Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Riti4

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját Szavak Edward Riley 3. rész 2009.06.15 15:46:00
 - Jó fej a kutyád – mondtam néhány perc után, miközben Nicolas a telefonjával babrált.  - Az. Bírom én is, már ha nem szegem a nyakam miatta. De folyton láb alatt van, pedig egy ekkora kutyánál az ember nem erre számítana.  - Na és a macska? – kérdeztem,…..
Ezt a fejezetet szeretném Ritinek ajánlani, mert olyan sokat segít nekem. Köszönöm, hogy annyi éjszakát átvirrasztasz velem és segítesz a legjobbat kihozni magamból. :) Romantikus vacsora Edward      Negyed órával azután, hogy elhagytuk a Pokol kapuját, már Santa…..
Edward Cullen Twilight Extra sorsa 2009.03.04 14:27:00
Kedves mindenki, aki eddig megtisztelt azzal, hogy olvasta, és figyelte a Twilight Extra részeit, fejezeteit! Először is köszönöm, hogy részről-részre követtétek, követitek a történetet, másodszor köszönöm a sok dicséretet, és pozitív kritikát. A helyzet az, hogy elérkezett…..
  Először is, Bellás részt ígértem, hát ez nem Bellás lesz, a következő lesz Bellás. Másodszor 18-as karika!!!!!!! Harmadszor, előre szólok, hogy ez a rész nem zsebkendőt igényel, hanem nyugtatót és vérnyomás csökkentőt! :) Jah, és ne haragudjatok, tudom, hogy csak…..
                                  Kedves mindenki! Mielőtt elkezdeném, muszáj szólnom pár szót, mert ez a fejezet rendesen taccsra vág majd mindenkit, ezt előre megígérem. Először semmit sem fogtok…..
                    Remélem megbocsátotok nekem azért, hogy megfosztalak benneteket a várakozás izgalmaitól. Ígérem, ebből nem csinálok rendszert :). Ezt a fejezetet Emmettnek ajánlom, mert ő küldte nekem azt a számot, ami ihletet…..
  Bocsi, hogy ilyen sokára lett kész, de én is emberből vagyok :). Azért remélem kárpótol majd titeket a lassúságomért ez a rész. :) Jó olvasgatást.   Túl közel      Varázslatosan indult a délután. Enyhén sütött a nap, de nem annyira, hogy felfedje…..
                                             A változás szele        Alice-szel nem mentünk messzire. A tengerpart mentén sétáltunk, és a hullámok…..
  Egyesség        Már a gondolatba is beleborzongtam, hogy újra be kell ülnöm az iskolapadba. Magányra vágytam, de helyette egy rakás felszínes tinédzser közelében kellett lennem, akiknek a problémái annyira jelentéktelenek voltak, hogy még arra is…..
Riti4 2009.02.04 15:28:00
@Audry: szia Audry!
ez egyre jobban alakul.:-))csak így tovább.
tényleg jobb h van benne feszültség és igazad van ha csak romantikáról szólna akkor lapos lenne.bár van benne romantika Edward képzelgéseiben és tényleg az az érzése az embernek h szereti Bellát.
a drasztikus lépésre kíváncsi vagyok, remélem nem Jacob mellet fog kikötni Bella végérvényesen mert azt nem szeretném.:-P de addig is tűkön ülök....:-)
 Sajnos ez a fejezet nem fért be egy posztba, mert levágta a végét, ezért ott folytatódik, ahol abbahagytam, de még ugyanaz a fejezet :P        Nem vonultam vissza szobámba, helyette leültem Alice és Jasper közé, és én is hallgattam a verseket. Egy idő után…..
    Nézeteltérés        Visszaérve a házba kellemes pogácsa illat fogadott minket. Emmett, mint egy vérbeli pék, ott állt a sütő mellett, és éppen egy adag kinyújtott tésztát gyömöszölt pogácsa alakra. Egyesével rakosgatta a kis…..