Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fkrisz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Pocakfájós 2013.07.27 14:04:54
Tegnap óta kapja a biogaia cseppeket, ma pedig megvettük a colief cseppeket is, hátha segít. Annyira rossz látni, hogy evés után szenved, tekereg, van, hogy két órán át......Mai reggeli pucérversenysúly: 3,25 kg (utána volt két hatalmas támadása az alvégen, szóval lényegesen…..
Meske vagyok, Piroska kért meg, hogy írjak nektek, hogy megszületett Róóózi!!! :) A ma reggeli nst nem lett jó, az ő szavait idézve: "jéghegycsúcsos"...valami olyasmi volt, hogy leesett 110-re a baba szívverése, ezért a doki az azonnali kivétel mellett döntött, hogy ne…..
Dr Énnőgyászom mért agyi aktivitást meg méhlepény áramlást és el is magyarázta, hogy miért jó az, ahogy éppen van, mert szuper mindegyik grafikon, amit Rózi kirajzolt az áramlásaival. Nem méricskézett sokat, de állítása szerint 2900 gramm a kisbabánk. Utána beültem a…..
Piroska és Farkas Készül 2013.03.07 13:01:26
A pocakosodásom előtt is tervezgette a kistesóit, hogy lesz neki kettő, F és N, akik gyakorta kerültek rá a családi rajzaira. De amióta elárultuk Neki, hogy egy kisbaba fejlődik a hasamban, az Ő kistestvére, megállíthatatlanul készül a szerepre. A nagytesóra és az anyaszerepre…..
"Ha megvárna, mondja meg nyugodtan. Kap holnap búcsúultrahangot és búcsúpuszit és úgy megy haza:)" -írta az anyadoktorom tegnap délelőtt, mikor az éppen ügyeletes orvos (akit bícsgatyának hívtunka lányokkal, mert olyan, mint aki éppen csak felruccant a tengerpartról egy kis…..
Piroska és Farkas Korhazban 2013.02.26 16:35:51
Nem mulnak a gorcsok, rogton ittfogtak. Kisbaba mocorgott, mehszaj zart. Kaptam infuziot, augmentin antibiotikumot es fekszem. Kozben nathasodok, torkom, fulem faj, szerintem lazam is lesz. Hhhhh.......
Piroska és Farkas Nünü megtudja 2013.02.09 03:28:03
Mosolygósankönnypotyogtatós, sosemfelejtemel érzés felidézni Nünü reakcióját, mikor pár órával ezelőtt beavattuk: kistestvére lesz.  Ugyan néhány hetet még szerettem volna várni, de annyira rákoncentrált erre a játékra, amit tegnap talált ki, miszerint egy kishercegnő…..
Piroska és Farkas Maradok 2012.12.28 14:34:57
Farkas jott a boritekkal es vettunk egy kis figyelmet itt az osztalyon Dr Kimondhatatlannevunel (megjegyzem, O amugy is rendkivul figyelmes es annyira jo, hogy tulterhelik, meg amugy is egy szeretnivalo ember, imadjsk is). A titkos potya uh-n, ami megint jo rovidke volt, mert rohant szulni, szoval…..
Piroska és Farkas Divatcsináló 2012.09.12 15:10:36
"Ezt nézzétek, hogy csinálom a divatot, lenyűgöző, nem? Írtó zseni vagyok!" -mondja, miközben rohangál a lakásban, vagy a kertben, vagy pózol, vagy a lovaknak csinál ruhát és szervez divatbemutatót. Az egyik régi ládámat ki fogom üríteni és telepakolom kellékekkel Neki, hagy…..
Piroska és Farkas Sóhajtás 2012.07.05 17:45:00
Kedd délelőtt eljöttem a kórházból. Bejött reggel Dr Talánő és elballagtam hozzá az osztály bejáratánál lévő ultrahanghoz (ahol igazából csak kismamákat vizsgálnak, hatalmas pocakokkal ülnek ott, dejónekik). Először nem látott semmit, mondta is, hogy elhalt a terhesség.…..
Piroska és Farkas És? 2012.06.11 14:17:00
Folydogál, görcsöl. Már tegnap is lajost véltem felfedezni benne, de ma reggel egyértelműen belajosítottam a mennyiség és szín alapján. Megjött a vérzésem, erős görcsökkel. Ennyi. Farkas unszolására a második reggeliből vettem mintát  és csináltam tesztet. Ezerrel kelettl…..
Álmaimban ezer felfújt lufi között kacagunk és nevetünk, minden embert szeretünk. Mindenki kisimult, időben érkezik, senki sem türelmetlen, nincs feszültség, szívünk minden szeretete jól és telibetalálja ezt a csöpp rókabékát.(reggel kértem egy szülinapos mosolyt…..
Említettem a villás menetet az előbbi bejegyzésben, hát akkor ím, Buncika  amint éppen magához veszi 3 darabból álló felkarikázott virsli ozsonnáját:Vicces dolog azért ez a gyereknevelésesdi. Egyiket sem kergettem az asztal körül és nem támasztottam eléjük semmilyen…..
Ugye, emlékeztek még, kik azok a Mankák? Ők a Vattacukorhajú Lány bölcs és dundi nagynénjei, legalábbis megálmodójuk, Horváth Mónika szerint. Most itt a lehetőség, hogy Nálatok otthon is legyen egy saját bejáratú Manka baba, méghozzá a legbölcsebb, betűarcú fajtából,…..
Most jött el az ideje annak a furcsa helyzetnek, hogy az ünnepelt szeretne ajándékot adni. Legszívesebben minden idetévedő vagy direkt kattintó Látogatónak, de erre sajnos nincsen lehetőség.Ezért ismét nyereményjátékot indítunk, amelynek fődíja Csernus Ági alább látható két…..