Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarisszimusz

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
magyarisszimusz 2012.04.09 19:32:21
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Egy kérdéssel szeretnék önökhöz, illetve olvasóikhoz fordulni, megköszönném, ha válaszolnának. 8 esztendeje dolgozok a munkahelyemen,eddig minden rendben is volt, a fizetéseket időben kapjuk, a kollégák is rendesek.    A problémánk…..
magyarisszimusz 2012.02.05 20:57:03
@Környezettudatos:

persze...építsen minden munkáltató külön várat nektek, hogy bagózzatok...ugyan már...ébredj fel.

menj olyan munkahelyre, mint skip...teherfutósofőrnek...ott úgy szívod, ahogy akarod
magyarisszimusz 2012.02.05 21:02:45
@Környezettudatos:

barátom, hogy ki a hülye és a marha...azt megállapíthatod ha elolvasod, amit írtál :)

én csak annyit mondok, hogy nem lettél megáldva túl jól működő aggyal :) és a nevelésedbe is jó sok hiba csúszott...mivel már nem jövök ebbe a blogba vissza, gyalázkodhatsz bátran, azzal úgyis csak magadat minősíted
Kettős Mérce RIP ZP 2011.09.22 20:17:00
Ma végleg eldőlt a Fidesz-KDNP és a Jobbik szavazataival megszüntetik a Zöld Pardont, bár én nem vagyok a hely lelkes híve, egy a közösségre nem figyelő,helynek tartom, de figyelemreméltó azt a módszer, ahogy ezt a helyi Fidesz végigvitte.  A végső szavazást megelőző…..
Szívatós Szívás a Vaterán 2010.05.19 10:17:00
A Vatera.hu-val kapcsolatban tapasztaltakat szeretném megosztani az olvasókkal: "2010. január 8-án a Vatera.hu portálon eladtam egy könyvet cca. 3.000 Ft értékben. Az eladást követően hosszú ideig figyeltem, hogy mikor jelenik már meg az, hogy mennyi jutalékot kell befizetnem,…..
magyarisszimusz 2011.08.16 12:53:35
Tisztelt Szintén Szenvedő Felek!

Vatera, az isteni cég PROBLÉMA!
Most döntöttem el, hogy megpróbálok előkészíteni egy pert a vatera ellen, mivel én szintén úgy jártam, hogy volt 890 Ft jutalék és a határidő akkor járt le, mikor én külföldön voltam s a nővérem, - fizetési határidő lejárta előtt két nappal - mikor meglátta a felszólítást átutalta, de véletlenül elütötte és csak 290 Ft ment nekik. Pár napra rá, mikor megjöttem, és megláttam hogy a Vatera küldi az email-t 08.08.-án, hogy elmaradásom van s hogy átadja követelésbehajtónak, már utaltam is nekik a fennmaradó 600 Ft. Aznap meg is kapták. Ennek ellenére a mai napon 08.16-án kaptam a creditexpress-től egy csekket 3728 Ft-ról, hogy 08.19.-ig fizessem be. (három nap határidő...hahaha) Erre én NEM VAGYOK HAJLANDÓ! Nem azért, mert nem tudom, hanem mert gusztustalannak tartom az eljárást.

Ezért kérdésem a következő:

- vannak-e olyan emberek, akik hasonlóan jártak és felvállalnának egy nyilvánossággal járó pert?
- ügyvédtől kérdezném, lenne-e esélyünk valami eredményre, hogy az itt leírtak valahogyan változzanak, hogy ingyenélő cégek pár forint miatt ne követelhessenek akár 1000-szeres kamatnak megfelelő összeget? (ez ugye már uzsorakamatnak is extra)
- ha összejön itt jelentősebb számú ember ezzel a problémával tudja-e valaki, hogy a médiában hova érdemes fordulni vele? (esetleg ha médiaszemélyiség olvassa ezt a véleményének örülnék)

Úgy gondolom, hogy kis összefogással egy ilyen 'a semmiért fizess' zsaroló cégektől meg lehet szabadulni, de ha már azt elérjük, hogy a vatera-t mindenki megismeri a maga valójában, már akkor is megéri. Gusztustalan eljárás amit ők művelnek és ezt széles körben terjeszteni kell, hogy mások ne essenek ilyen csapdába. (hozzá teszem, hogy a vatera és a tesz-vesz most már testvérek)
Kéksárkány Tájékoztatás 2010.06.18 17:47:00
Kénytelenek voltunk ujra betenni a blogot, hogy el tudjatok érni minket a kérdéseitekkel.A mircünk elérhető, ott vagyunk többet.Pinalábbiakat böngészőbe másolva elértek minketwebchat.freenode.net/irc://irc.freenode.net:6667/BlueDragonFrissítve:Megvagyunk nyugalom. Bár a szervereinket…..
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
magyarisszimusz 2009.06.28 08:08:00
@E-one:
a baj az kedves barátom, hogy te sem azt teszed, hogy igen, igazatok van, nagy része az "én fajtámnak" tényleg agresszív, bűnöző hajlam, de vannak, akik nem ilyenek...nem, te nem ezt teszed, hanem vered a melled, hogy márpedig a te fajtád nem rosszabb a "fehéreknél". na, ezt nem kellene. mert lehet, hogy vannak, akik nem rosszabbak, de menj le kisebb falvakba, nézz körül Budapesten, járkálj kicsit az iskola falain kívül is, és nézz körül elfogultság nélkül. nekünk is rosszul esett, hogy anno az osztrákok kiírták, hogy "magyar ne lopj" az üzletekbe, és mi is hiába magyarázhattuk, hogy azoknak a magyaroknak a többsége bizony cigány...
azt mondod nem megoldás a lángszóró..de nézd a másik oldalát. mit tehet az egyszerű ember, ha látja a sok rosszat, de a kormánya, a vezetőség nem tesz semmit? állítólag tanult ember vagy, nézd meg a múltat, mi szokott ilyenkor következni? hány országban, mennyi példát lehetne felhozni?! megpróbálja megoldani a maga eszközeivel...és ez így lesz mindaddig amíg az utcán kirabolják, megverik, amíg úgy viselkednek, hogy mások azt nem tudják elviselni. nem sok mindenről van itt szó: tanuljatok, dolgozzatok, viselkedjetek normális emberi módon, fürödjetek...szerintem ha már ennyi megvan, már nem lesz probléma, és nem lesz szükség az ilyen vitákra sem!
Sziasztok! 20éves lány vagyok, több, mint másfél éve vagyok együtt a párommal. persze vannak/voltak problémáink a kapcsolatunkban, de én azt mondom, hogy alapvetően nagyon jól kijövünk egymással. és nagyon szeretjük egymást. De 2hónapja megismerkedtem a munkahelyemen egy másik…..
A tapasztalt kiállításlátogató nem számít olyasmikre, hogy a megnyitókon majd létkérdésekkel szembesül, hanem helyette rég látott ismerősökkel, vidám vagy búskomor képzőművészekkel kerül kapcsolatba, valamint olyan információkkal, hogy a neves festő összeköltözött egy…..