Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laci_

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég belebotlottam egy cikkbe, ami azt taglalta, hogy a lefolyókban a déli féltekén is ugyanabba az irányba forog a víz, mint északon, ugyanis a forgás iránya nem a féltekétől, hanem a lefolyó alakjától függ, és ennek kapcsán megnéztem a Wikipédián, hogy van-e szócikk a…..
A The Big Bang Theory három főszereplője sikerrel zsarolta meg a sorozatot gyártó Warner Bros-t, és csikart ki a szerződésükben szereplő összegnél nagyobb fizetést. Kaley Cuoco, Jim Parsons és Johnny Galecki az első két évadért 50-50 000 dollárt kapott epizódonként, ezt a…..
Salvadorcsabi gyógyszere el- majd visszagurul. Metálzenészek és fesztiválozók fejtik ki magasságos véleményüket arról, hogy minek hogyan is kellene lennie az életben... és nagyon jó egészséget! Ökotudatos legyél te is!  ..
laci_ 2010.07.29 20:03:35
Régebben láttam egy filmet, ami azt boncolgatta, hogy miért stresszelünk annyit manapság a társadalmi státuszunk miatt. Az emberek többsége sokat görcsöl azon, hogyan legyen sikeres (jó állás, sok pénz, stb.), illetve, ha sikeres, akkor azon, nehogy elveszítse mindezeket. A film sok…..
laci_ 2010.07.19 10:50:55
@blogíró: Én azért nem mondanám rá ilyen magabiztosan, hogy persze, hogy random.

Sok múlik azon, hogy mennyire tudod eladni magad, mennyire vagy jó valós és érdekkapcsolatok kötésében/fenntartásában és mennyi a piacképes tudásod.

Számít a szerencse is, mert senki sem tudja előre biztosan, hogy sikerszakma lesz-e amit tanulsz, vagy az ismerettséged tud-e javítani az elhelyezkedési esélyeiden információval/ajánlással, de ha "persze, hogy random" lenne, akkor ugyanannyi eséllyel kapnál jó állást egész nap az ágyadban feküdve, mint kapcsolatok/tudás szerzésével.
laci_ 2010.07.19 13:46:44
@kereso: Azt megmondhatod, hogy mostanában mi megy, de hogy x idő múlva mi fog, azt aligha.

Egyik ismerősünk fodrász. Amikor kezdte a szakmát (kb 30 éve), akkor úgy tűnt nem lesz semmi gondja, hiszen az emberek többségének nő a haja, és valamire való ember fodrászhoz jár, így mindig lesz munkája, ma viszont már csak panaszkodik, hogy az emberek rockerek/raszták/skinheadek lettek, vagy vettek maguknak hajnyírógépet, és alig van munkája. Ha nem nyugdíj mellett csinálná nagyon komoly gondjai lennének.

Másik példa, hogy kb 10 éve apám még azzal sózta az agyam, hogy ha van egy kis sütnivalóm, akkor ügyvédnek megyek. Akkor még jónak is tűnt, mára telítődött...
Fighter MMA-kondicionálás 2010.06.16 21:32:51
..
laci_ 2010.07.02 20:45:09
@AntiChrist™: Természetesen láttuk, és szomorúak is voltunk utána. Fedor azt hitte nagyobb kárt tett Werdumban, és belement egy veszélyes helyzetbe, hogy kiüsse mielőtt még összeszedné magát. Várjuk a rematchet, ahol szerintem már Fedor keze lesz a végén a magasban...
Éppen arról olvasgattam, hogy a WC tetejét le kell csukni, különben a bacik rárepülnek a fogkefére, ha ugyanabban a helyiségben vannak, amikor eszembe jutott, hogy nemrég az amerikaiak arról témáztak egy fórumban, hogy mit tartanak különösnek Európában, amikor ideutaznak. A…..
Idén nyáron érkezik a Karate kölyök remake, Jaden Smith játssza a fiatal fiút, akinek Jackie Chan karaktere mutatja meg a karate/kung fu "fogásait és fortélyait". A történetben Smith és anyja Kínába költözik, ahol a srác összeütközésbe kerül a helyi fiatalokkal. Az…..
Fighter Húzd fel magad! 2010.04.26 07:28:00
Az egyik legkomolyabb "gettóedzés" Amerikában az igen divatos bar, vagyis húzódzkodórúd - vagy egyszerűen csak rúd - edzés. Sokszor a játszóterek mászókáit sajátítják ki erre a célra, és néha olyan show-t vágnak le, hogy a bámészkodók állkapcsába bele-bele kap a…..
laci_ 2010.04.26 19:38:02
@Athos: Igen, a játszótér a kölyköké. Ennek ellenére oda járnak napközben a munkanélküli segélyből élő gyúrós fekák, a kutyasz*rt össze nem szedő kutyatulajdonosok, és a bandázó olcsón részegednivágyó fiatalok. Te meg vidd le a csemetédet közéjük.
Általában egy eleve már megszületésekor halott projektet képviselnek. A létszám minimum egy osztályvezető, két csoportvezető, és egy általuk közepes szinten értelmesnek minősített beosztott (ő az írástudó, tehát ő jegyzetel).   Ők azok, akik   * mindig új, és új…..
laci_ 2010.01.17 13:38:17
@Roberto Baggio:

Ezt hívják fejlődésnek miszter Robertó Báddzsó. Az a haszna, hogy ha nemzetközi környezeteben beszélsz ezekről a dolgokról, akkor nem kell új kifejezést megtanulnod rá, hanem mindenki tudja , hogy miről van szó, így csökken a kommunikációs szakadék és a félreértés valószínűsége.
Imádok a két ünnep között dolgozni. Lehet antiszociálisnak bélyegezni, de valahogy jól esik már ilyenkor egy kicsit kiszabadulni a húsz éve permanensen haldokló nagynénik gyűrűjéből, akik az éhes hiéna fürgeségével vetik rá magukat az ajándékra, két pofára zabálják az…..
Az egyik nap mentem az utcán, és egy öregasszony jött velem szemben a járdának ugyanazon az oldalán. Szorosan a fal mellett jött, valószínűleg nem volt kedve kilépni a házfalak gyér árnyékából, ezért én léptem át a járda bal oldalára, és kikerültem. Miközben továbbmentem…..
gombapresszó 200 írás / update 2009.05.07 23:55:00
Amennyire figyelemmel követem az eseményeket, egy törpe minoritáshoz fogok tartozni a véleményemmel, miszerint az új 200 forintos érme minden idők egyik legocsmányabb pénzérméje. Ennél lejjebb már talán csak az eggyel ezelőtti, az 1992-től 1998-ig forgalomban lévő példány volt.…..
laci_ 2009.05.08 17:44:28
@Lambotze:
Sztem szép, és a jó kurva anyád az igénytelen.