Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikrobi79

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barna hajú lányok Lee Anne 2019.08.12 06:38:19
mikrobi79 2019.08.14 21:45:39
A szóbeszéd szerint Korea legelátkozottabb helye az elhagyatott Gonjiam Elmegyógyintézet, amelyet a ’90-es években zártak be az ott ápolt betegek rejtélyes elhalálozása miatt. 2012-ben a CNN Travel az intézetet a világ 7. legrémisztőbb helyének találta. A Gonjiam a horror-rendező…..
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
mikrobi79 2018.12.14 10:53:53
@Tájékozódj mielőtt elhiszed: Nem, a gyújtogatás nem oké, a vandalizmus semmilyen formája sem elfogadható, de amit a ripost csinál, az sem. Kurvára nem. Undorító bolsevik mentalitás.

ja, a ballibezésről le kellene jönni, kurva unalmas. Az a feltételezés, hogy akinek nem tetszik a kormányzati politika, az balllib, meg sorosbérenc, kurvra nevetséges, elavult gondolkodásmódra vall.
A napokban Varsóban járva örömmel láttam, hogy hányféle arcát képes mutatni a város: az egyik ilyen a szocreál építészet. Sokan kritizálják emiatt Varsót, én viszont élvezettel kerestem fel ennek néhány példáját. Valóban nem a legszebb építményekről van szó, mégis különleges hangulatot árasztanak.…..
Kedves Fidesz szavazó, aki magabiztos erkölccsel bírálsz engem! Lehet, hogy Te dolgozol azon, hogy jobb legyen, de én is azt teszem. 21 éve, keményen, és nem tanulatlanul,vagy segítségeket várva. Nővér vagyok, az állam szerint nekem 130 000 nettó jár. Belenyugodtam. Ez van, nem tehetek semmit,…..
mikrobi79 2018.04.14 09:15:39
@midnightcoder2: teljesen igazad van, be kell vonni a magántőkét az eü-be, ha változást akarunk, de ha ezt valaha fel mertem hozni valahol, mindig megkaptam, hogy neoliberális nemzetveszejtő vagyok. Főleg fideszesektől.
A rendszerváltás utáni magyar politikatörténetben ritkán látni ekkora böszmeséget, mint amit legutóbb megengedett magának Németh Szilárd volt rezsibiztos, meg mindenféle pártököl betöltésére alkalmazott képviselő. Egy parlamenti bizottság rendes tagját nem akarja beengedni egy ülésre arra…..
mikrobi79 2018.01.16 15:28:19
@Soros Forever: ez mennyire gyenge
A hétvége és a hétfő délelőtti történések után, amikor Botka László visszalépett a miniszterelnök-jelöltségtől, egy fontos dolgot vehettünk észre, a baloldal kezd visszatérni az alapértékeihez. Persze szükséges tisztázni, hogy baloldal alatt nem a kommunistákat, a…..
mikrobi79 2017.10.02 20:49:40
@Brix: A migráció valóban alapkérdés, de -ahogy már előttem is írták- olcsó szavazatszerzési trükknek tűnne. Egyébként is, kit fognának meg vele? A Fidesz szavazótábora szerintem kb. mozdíthatatlan, akkor is Orbánra szavaznának, ha holnaptól migrációpárti lenne. Legyártanák hozzá az ideológiát, hidd el.

A szavazásokon inaktívakat esélytelen megszólítani, ezek egyre többen lesznek szerintem, ennek oka a kiábrándultság.

Maradnak tehát azok, akik jelenleg balra szavaznak-szavaznának...de amíg tudnak az Mszp-re, addig fognak is. Sajnos. Magyarán, amíg nem szabadulunk meg ezektől a dinoszauruszoktól, addig Orbántól sem. (Írom mindezt úgy, hogy NEM vagyok baloldali, sőt, alapvetően végtelen ósdinak tartom ezt a bal-jobb felosztást így 2017-ben)
Tavaly a tél előtt szerettünk volna kicsit kimozdulni egy hosszú hétvégére valamerre, ahol jó eséllyel melegebb van, mint itthon. Találomra nézegettünk repülőjegyeket, és Nizzába találtunk olyan jó lehetőséget, hogy kis hezitálás lecsaptunk az olcsó repülőjegyekre. Két főre oda-vissza volt 22.000 Ft…..
A 25. Sziget fesztivál felhozatala kapott már idén elég hideget és meleget - ráadásul az utolsópillanatos lemondások sem tettek túl jót neki. Másfelől nézve viszont a Szigeten - legyen akármilyen is a fellépők névsora- soha nem lehet unatkozni. Az idei programok között is van bőven miből válogatni,…..
mikrobi79 2017.08.08 19:40:59
Az amerikai járványügyi hivatal (CDC) friss jelentése azt elemzi, hogy melyik országban szabad és melyik országban nem ajánlott inni a csapvízből. Ahogy az alábbi térképen látszik, Magyarországot a nem biztonságos ivóvíz kategóriába sorolják.  Ezzel mi személy szerint…..
 Új cikk-sorozatomban 4 közlekedési módot (autó, busz, repülő, vonat) hasonlítok össze különböző szempontok szerint. Mivel nagyon messzire egyértelmű, hogy verhetetlen a repülő (3-4 ezer kilométerre felesleges összehasonlításokat készíteni), nagyon közelre meg értelemszerűen nem igazán rúg labdába (…..
Laci bácsitól főzni tanulni olyan, mint pornófilmből felkészülni az első (vagy bármelyik) éjszakára, de abból is az NDK-s, kezeletlen felületekkel megáldott főszereplős poresz.  A magyar gasztronómia állócsillaga nyolc percbe egyszerűen mindent, de mindent bele tud sűríteni abból a tudásból, aminek…..
Lehet, hogy a főpolgármesternek kiváló az elemzőkészsége (arra is is hogy rájött már, hogy a népszavazás rontja a budapesti olimpia esélyeit), de az internetnek meg remek a memóriája...
mikrobi79 2017.01.23 10:47:01
@Ballib cenzúrázók réme 22:

Én pl kurvára nem vagyok ballib, sőt, azt a bagázst sem akarom látni többet a hatalom közelében, leszerepeltek...de az Olimpiát ellenzem. Semmi köze ennek a magyarságtudathoz, meg nemzeti büszkeséghez, ez egyszerűen gazdasági kérdés. Kevésbé korrupt államban is veszteséges lenne, hát még Magyarországon...
mikrobi79 2017.01.23 11:01:59
@Ballib cenzúrázók réme 22:
Semelyik oldal által megrendelt számításoknak nem lehet hinni, mivel mindegyik azért fizet, hogy a saját teóriáját támassza alá számokkal.

Az eddig rendezett Olimpiákat kellene alapul venni, Görögország esete iránymutató lehet.
Veszélyben a mérsékelt iszlám Bosznia-Hercegovinában. Felborulhat a kényes vallási egyensúly a balkáni országban. Életveszélyesen megfenyegették a burkát kritizáló újságírónőt. Ilyen, és ehhez hasonló címekkel számos médium adott hírt az ex-jugoszláv tagköztársaságban folyó szaúdi nyomulásról az…..
mikrobi79 2016.10.21 18:50:58
@Burgermeister: Albániának mi köze Boszniához?

Egyébként az albánok max. papíron muzulmánok, nem lesz ott semmiféle kalifátus. Gondolom, sosem jártál még ezekben az országokban. A boszniai betelepülés egyébként valóban aggasztó, de a radikalizálódás nem újkeletű arrafelé.
Magyarországnak nem a menekültek, hanem Schengen felbomlása tenne be: kis hazánkban a termelési kapacitások leépülése, s tömeges munkanélküliség követné az európai határok visszaépülését. Ez következik ugyanis abból, ha az EU-s tagállamok külön-külön, kerítésekkel zárják el magukat a külvilágtól és…..
Dávidka már Angliában is STÁR!   ..
Na, fasza! Kezdődik az év végi toplistázgatás! Minden évben vannak olyan filmek, amikben csalódunk. Hol kellemesen, hol nem... Szóval idén is akadt jó néhány olyan film, amit nagyon vártam, de végül koppantam, meg pár olyan is, ami abszolút nem érdekelt, de áldottam az eget, hogy…..
A legjobb dolog az interneten ma ez, szakadok rajta, gyorsan nézd meg sokszor, holnapra már ki fog hűlni! ..
Alföldi Róbert az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozva mondta el, hogy az augusztus végén, Szentendrén bemutatott Bánk bán junior című előadása után (melyet ő rendezett) hárman is rátámadtak, és egy közeli múzeumba kellett berohannia. Alföldi elmondta, hogy nagyon…..
mikrobi79 2013.09.02 21:19:19
@sixx: Na, éne meg dupláztam, sorry, de ma nagyon akadozik nálam ez a blog.hu
mikrobi79 2013.09.02 21:20:21
@sixx: Ja-ja, csak lassú vagyok. Nem szoktam nyelvtannáculni, de mostanság nagyon terjed ez a verzió. Ahhoz már kezdek hozzászokni, hogy ban-ben helyett csak ba-be-t írnak..de ez, ehh..
Subba Így budizz Indiában 2013.08.31 13:46:42
Én kapásból az elején rontanám el, mert össze-vissza hánynám az egészet, azt meg ugye itt nem említi, de mindenesetre ez egy veriveri hasznos videó, ha arra jársz. ..
I never be wizout security-nél kezdtem el páros lábbal ugrálni a gyönyörűségtől. Emberek, péntek van! GYERONK! ..
Az ózdi önkormányzat június 27-i ülésén úgy döntött, hogy a város 123 közkútjából mindössze 34 működhet tovább változatlanul, a többit elzárják (28 db), illetve a kapacitását szűkítik, hogy „a kútból kinyerhető víz 2,5 és 5 liter/perc közé essen.”(61 db). Az…..