Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hedow

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy sokan fanyalogni kezdenek most, páran talán szidni is kezdik a Totalcart, mert nem értik majd, hogyan kerül egy ilyen pimf dolog egy országos autós magazin hasábjaira. Kétszáz kilométer, oda-vissza, plusz kavarással sincs ötszáz… Táv ez? Tett ez? Érdemes akár egy…..
Belsőség Mitcsináltunkegésznap? 2010.03.05 20:14:00
Biztos észrevettétek, hogy ma nem került ki annyi információ, mint amennyit szerettünk volna. Az egész úgy kezdődött, hogy megbeszéltük, kilenckor kelünk és tízkor indulunk. Ehhez képest a Merci-tulajdonos csak 9:50-kor került a reggeliző asztalhoz, és csak a Kati közbenjárására jutottunk…..
  Nehezen tud beállni egy parkolóba? Lehet, hogy ön tényleg béna, de sokkal valószínűbb, hogy a parkolóhely rettentően kicsi. Vélemények azonos című írásunkról...
Néha a legbalzsamosabbra tervezett karácsony sem úgy sül el, ahogy az ember szánta eredetileg. Pedig mindent előre leszervez. Hetekkel korábban megírja a cikkeit, november végére megveszi az ajándékok döntő többségét, nem akar nagy csinnadrattát, hogy egyszerű legyen, és még a…..
hedow 2010.01.25 15:23:10
@Csikós Zsolt:

Arról a kismotorról asszem még nem esett szó.... Milyen moci az?
Gyűlölet szempontjából egész erősen indult az év blogunkon, hiszen mindössze január 22.-ig kellett várnunk és már meg is jelentek az első fecskék. Árpáddal a szokott helyen fotóztunk Újpesten, mikor egy bősz, egyenruhás matróna támadott le minket lényegében egy sínre szerelt…..
Mostanában nem csöpögnek információk a Mázló Imre által feltámasztani tervezett márkáról – helyettük itt van Juhász Tibor formatervező munkája. A számítógéppel készített, három dimenziós rajzok izgalmas és formabontó koncepciót mutatnak: ez a Pannonia Zero Trentatre.…..
hedow 2009.05.05 15:23:26
Belsőség Kis falka a barlangban 2009.04.27 17:49:00
Jelenlegi lakhelyemhez bérlés útján jutottam. Mikor rogyásig pakolt 323-asommal december közepén végre megérkeztem, olyan fáradt voltam már, hogy a háztulajdonos néni kérdésére, miszerint - Istvánkám, lenne itt egy kutya is, nem tudjuk hová tenni, maradhat? - már csak egy…..
hedow 2009.04.27 21:07:01
@davidson: Ó, hogy Te purcannál ki...
Belsőség Szűrőnek már jó lesz 2009.02.05 13:45:00
Idestova három hete dolgozik nálunk a 300-as kombi zőccséges, pár dolgon már túl vagyunk együtt. E háromból majdnem egy hetet úgy töltöttem, ahogyan Petőfi nagyon nem szeretett volna meghalni – ágyban, párnák közt. Hiába, a kis bacik egyre erősebbek, akármennyi vitamint is…..
hedow 2009.02.05 20:36:46
Az ismerős társaságban az a jó, hogy ha néhanapján összeröffenés van, elmarad a falusi bálokra jellemző tapogatózás és feszülés, nem kell az első levesig várni, míg lazíthatunk a nyakkendőn. Itt rögtön telibe kaphatjuk a marhaságot az arcunkba, nincs kecmec. Mire a…..