Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trinityone

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy tavaly, úgy idén is, amikor érik a szőlő, próbálok belőle többfélét sütni és főzni, bár a legnagyobb részét csak úgy egyszerűen megesszük. Nálunk négyfajta van belőle, mint már mondtam, csak éppen egy kis lugas, de ez sem kis mennyiség. Nem szedjük le egyszerre,…..
csak beszámolok, mi volt a tegnapi programom, no meg dicsekszem is egy kicsit.       ..
 A ma hajnali ajánlóhoz kapcsolódva pedig következzen egy beküldött levél: Sakálné vackorbanshee Rozália olvasó(kis)hölgy olyan posztot hozott össze, hogy leesik az állatok. Ahogy írta: reméli, nem fekszi meg a gyomrunkat. Kedves Tiborom,lépten nyomon…..
trinityone 2009.07.31 20:18:13
@doddos:

Ez???
Kulináris örömök, utazással körítve...
Hát, ha modoros, akkor mindenki modoros, aki szeret utazni-ezt akkor bevállalom....

Így kiragadva amúgy nem derül ki-ez egy játék volt, egy lista arról, ki-mit szeretne megkóstolni és merre...Tehát ha úgy vesszük, akkor álmodozás....

Szerinted vajaskenyeret kellett volna kívánnom?
De tudod mit? Visszakérdezek:
Mi az a 10 étel, amit nem szeretnél kihagyni?Hmm???
Mert mindenkinek van ilyen szerintem....
trinityone 2009.07.31 20:43:58
@cizella:
Ezt most komolyan mondod???
3 gyerekes anyuka vagyok férjjel együtt....
Egy könyv , meg fotel miért jelent elvált státuszt?
Nem értem....
Azt mondtam, hogy nem főzök fügelekvárt, mégis beadtam a derekam, az óriás fügék győztek. Olyan tempóban értek be, hogy megenni képtelenség lett volna, kárba veszni meg sajnáltam. Addig törtem a fejem, hogy mivel lehetne pikánsabbá tenni a számomra túl édes gyümölcsöt, míg…..
  Igaz, közben már csökkent a kánikula, de ezt még a múlt héten főztem, amikor a kinti kb. 35 fok mellett igazán nincs kedve az embernek hosszasan a konyhában sürögni-forogni. És olyankor enni is csak valami „lazábbat” kívánunk – én biztosan. Így aztán – mint gyakran…..
trinityone 2009.07.26 22:46:52
Egy baráti összejövetelre sütemény is kell. Ezt választottam, szerintem ez a világ legegyszerűbb, sütije, és még finom is. Nyugodtan besorolható a gyors és finom kategóriába, ráadásul sokfélét lehet belőle csinálni, nálunk már többször szerepelt tortaalapként is, de…..
Az, hogy prémium minőségű termékekhez prémium árcédula jár, azt a Dobozos Gourmand is elfogadja. Azt viszont nem érti, hogy miért kell neki többet fizetnie - mármint sokkal - csak azért, mert magyar.Tegnap gourmandunk beugrott a budaörsi Tescoba pár dologért és ha már ott volt,…..
àlabeck Kínai kel főzelékként 2009.05.18 18:25:00
Ezt már kicsit régebben főztem, még akkor, amikor a másik feléből a citromos kínai kelt. Most keresgélés közben megláttam a képet, ami nem nagyon látványos, de mégis megemlítem itt, mert nagyon jó volt. Bár mi az igazi kelkáposzta-főzeléket is szeretjük, ennek a sokkal…..
Megfőztem az idei első karalábét, mivel szeretjük, biztos lesz még máskor is. De ez még önmagában nem lenne érdekes, hiszen volt már igazi, rendes töltött karalábé, meg volt olyan is, ami nem töltött, csak húsgombócos. Ez utóbbi akkor jó, ha túl nagy a karalábé töltésre,…..
àlabeck Krémes amerikai módra 2009.04.08 16:25:00
Most újra kedves vendégem, Juli receptje és fotója következik: Tészta: 7 tojás sárgája, 20 dkg cukor, 20 dkg liszt, 2 ek. kakaó, 1 cs. sütőpor, 15 ek. langyos víz, 1 cs. vaníliás cukor. Ezeket jól kikeverjük, sütőfóliával bélelt tepsiben 20–30 percig sütjük. Kivesszük,…..
Ma ismét egy komment következik. Sajnos rengetegen képtelenek elhelyezkedni diplomával, nyelvtudással, kellő tapasztalattal és gyakorlattal. A helyzet pedig napról napra rosszabb...Tisztelt Mindenki! 46 éves több diplomás férfi vagyok, két gyermekkel. Mondanom sem kell, hogy…..
Élt egyszer egy indián lány a Lil'wat törzsben, Chinook-Szélnek hívták. Egy nap találkozott egy másik törzsből való fiúval Gleccserrel. Egymásba szerettek, összeházasodtak és a fiú magával vitte északra, a saját földjére. Chinook-Szél sóvárogva gondolt otthona melegére és…..