Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emdé

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bekérdező riporternők királynője, és egyben a legszebb bőrű televíziós hölgy. Krizsó Szilvia mellett ő lehetne az esélyes magyar Bond-lány, a szigorú kémnő, aki persze a jó oldalon áll, és ezért össze is jön James Bonddal, de ez most nem ide tartozik. Kemény…..
A parajelenségre alapozott megvezetés egy jól bevált üzleti modell, gondoljunk csak Uri Gellerre, aki egy angliai kúriát és egy magánhelikoptert hozott össze abból, hogy meghajlított pár alpaka kanalat, meg hogy nem találta meg Farkas Helgát. És persze ott van Gyurcsok József, aki…..
Emlékszünk még a Beverly Hills 90201 című nagy sikerű tinisorozatra? És a benne szereplő bociszemű Tori Spellingre? Na, a kisasszony, aki csak és kizárólag azért kaphatott szerepet az eposzban, mert annak producere a kedves édesapja volt (Aaaron Spelling, akinek többek között…..
Az MTV a Halálcsillagot építette fel farostlemezből, a Tv2 összekavarta az eredményeket, az RTL Klubot pedig hülyére vette Rogán Antal. Választási műsorokat néztünk, megtudtuk, hogy mennyit ér egy politológus dekoltázsa és hogy milyen az, amikor a jeltolmács azt mutogatja, hogy…..
emdé 2006.04.25 14:53:19
Aaron Sorkin neve nem ismeretlen az igényes sorozatok rajongói előtt: a Sports Night és az Elnök Emberei kreátora és egyben írója szenzációs dialógusairól, azoknak eszement tempójáról és szinte tökéletes forgatókönyveiről híresült el a berkekben. (Most benyaltunk jól.)…..
comment:com Ez elment hakni 2006.04.20 09:29:00
A Heti hetes sikerét megirigyelve nem először készült már hírkommentálgatós vicces-műsor. A Vonósnégyes című, ATV-s „humoros kibeszélő műsorban” legelőször az tűnik föl, hogy a felolvasott hírek és híradóbejátszások egy maszopos Miről ismered fel az…..
comment:com Sziklázd a testem! 2006.04.18 16:04:00
Csak éppen hogy elkezdtük kattogtatni a távvezérlőt, máris sikerült belefutnunk egy orbitális baromságba, pedig a Budapest Tv-re a maradandó szervi károsodás elkerülése érdekében még csak nem is kapcsoltunk. Mint később megtudtuk, a Cool délutáni betelefonálós, emelt díjas…..
emdé 2006.04.19 18:16:16
comment:com Megint mi szívtuk meg 2006.04.12 00:10:00
Meg a világ Amerikán kívüli része. A Disney tegnap jelentette be, hogy nagysikerű sorozatai (pl. Lost, Született Feleségek) epizódjait a televíziós vetítést követő nap ingyenesen elérhetővé teszi, jó minőségben, de reklámokkal terhelten. Aki van olyan szerencsés, és az…..
comment:com Star Trek retro 2006.04.12 00:02:00
Nem csak nálunk divat a retro, az amerikaiak is belátták: a feliratozott Szomszédok ötleténél jobbat keresve sem lehetne találni. A tévémaci blogon olvastunk arról, hogy Star Trek 2.0 címen infókkal és kis szinesekkel pörgetik fel a sorozat első, kicsit már megfakult részeit. Rudi…..
comment:com Díjeső 2006.04.07 23:56:00
A film- és tévéiparban vannak olyan díjak, melyeket nem hypeolnak agyon annyira, mint az Emmy-t vagy a Golden Globe-ot (az Oscarról nem is beszélve), de pontosan olyan sorozatok kapják, melyeknek titokban mi is adnánk - nos, ilyen a Peabody Awards is. Az 1941-ben alapított díjat…..
comment:com Térdig az életszagban 2006.04.07 00:45:00
Nincs is annál aggasztóbb tünet, mint amikor valaki modern Balzacnak képzelve magát, életművét egyszerűen csak az Élet hű tükrének tekinti, miközben a fél ország rajta röhög. Mondjuk Horváth Ádám, amikor meghívott vendég volt A Nagy vita tévézésről szóló…..