Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viola 22

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire odaértünk, körülbelül 17:20-ra az országalmához már rengetegen gyülekeztek ott, családtagok, játékosok és szurkolók. Nem sokkal fél után el is indult a menet, legelöl a család utánnuk a játékosok majd a szurkolók. Tettünk egy kört a belvárosban és bárhova néztem Ő…..
Hétfőn délelőtt hatalmas megtiszteltetés érte a legmagasabban jegyzett magyar játékvezetőt. A 13 éves NHL-múltú, 1700 mérkőzést levezetett ellenőr a megtekintett EBEL-elődöntők alapján Gebei Pétert vezetőbírónak jelölte az EBEL-döntő harmadik mérkőzésére. Gebei…..
viola 22 2009.03.16 21:26:22
@progmet: Volt szó rola csak azt vállaszolta a szövetség hogy most kereshetnének a magyar játékvezetök akik lebonyolitoták a bajnokságot és nem lenne korekt öket kihagyni.
viola 22 2009.03.16 21:38:41
@Prince09: GEBEI PÁRTATLAN AZON A MÉRKÖZÉSEN
Alighanem a szezon legnagyobb OB I.-es meccsét játszották vasárnap kora délután a Megyeri úton, a lila-fehérek tíz perccel tovább voltak teljesen egyenrangú ellenfelei az Alba Volán EBEL-csapatának, mint pénteken, a bajnoki döntő első mérkőzésén. Nagy iramú, élvezetes csata…..
viola 22 2009.03.15 22:05:39
@comp3232: Nekem megtiszteltetés hogy Markó apukának tulajdonitsz engem elfogadom majd megbeszélem a név tulajdonosával.Ami fontos számomra hogy Volános szurkolók is elismerték a játékvezető rossz itéleteit.Tudomásúl vettem hogy a Volánt jelenleg Magyar csapat nem verheti meg.Én sajnos nem tudom pártolni a sporttal szembeni gyalázatott.Ez a saját véleményem,nem kötelező azonosulni vele.
A végeredmény és az utolsó harmad alapján azt is mondhatnánk, sima győzelmet aratott a címvédő a trónkövetelővel szemben. 40 percig azonban korántsem volt kézenfekvő, hogy a házigazda képes lesz érvényesíteni az úgynevezett papírformát. Egy tempós és izgalmas első, egy…..
viola 22 2009.03.14 07:51:21
@lemieux: Igen igazad van szomorú, mivel nem kellene a játékvezetökről beszélni egy döntő mérközésen.Sajnos megismétlödik a tavalyi rájátszás.A kiállitási arány 2 harmad után 1-1 nél 12 perc UTE ,4 perc Volán ezzel sajnos nincs mit vitatkozni ,majdan Volán vezetésnél öket bünteti hogy helyre álljon a statisztika.Azért lett volna fontos egy pártatlan játékvezetöi gárda, ami ellen nagyon tiltakozott a SZövetség a Ligával együtt. Azét is HAJRÁ LILÁK
Ha a jövőben a folytatás mellett döntünk, érdemes megvizsgálni további országok bevonását a ligába – nyilatkozta blogunknak Ferencz I. Szabolcs, a Mol kommunikációs igazgatója. A liganévadó még nem fejezte be az első szezon értékelését. Kisinterjú. –…..
Az OB I.-döntő összes mérkőzését közvetíti a Sport 1 vagy a Sport 2, akárhány lesz is. A Magyar Jégkorong Szövetség összegyűjtött jó néhány érdekes adatot, közleményt adott ki, ennek fontosabb pontjait ismertetjük, amelyekről még nem esett szó nálunk. Az Alba Volán és…..
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem érkeznek kanadai bírók az EBEL-döntőre. Helyettük NHL-es supervisor jött a rájátszásra, akinek nem más a dolga, mint hogy kiválassza a döntők vezetésére alkalmas játékvezetőket. Lance Roberts vasárnap a Linz–Klagenfurt mérkőzést…..
Dobj egy macit te is! jelszóval jópofa tradíciót folytatna a Magyar Jégkorong Szövetség. A felhívás szerint az április 2-ai Pannon Hoki Gálán, a Finnország elleni mérkőzés első magyar góljánál a szurkolók a pályára dobják a magukkal hozott macikat, egyéb plüssállatokat,…..
Jégkorong Meghalt Richard Safarik 2009.03.07 21:43:00
Hosszan tartó, súlyos betegség után, 34 éves korában elhunyt a szlovák Richard Safarik, aki a 2007/08-as idény elején néhány OB I.-es mérkőzésen az UTE színeiben szerepelt. A híradások és a fellelhető adatok szerint is az UTE volt az utolsó klubja. Safarik 2007 nyarán érkezett…..
Jégkorong Hazai–Vendég 9-2 2009.03.06 01:42:00
Az érintettek az OB I.-elődöntők mindkét helyszínén kihasználták a hazai pálya előnyét. Olvasóink tudósításaiból-kommentjeiből és helyszíni embereink jelentéseiből egyaránt úgy tudjuk, Újpesten szorosabb volt a meccs, mint amit az eredmény mutat, Fehérváron viszont…..
viola 22 2009.03.06 10:46:02
@miki78: Korekt meglátás még az EBEL gyenge VOLÁNJA is joval erösebb a DAC-náll ,oriási megállapitás.
Az Alba Volán a 2009/10-es szezonban is az osztrák bajnokságban indul, tudta meg a jégkorongblog id. Ocskay Gábortól. A szakosztály-igazgató közölte, két névadószponzor-jelölttel tárgyalnak, és van esély, hogy hároméves szerződést kössenek valamelyikükkel. Fehérváron olyan…..
Jégkorong Ted Satort menesztették 2009.03.03 09:42:00
Ted Satort, az Alba Volán vezetőedzőjét felmentették a munkavégzés alól – tájékoztatta a jégkorongblogot id. Ocskay Gábor A szakosztály-igazgató közlése szerint a tréningeket átmenetileg Énekes Lajos edző vezeti. Arról, hogy a kanadai mester utódlásáról mikor…..
Jégkorong Az első három nyert 2009.02.27 21:34:00
A negyeddöntők első mérkőzésein két sima és egy szoros győzelmet arattak a középdöntőben pályaelőnyt kiharcoló csapatok. Figyelemre méltó az újpesti Dubek és Sikorcin hét pontja, előbb öt gól és két assziszt formájában, utóbbi ugyanezt fordítva szerezte. A Dab az első…..
Egykori kiváló játékosunk Borbás Gergellyel egy napon, azaz február 25-én ünnepelte születésének évfordulóját, számszerint a 47.-et. A legendás 25-ös 1968-tól egészen 1995-ig játszott lila-fehérben, és ez idő alatt bizony sokat tett hozzá csapatunk dicsőséglistájához.…..
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
viola 22 2009.02.26 18:31:02
@Joegep: Ők már voltak A csoportosók és Olimpián is voltak, most rajtunk a sór ök 1-1 játszotak az USA-val.Remélem mi elverjük Kanadát.
viola 22 2009.02.26 20:41:35
@Borsy: Kapjátok össze magatokat mert a mai produkció kevés lesz a DAC ellen, és még hol a döntő.A MOL-LIGA nem is olyan szar mint ahogy sokan fikázták.Az EBEL sem olyan erös mint ahogy beharangozták.Maradjunk anyiba hogy id.OCSKAI tudta hogy ki kell zárni a Magyar Bajnokságból a Csikiakat mert még a végén megnyernék.
Alig néhány napja polemizáltunk azon, a váltott pályaválasztói rendszer miért is nem érvényes az OB I. középdöntőiben. A versenybíróság egykettőre megváltoztatta a korábbi döntést – vagy átértelmezte, mindegy –: már a február 27-én rajtoló új szakaszban egy…..
A rigai selejtezők után azt a kérdést tettük fel nyájas olvasóinknak, kit láttak a legjobbnak a magyar válogatottból. A szavazás a múlt hét végéig tartott. Egyértelműbb győzelem született, mint bármikor: közel hétszáz szavazónk 45%-a Ladányi Balázst jelölte. A Briancon és…..
Söpréssel szerezte meg az első magyar–román bajnokság első helyét a HC Csíkszereda. A két csíki csapat harmadik összecsapásán is a fiatalabbik győzött, összesítésben 3-0-ra nyerte tehát a döntőt. Nem kérdés, hogy Mihály Árpádék sikere megérdemelt. Az első gólra a…..
Atish január végi, Újváros elleni meccsünkről készült videó-összefoglalóját itt érhetitek el. Noha az OB I. középszakasza eddig nem egészen úgy alakul, ahogy szeretnénk, reméljük, kilábal a csapat a gödörből, és a szünet után újult erővel vágunk neki az…..
Korábban is megszavaztattuk olvasóinkat arról egy-egy torna után, melyik magyar játékos teljesítménye nyerte el tetszésüket leginkább, most sem teszünk másként. Előszelekció nincs, valamennyi olyan hokisunkat beletettük a gépbe, aki jégre lépett Rigában. ..
A Miskolci Jegesmedvék vezetőik és ötletadóik miatt lassan kiérdemlik a legkreatívabb hokicsapat címet. Ebben a szezonban már a harmadik érdekes akciót hirdették meg. Céljuk, hogy minél több nézőt csalogassanak ki és tartsanak a csarnokukban a hokimeccseken. Először…..
Az alapadatokat mindenki ismeri, a magyar válogatott 4. lett a rigai olimpiai selejtezőkön, a statisztikákat azonban még nem elemeztük, pedig bőven vannak érdekes számok, olyanok is, amilyenekre nem is gondoltunk volna. A torna hivatalos nézőszáma kísértetiesen hasonlít a budapesti…..
A magyar ifiválogatott előző napi hatgólos csehországi győzelme után még értékesebb mérkőzésen nyert a legkomolyabb német ifiliga elejéhez tartozó Rosenheim otthonában. A siker mindig jól jön, főleg egy fiatal, alakulóban lévő válogatottnál. Erre a 6-5-re büszkék lehetnek…..