Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nincsértelme

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FIXIÉPÍTÉS hab a tortán... 2009.06.05 01:23:00
ittvan megjött :) L-es bagaboo.van benne összehúzó, szivacsos zseb, kihajtós zseb, titkos zseb, U-lakat tartó, bevarrt kulcstartó, extra fényvisszaverő csík, keresztnevem is rajt' :D fasza lett :-) 26 félbe fájt. a hímzés 2,5. Sok nemsok egyszer kell megvenni és vigyázni rá.Ami…..
az élet értelme a kapcsolat 2009.05.12 20:19:00
Mi kell a nőnek?Mitől is jó egy kapcsolat?Mitől marad meg egy kapcsolat jó egy életen át?egyik kérdésre sincs jó válasz, nem is lehet, mert minden eset más.Ugyanakkor mégis van valami közös bennük, hiszen mi emberek ugyanúgy működünk, évezredek óta ismételjük magunkat,…..
az élet értelme a harmadik 2009.05.12 16:00:00
Épp most nincs sok ihletem írni, de időm van. belekezdek és meglátjuk mi sül ki.Idő... ez az amiből a legkevesebb van. Visszás, hogy gyakran megpróbáljuk eltölteni az időnket, holott pont az a legnagyobb kincs. Senki nem tudja mennyi is van belőle neki, és mégis olyan könnyelműen…..
Élünk, ki így ki úgy, de mindenki társat keres, hiszen az ember társas lény.De tulajdonképpen milyen társat is keresünk, valaki ezt meg tudja fogalmazni? Pesze sokan mondják erre, hogy igen meg...Van aki megtalálja, van aki sose, így megalkuszik, neki ez jutott. Aki pedig szeretné…..