Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jemi

0 bejegyzést írt és 2327 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten nagy időutazás kezdődik a Mátyás király téren: a Barátok közt egészen a nyolcvanas évekig repíti vissza nézőit, amikor a Berényi fivérek még tinédzserek voltak. A fiatal Berényi Zoltánt Szőke Zoltán nagyobbik fia, Zoltán, a fiatal Berényi Miklóst pedig a színész másik fia, Bence alakítja,…..
June egy furgon aljában elrejtve érkezik meg a szabadságba, más kérdés hogy a „szabad” szó rögtön kevésbé lesz magasztos, ha egy poros, töksötét raktárhelységben vakációzhatunk full egyedül. Mindeközben Emilyék a sugárfertőzött gyarmatokon kapálnak, megmutatva hogy van…..
via GIPHY Teljesen érthetetlen, vajon mi játszódhatott le a biztonsági őr fejében az Euronicsban: edzőuccban nem lehet bemenni, miközben reneszánszát éli a sportcipő, a macskanadrág és top? A csapzottsággal volt gondja? Mi lesz nyáron, amikor a magyarokról ömlik a víz? Vagy esetleg a szatyor volt a…..
Amikor az ember azt hallja Magyarországon, hogy békítő-show, akkor felüvölt, hogy Maunika bazdmeg, és eszébe jut az egymás kurvaanyázó, kevés fogú nő meg a pasija párosa, akiket a falu kurvája akar szétszakítani és megfosztani a minden bizonnyal örök boldogságtól. Felsejlik előtte az olcsó…..
Ekkortól kezdi vetíteni a Duna TV ugyanis a Munkaügyek spinoff sorozatát, a Tóth Jánost: az 52 részből álló, epizódonként 26 perces sorozatot hetente, csütörtök esténként 20.30-tól lehet majd nézni. A leírás szerint a korábban az M1, majd a Duna Televízió műsorán évek óta futó Munkaügyekből ismert…..
Jemi 2017.02.08 14:44:09
Nálunk nem túl ismert, de kiváló komikusok kölcsönzik majd a hangjukat a karaktereknek. Az új epizódok 2017-ben kerülnek fel a Disney XD-re: 21 félórás és két egyórás részt kapunk majd. Magyar szinkronhangokról nem tudunk egyelőre. ..
Tékozló Homár Bulgari bagóért 2016.06.29 15:07:08
Tudom én, hogy jó néha hinni a 2 forintos tévében meg a 60 forintos Bulgari parfümben, de eléggé biztos, hogy ilyenkor nem egy fantasztikus akcióba, hanem egy technikai malőrbe vagy sima elcseszésbe futottunk bele. A webshopokra más szabályok vonatkoznak, mint a sarki boltra, itt épp a…..
  Véget ért az HBO-n a Trónok Harca hatodik évada. Idén utoljára jelentkezünk spoileres kibeszélővel...
Jemi 2016.06.29 06:38:27
@Janos Mohacsi: nem tudom..egyrészt túl sok lehetőséget rejt a karakter másrészt már régebben olvastam hogy tárgyalnak a 7.évadbeli gázsijáról..
Már csak két rész van hátra a Trónok Harca hatodik évadából. Ilyenkor tavasszal mindig villámgyorsan elrepül ez a 10 hét, hogy aztán visszatérjünk a várakozás időszakába, amit a kötelező napi Trónok Harca posztokkal sem nagyon lehet túlélni. A mostani kilencedik részből…..
Oké, a jogosítványszerzés nem egy párhetes procedúra, pláne ha esetleg nem is őstehetség az illető tanuló, de hogy ez ki se derülhessen 8 hónap alatt, azért az elég durva! Kedves Homár! Elképesztő és elkeserítő sztorit szeretnénk megosztani Veletek arról, hogy (nem) juthat el egy átlagember a…..
A Blikk információi szerint Nádai Anikó és Dombóvári István lehetnek az X-Faktor ősszel induló szériájának arcai, az RTL Klub ugyanis nemcsak mentorok nagy részét, hanem a műsorvezetőket is lecserélné. Nádai és Dombóvári Istenes Bencét válthatja majd, aki azonban nem maradna munka nélkül, hiszen ő…..
A Blikk infói szerint teljes az X-Faktor zsűrije, a korábban bejelentett Tóth Gabi - Gáspár Laci páros mellé két fiatal énekest kerítettek, ByeAlexet és Puskás Petit, ezzel kialakult minden idők legfiatalabb X-Faktor-zsűrije. Az első három évadban a Keresztes Ildikó-Geszti Péter-Malek Miklós-Nagy…..
Úgy két éve tűnt fel először az RTL kvázirealityszappaoperaizéjében egy Dávid nevű karakter, akit persze nem így hívnak a valóságban, hanem Vörös Attilának, és jóféle metálgitáros, aki az amerikai Nevermore-ban is szerepelt az egyik gitáristen, Jeff Loomis oldalán. Játszott a Leander Rising…..
Jemi 2016.05.17 10:41:32
Többször volt már szó róla, hogy mindegy, hogy a mobilfizetés vagy az parkolóautomata nem működik, sajnos a mi felelősségünk a parkolás kifizetése, még ha több sarkot kell túrázni is miatta. Jelen esetben persze rém bosszantó a szituáció, de nehezen bizonyítható a büntetés alaptalan volta. Kedves…..
Ha néha bekényszerülök a sarkunkon lévő CBA-ba, már meg sem állok a zöldséges saroknál, mert az embernek nem vacsora, hanem öngyilkossági gondolatai támadnak a valami teljesen érthetetlen koncepció miatt eleve csak és kizárólag II. osztályú, kornyadozó almák, krumplik, répák és egyéb…..
Én őszintén szólva kutyatulajdonosként sem tudom igazából eldönteni, hogy jó ötlet-e a négylábú jószágok beengedése egy plázába, még ha olyan szépen elő is készítik a dolgot, mit az Allee. A kutya számára tuti nem ideális környezet egy bevásárlóközpont (a veszélyforrásokat és a projekt…..
Valamikor a rendszerváltás után a gyógyszerreklámok végére kötelezően odabiggyesztett figyelmeztetések ráébresztették a magyarokat, hogy akár úgy is gondolhatnak a sarki patikusra, mitn a saját gyógyszerészükre, mert anélkül nem élet, az élet. Na, azóta érheti igazán csalódás ebben a bizalmi…..
Egész nap hullottak a fejek a Tv2-nél, de azt nem gondoltuk volna, hogy emiatt híradóparódiába fog fordulni a 6 órás Tények - aminek ráadásul ma a szerkesztőjét is kirúgták. A mai nap egyik legfontosabb híre, Biszku Béla halála például csak a 38. percben hangzott el, addig Azurák Csabáék lényegében…..
Áprilisban kezdik el forgatni az Aranyélet, az HBO saját gyártású sorozatának második évadát. Az ősszel adásba kerülő részekben újra találkozhatunk a főszereplőkkel, de új színészek is felbukkannak a sorozatban, mondta el az Origónak adott interjújában Krigler Gábor kreatív producer és Benda…..
Pár hete jelent meg a Homáron annak a csalódott Dumaszínház-rajongó olvasónknak a levele, aki a heringalapú, háttal a színpadnak elhelyezést nehezményezte. A posztot elküldtük akkor a Dumaszínháznak, akiktől nagyon előremutató választ kaptunk. Ebben többek közt megemlítették azt is, hogy az ilyen…..
Tékozló Homár Elrettentő poszt 2016.03.22 09:46:00
Az egyetlen oka, hogy ez a rémisztően hosszú levél kikerülhet, az a profizmus, amivel olvasóit a kezdeti együttérző morgásból a végére egységesen egy dühös miért felkiáltásba hajszolja. Egyszerűen érthetetlen, hogy miért rendel valaki sokadszorra is egy olyan helyről…..
Sári Éva volt a Fem3 Café hétfő délelőtti műsorának vendége, aki májusban hármas szereposztásban lép színpadra a Shrek musicalben, ám Czippán Anett rögtön azt kérdezte tőle, milyen érzés megkapni élete első főszerepét? Szegény énekesnő azt se tudta, mit reagáljon erre. Végül ezt mondta: "Húha,…..
Hát a spanyol inkvizíció mellett szerintem erre sem nagyon számított senki! A kínálata tekintetében extra igényes, megjelenésében pedig végletesen letisztult My Little Melbourne sztárkávézó egy felkiáltójelhalommal, beragadt caps lockkal, sőt, minden írásbeli modorosságok csimborasszójával, a…..