Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jancika

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A munka nem elég – az erőfeszítésnek intelligensnek kell lennie.”Charles B. Rogers  A Nők a pályán egyesület újabb kezdeményezésével népszavazást szeretne arról, hogy a pártlistákon minden második helyet női politikusok foglaljanak el. A kommersz…..
Biztos, hogy volt már ilyen videónk, de kit érdekel, a Drótot nem lehet és nem is szabad megunni. Húsz perc, 200, bármikor, bármilyen helyzetben kiválóan idézhető beszólás a sorozatok egyik all-time királyától.   ..
Reckl Amál blogja Very Bad 2010.01.18 15:11:00
Fincsi kis történet: http://index.hu/kultur/showbiz/2010/01/18/hullagyalazas_a_syma_csarnokban_jacko_show/Eddig is bővelkedtünk furcsán félresikerült szuperprodukciókban: az 1992-es Aida, Liza Minelli helyett Bonnie Tyler, a Guns 'n Roses majdnem eljövetele, és legutóbb Madonna, aki a…..
Subba A hét képe: Rafkós pápi 2009.10.09 09:17:00
Sétálunk, sétálunk, rafkós alsónadrágot tetováltatunk HOPP? Forrás: Aurelm.com..
  Miközben az egyházakat állandóan felszólítják a szekularizációs doktrína élharcosai, hogy ne politizáljon, és ne tegye le a voksát egy párt mellett se, ugyanazok (például TGM a Magyar Nemzet hétvégi magazinjában megjelent, a jobboldalnak szóló levelében)…..
B-oldal Miért nem szeretem a U2-t? 2009.06.19 11:15:00
Volt már ilyen. Most ismét gondolkodom. A kérdés ismételten pontosításra szorul. "Miért nem szeretem a U2-t, de tulajdonképpen miért is ne szerethetném". Tudom, kicsit vásárra viszem a bőröm. Ellenben a kulcsszó: SZERINTEM.     5 ok, amiért nem szeretem a U2-t:…..
Half Pécs Squad Ragadozó 2009.06.14 20:00:00
John McTiernan még a Die Hard előtt elkészítette „a Halál” méltó ellenfelét bemutató filmet, a Ragadozót. Igaz, hogy ebben az esetben még nem a távoli jövőben járunk, s űrhajókon vagy más sci-fi kellékül szolgáló helyszíneken vannak kitéve a roppant törékeny…..
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..
 Bármelyik férfi ismerősömtől kérdeztem, hogy melyik a kedvenc, vagy legalábbis a rá legnagyobb hatást gyakorló filmje, mindig egy volt a válasz: A Keresztapa. Csak a megtekintését követően értettem meg miért vannak érte oda a 20 évesektől kezdve az 50-es korosztály…..
Half Pécs Squad Indy? 2009.05.02 20:27:00
Aki még nem látta a filmet, annak javaslott nem olvasni tovább. Komolyan. Én, a maradi proli csak tegnap vettem a fáradtságot, arra, hogy meglessem a legújabb kalandot. Bevallom, az a maroknyi negatív vélemény, amelyek száma tényleg eltörpül az éltető kommentek mellett,…..
    Melyik a legjobb film a világon? A Fegyencjárat. Legalábbis Simon Pegg ezt mondja a How To Lose Friends & Alienate People vígjátékban. Meg is indokolja miért. Egyrészt ott van John Malkovich, aki a színészi alakításért felel, Nicolas Cage akciózik, Steve Buscemi a…..
Filmdroid Eljő a Halál? 2009.04.28 12:33:15
Múlt héten jelentették be a Predators filmet, úgy tűnik az évekig tartó tökölődés után lesz is valami belőle, méghozzá Robert Rodriguez dirigálásában készül a reboot. No de mi van magával a Halállal, az Aliennel? Ha már jönnek a Ragadozók, akkor a nagy, fekete ocsmányságok…..
Filmdroid Sasha Grey és gore 2009.04.11 20:41:03
Sokan ismerik Sasha Grey munkásságát, így talán nem kell túlzottan bemutatni, de aki még nem látta volna ezelőtt a hölgyet, annak elmondom, hogy a hölgy a pornófilmek egyik elismert szereplője. Mostanában nyergelt át a más műfajú alkotásokra. Hamarosan érkezik a The Girlfriend…..
  Sci-fi, robotos film, napjainkban-ez nem lehet más csak a Transformers. Sci-fi, robotos film,a 80-as években és nem a Terminátor – ez csak a Gyilkos robotok lehet. Hazájában ugyan bukta volt, Magyarországon viszont zabálta a nép az ilyen és hasonló alkotásokat, én is anno…..
Már gyerekkoromban is filmfaló voltam, a 80-as években még csak két csatorna volt, nagy öröm volt, ha néha képesek voltak valami jobb nyugati filmet is leadni a tévében. Persze néha azért megerőltették magukat, szombat esténként vetítették a Charles Bronson főszereplésével…..
Kubrick-sorozat, kilencedik rész, és ez lesz most egyben a Tom Cruise hét pénteki programja is. A Tágra zárt szemek a Mester egy tizenkét éves hallgatást megtörő, utolsó filmje. A kérdés, mondjuk Hitchcock kései munkáira gondolva adott lehet: képes volt e minden idők egyik…..