege meg szőre a hónaljában, illetve kivel jár és kitől válik, meg milyen botrányba keveredett éppen -- és csak nagyon ritkán azzal, hogy az adott sztár mennyire tehetséges, mennyire játszik jól, alakít naivát vagy drámai hősnőt, énekel szépen, különlegesen, vagy pózol vonzó módon egy reklámfotón vagy vonul végig a kifutón, stb. Ők ugyanis a pénzüket ezért kapják, hiszen ez a munkájuk. Nem pedig az, hogy jól nézzenek ki 24/7.
Az már csak következménye a pénznek, hogy ők az idő _nagyobb_ részében néznek ki jól, mint az átlaganyu, de azt hiszem, elég bugyuta dolog elvárni, hogy 24/7 bombázóak legyenek.

A közönségnek egyébként meg sehogy se jó: ha plasztikáztatják magukat, vagy éppen a fotókon photoshoppolják őket, azt is leszóljuk, mert természetellenesek a képek, ha meg a maguk természetes valójukban fotózzák őket (pl. a fenti fotók), azt is csak kritizálni bírjuk.
Még szerencse, hogy őket nem érdekli, az átlagnők miket hordanak össze róluk :-)

(Azt már csak tényleg zárójelben jegyzem meg, hogy nem sok intelligenciára vall embereket olyasvalamiért kicsúfolni, leszólni, pl. különféle állatnevekkel illetni, amiről nem tehetnek, pl.arcberendezés. Ez kb. olyan, mintha azért csúfolnék valakit, mert sánta vagy púpos. Emma Watsonról emlékeim szerint nem volt még itt szó, de kb. egy éve olvasgattam itt más színésznőkről, neveket szándékosan nem írok, akikről kb. ugyanezeket, vagy még durvábbakat írogattatok csak azért, mert nem átlagos, tucat-arcuk van.)
Nutcracker 2009.12.03 17:44:59
@mici˙: ez nagyon intelligens megjegyzés volt. Ha figyelnél, látnád, hogy milyen hozzászólásaim voltak eddig (nem sok, mert én nem érek rá minden nap itt kommentelgetni). És akkor nyilván nem írnál ilyesmiket, engem pedig nem titulálnál trollnak.

Elnézést kérek mindenkitől, akit megsértettem. Nem tudtam, mert nincs ide kiírva, hogy kizárólag a fő hangadók véleményével megegyező dolgokat lehet itt kommentben leírni. Többet nem fordul elő, hogy önálló véleményem lesz.
Mindenkinek további jó mulatást.
Újabb nézegetni való kis fekete ruha terén :)Legutóbbi válogatás itt látható.Camilla and Marc  Marc by Marc Jacobs  MCQ  Vanessa Bruno Athé  Oscar de la Renta  Rachel Gilbert  Yves Saint Laurent  RM by Roland…..
Nutcracker 2009.12.03 14:21:14
@The Strange: hm, köszönöm. Hogy én ott miért nem találtam????
Paul Smith nagyon helyes kis üveget tervezett az Evian hagyománynak számító ünnepi különkiadásához (a tavalyi Gaultier verziót itt találjátok, tavalyelőtt pedig Christian Lacroix palackja volt a sztár a karácsonyi asztalokon).Szóval tényleg nincs semmi gond a tervezéssel,…..
Meryl Streep-et ezennel kikiáltom a leggyönyörűbben öregedő, és azt a legméltóságteljesebben viselő sztárnak (na jó, most hirtelen beugrott még Sophia Loren is - de rajtuk kívül más nem jut az eszembe - nektek?). Meryl Streep a Vanity Fair januári címlapján lesz látható, majd a…..
A Triumph téli kollekciójából láthattok egy kis ízelítőt...
Nutcracker 2009.12.01 12:02:45
Nutcracker 2009.12.01 12:43:55
@Scala: Köszi a választ! 4 macska, amindenit, az nem semmi,még ha ebből 2 "kijáró" is....
Vágni nem merném a körmét, félnék, hogy belevágok.... Igazából az érdekelt, minden macska szoktatható-e a kaparófára. Eddig mindenki, akit megkérdeztem, ezt mondta (hogy igen), viszont mindenkit meg is kérdezek, akinek csak macskája van.... :-)
Nutcracker 2009.12.01 16:15:28
@gallianori: @ElisabethB.: @neomatsek:
hááát.... most nem nyugtattatok meg teljesen. :-)
Gyerekkorom óta imádom a macskákat, csak közben meg féltem a lakást és a drága pénzen vett bútorokat.... na majd még elgondolkozom rajta. Felelőtlenül semmiképpen nem szeretnék dönteni. Köszönöm nektek a hozzászólásokat! :-)
Ezek a gyönyörű Tiffany&Co. gyémánttal kirakott, kulcsot formázó medálok elképesztően gyönyörűek, elegánsak, és persze nagyon drágák, de szerintem minden nő örömmel kapna egy kicsi, türkízzöld csomagolású dobozkát karácsonyra, amely az egyik kulcsot rejti.Ki melyiket…..
Nutcracker 2009.11.28 18:06:08
@beryl: van többféle méretben, a legkisebb 3 centis, és a legnagyobb kb. 7. Az enyém ilyen: www.tiffany.com/Shopping/Item.aspx?fromGrid=1&sku=GRP02634&mcat=&cid=&search_params=s+1-p+8-c+-r+101287465-x+-n+6-ri+-ni+0-t+beaded&search=1
Ez kb. 7 centi.
Nutcracker 2009.11.28 18:38:51
@beryl: Köszönöm :). Felismersz? Hehe, igen :) Bár nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen nő kulcs-medállal a nyakában :)
Egy fehér, masnis órára bukkantam Marc Jacobs-tól. Nagyon khmm... cuki darab, karon kimondottan jól mutat és akár egy komolyabb, üzletiesebb öltözéket is cseppet vidámabbá, játékosabbá tehet.Piros vagy fekete színben persze jobban tetszene. Az ára 167€ (kb.…..
Elképesztő hisztéria alakult ki a Chanel Jade Green elnevezésű, halványzöld körömlakkja körül. Mivel már szinte sehol nem lehet kapni, az E-bay-en akár 100 dollárt (20 000 forintot) is elkérnek érte... Ami azért talán egy kicsit sok. Persze, ha vannak kultikus táskák és cipők,…..
A Longchamp számára Jeremy Scott nyári strandtáskát tervezett. Mivel a táskát - amely egyébként rózsaszínű - csontokkal díszítette Jeremy, ezért valahogy úgy érzem jobban illeszkedne a tervező 2010-es tavaszi/nyári Flinstone-család ihlette kollekciójába, a…..
Nutcracker 2009.11.19 16:21:46
@janettaylor: Igen, tudom :) Azért is írtam, hogy "ezen a sorozaton". Mondjuk nyilván praktikusak, az anyaguk miatt.
Claire Danes egyszerű, de elég rafinált fekete ruhája nagyon tetszik - ám azt nem tudom neki megbocsájtani, hogy nincs rajta melltartó. A mellbimbók mutogatása nagyon kevés helyzetben elfogadható szerintem, egy film premierje nem tartozik ezek közé.Ruha: Stella McCartney ..
Makány Márta 2009-es őszi-téli kollekciójából választott magának egy hernyóselyem ruhát Federica Torti olasz műsorvezető és divatújságíró a Virgin Gálára. A műsorvezető már nem először jelent meg a vörös szőnyegem Makány Márta ruhájában.Nektek, hogy tetszik? Love or…..