Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sue chong

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NA NE! A magyar underground alistene, Paizs Miklós aka Sickratman leérkezett a padlóra. Segítsünk neki fölállni, én mondom!! Ha nem, akkor buzi-e vagy!  Szóljon Paizs Miklós: "HELYZETJELENTÉS Egyebet nem tehetek, minthogy kiírom ide a szégyenemet és a…..
És mentek B)..
sue chong 2016.01.11 10:49:11
A Damaszkuszi-kapu, 1890 körül 2016-ban június 5-én ünneplik világszerte a Jeruzsálem napot, a város újraegyesítésének évfordulóját. A eseményre a The Times of Israel fotóriportere érdekes képsorozatot publikált Jeruzsálem 100 évvel ezelőtti arcáról, mellette a ugyanazok a helyszínek ma. A városról…..
Kétszeresen is igaza van beküldőnknek, Gedinek. Egyrészt a Velvet már nem biztos, hogy érvényes célpont, másrészt annyira vicceseket tudnak alkotni, hogy az ember nem tudja megállni... Íme: Tudom, hogy a velvetet szinte nem is ér beküldeni, de ez annyira facepalm kategória, hogy…..
sue chong 2014.06.03 11:38:33
@Leiter Jakab: Oh. Nem azt nem neztem. Will do.
sue chong 2014.06.04 10:52:03
@Leiter Jakab: Bocs, utso valasz, nem tartalak fel tovabb.

Nem az hogy ne hallana az ember a FB-rol, hanem vannak ilyen regimodi netezok, akik fenntartjak a FB-t a baratok hirfolyamanak, es szeretik pluszban vegigkattintgatni a kedvenc weboldalaikat.

Most hogy megneztem a tieteket, hatarozottan kevesbe felhasznalobarat mint a weblap - a kep tul kicsi a timeline-on es bele kell kattintani - nem mintha letorne az ember keze csak ilyeneken is mulik hogy melyik platform szimpatikusabb.
V12 / 5.344 cm3 / 276 PS / 412 Nm @ 3.600 / 0 - 100 km/h: 6,4 s / Vmax: 235 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Subba Subba Art: Hótaposó 2014.01.08 15:28:28
Simon Beck furcsa egy fickó: akkor boldog, ha a legnagyobb hidegben botorkálhat egyedül órákon át a halálfaszán. Csak frissen esett hó legyen, az neki a lényeg. Olyankor kimegy a nagy hófehér semmi közepére, és gabonaköröket durva méretű és formájú geometriai alakzatokat tapos…..
Antal ősrégi olvasónk és Facebook-követőnk. Mint lelkiismeretes Totalcaros/Belsőséges, azonnal beszámol, ha valami érdekesre bukkant. Ezúttal elég messzire ment érte, konkrétan ide: Nagyobb térképre váltás Nem egy rossz hely, de ami érdekesebb, hogy a klasszikus, gyorséttermi…..
Az 1/100-as oldtimer-versenyek műfaja 10 évvel ezelőtt indult Magyarországon. Mintának a Silvretta Classic-et vettük és áhítattal néztük az első, a Zirc melletti Szépalmán rajtoló Chronoswiss Hungaria Classic Németországból érkezett versenyzőinek taktikázását és…..
Közel sem célunk a napi politikai eseményekre reflektálni, de nem mehetünk el szó nélkül a nagy médianyilvánosságot kapó Zuschlag-per mellett: a nyolcadrendű vádlott (vagy elítélt, a fene sem tudja, hogy kell az ilyet megfogalmazni az első fokú ítélet után) ugyanis nem…..
sue chong 2010.04.01 15:14:31
@Ibn al-Haiszam: "ha én ki tudom mondani hogy "Iain" akkor az, akivel együtt fogok dolgozni, az is tudja már kimondani"

Hogy te ki tudod mondani, az csak a te felsobbrendusegedet illusztralja (nem ironizalok). En viszont nem varom az angolszaszoktol, hogy ennyire sokoldaluak legyenek. Nekunk Schwarzenegger, nekik Szvorzinegor. Mi kimondjuk hogy Porsche, nekik Pors. Akkor en nem banok alkalmazkodni, hogy elkeruljuk a kenyelmetlenseget.
sue chong 2010.04.01 16:36:53
@Eddie Krueger: "Van arra bármilyen bizonyítékod"

Dehogy van. Csak azt mondom, hogy se az iteletet, se a nyomozati anyagot nem olvastam, epp ezert nem hozok szivesen feluletes ertekelest. Es szamomra egy BSA ugy sem fajsulyosabb, mint bemenni Irakba a wmd-ert. Arra is mindenki hogy bologatott, oszt megse volt olyan megalapozott.
Csak azt akartam mondani, hogy szamomra nem lesz tutira szoftverkaloz, akit mar buntetett meg a BSA. Ha a 4 guriga a franko (amit a Vamosi ir) es nem a 300, akkor nekem szemely szerint kotel altali halal jarna amennyi cucc van a gepemen. Mondjuk en ellenzem a szerzoi jogot elvbol, de ez szemelyes rebellion.
sue chong 2010.04.01 23:37:06
@MrEd: dehogynem van ertelme kommentelned is. "egy 2007-es 3D Brigade interjú kapcsán lett külön kikötve, hogy nem Zsolt, hanem János"

En akkor is a masik oldalrol latom, mert en is valtoztattam nevet. Ha elkezded magad valami masnak hivni mert kileptel a nemzetkozi piacra, mert fel akarsz epiteni egy brand-et, akkor probalsz konzekvens lenni es nem engeded magad a regi neven hivni. (ez egyebkent pont a kozeli baratokkal a legnehezebb, akik ragaszkodnak hozza hogy a regi neveden hivjanak tarsasagban es hangosan is, hogy ezzel erzekeltessek a kulonleges statuszukat, hogy bezzeg ok mar regota ismernek, es ezert nekik Reginev maradsz).

Teljesen biztos vagyok benne, hogy abban az interjuban (nem olvastam, nemtom mirol volt benne szo) be lehetett azonositani az urget mondjuk megemlitve a Philos, ami gondolom az o eseteben akkor se fog kimaradni egy interjubol se, ha mar Janosnak hivatja magat.
Ezt nem hiszem el. Pedig logikus, hogy ha egyszer félre lehetett valamit fordítani, akkor az máskor is előfordulhat. Volt már ugye a fizetési sapka. Erre most megérkezett a kamatsapka; legalábbis én most találkoztam vele először. Az Index dicséretesen gyorsan javította, ennek a cikknek…..
Pásztor Tibor Hattori Hanzo 2009.01.28 23:36:00
Néztem a minap egy szamurájfilmet, amiben szerepel Sonny Chiba, a Kill Bill kardkészítője, Hattori Hanzo. És ebben a filmben van egy figura, Hattori Hanzo (akit nem Chiba alakít). Tudjuk, hogy Tarantino a plágiumból építkezik, de hogy még a neveit is lopja.....