Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zebraman

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bizony, ez itt megint az Olvasói rovat, Budapest jelentkezik, vétel! ;-)) A múlt hétvégén kiszórtam - pontosabban visszaszórtam - Nektek pár olvasói felfedezést, folytatom hát ezt a nemes hétvégi hagyományt azok kedvéért, akik még ilyenkor is képesek otthon rostokolni a…..
Na ilyen is rég volt, de akkor most kaptok pár kis modormorzsát, kis pellengért! Elnézést mindenkitől, akik már hónapok óta reménykedve lesik a Modoros hasábjait, de először mindig azt próbáljuk meg kitalálni, hogy a beküldött, rövid anyagokat hogyan tudnánk felhasználni -…..
BL gondolt egyet, és megírta a smasszerok méltó párját, olvassátok: HRita nagyon szépen körülírta a férfinem egy részének jellegzetességeit, következzen akkor egy tipikus mai magyar nő,   Az ösztönnő. Az ösztönnő 20 és 30 közötti dolgozó fiatal…..
zebraman 2009.09.27 20:49:49
@Ön: Jaja, és az ösztönnőnek rendszerint felteszik a kérdést, hogy ha ennyit veri és csalja Tibi, akkor miért van vele? Erre a válasz valami olyasmi, hogy azért "mert különben olyan jó ember", vagy "nem tudom, de szeretem".
Az ilyet ütni kell.

Az írás egyébként pompás, ezek tényleg ilyenek.
A mechanikus sztorizás, viccmesélés köztudottan minden összejövetel halálát jelenti. Mindegy, hogy jól éreztük-e addig magunkat beszélgetőpartnereinkkel, vagy esetleg hébe-hóba kínos csönd telepedett-e a társaságra. A viccmesélés a legsablonosabb műsor, tényleg…..
zebraman 2009.09.24 04:17:35
@medvedr: Bizony, a katonaélmények unalmasak, szánalmasak. Meg az is, amikor 40 feletti Öblösök, Szállítók, Ősapák és egyebek a katonaságra hivatkozva oltják a fiatalabbakat, akik vagy rövidebb ideig, vagy egyáltalán nem szolgáltak. Azt mondják ezek a derék katonaviseltek, hogy belőlük bezzeg embert faragott a sereg->ja, persze, látszik:75%-uk alkoholista, büdöslábú, sörhasú, vizenyős arcú nulla, akiket egy eseteleges háború esetén ki sem lehetne vezényelni, annyira hasznavehetetlenek, katonai szempontból is. Elkúrtak az életükből 1-2 évet a férfifaragó seregben semmittevéssel,és erre verik magukat.

Csatlakozom én is, posztot kérünk a katonákról és a hökösökről. Nem is tudom, melyik szánalmasabb társaság.

Amúgy én nem szoktam megvárni, amíg viccmesélésbe/sztorizásba fullad valamely összejövetel, előbb lelépek.
Kommentár nélkül és a folytatásban reménykedve következzék Viplex összeállítása. Csudálatos témakör: a gourmet/gourmand (igen, tudjuk, mi a különbség) és a viszkis után itt egy újabb alkoholos, ismét sommelier-poszt! Borászat, eme nemes hagyomány és tradíció, mint…..
Linkeket, neveket persze nem fogunk megosztani senkivel (legfeljebb kitaláltakat), de idézni és egy jót rötyögni miért is ne? Neve maradjon titokban küldte az elsőt: Nem Férfi Életkor 23 Magamról A puding próbája az evés de azért mondok magamról néhány szót. Igazi…..
Modorosblog Az aranyos srác 2009.08.31 12:40:00
Nice guys finish last, azaz az aranyos srácok mindig utolsóként érnek célba - hallhattuk A maszk c. óriási, immáron tizenöt éves vígjátékban, nos, ebben biztos van valami. Az Aranyos Srácnak (már megint) több alfaját különböztethetjük meg, de egyvalamiben…..
zebraman 2009.08.31 20:44:47
@Kenneth: Bizony-bizony, el kell feledni, hogy a nők egyenrangúak, az tuti bukás. Le kell nézni őket a gyakorlatban és lám, siker!
zebraman 2009.08.31 20:48:27
@dex.ion: De, én aranyos srác vagyok, bár az én kategóriám nem lett megemlítve a fenti ismertetőben.
zebraman 2009.09.01 06:14:13
@flymazs: Hehehe, előkerült, amire már vártam! Tudod, mi az? A szokásos női érvelés, ami kb így szól-> "lehet, hogy manapság a nők ilyenek, de én és a barátnőim nem így gondolkodunk"

Az, hogy Sartre-ot kivételként hozod ("lám, szar külsejű pasik is dugnak") pont azt erősíti meg, hogy a szar külsejűek/aranyosfiúk esélye kevés, hisz kivételként hozol valakit.
B-oldalék is foglalkoztak már a témával, mi se maradhatunk ki. Zwilling kedves olvasónk volt olyan rosszindulatú, hogy pellengérre kívánja állítani Madonna egyik elkötelezett hazai rajongójának kommentárját, íme: Főnököm, Amolyan bréking nyúz jelleggel szertném megosztani…..
Amint azt korábban A modoros strandoló 1. részben nagyon találó módon nosferato felvázoltaM, strandolás közben megjegyezhetetlen mértékű tapasztalat szerezhető, ami jegyzetfüzet nélkül nem is adható át az utókornak. Strandolásban ismerszik meg a legjobb barát. A modoros…..
A GVH kis csapattal, de elkötelezetten küzd a kóklerség, megtévesztés, a fogyasztók félrevezetése ellen. Sok olyan döntést hoztak, amelyek kapcsolatosak azokkal a témákkal, amelyekkel mi is szoktunk foglalkozni. Ezeket gyűjtöttük most össze mindenféle kommentár nélkül. Érdekes olvasmányok!..
zebraman 2009.06.03 16:22:25
@tamaskodo:

Tudtommal a PTE-ÁOK tényleg vizsgálta készítményt,és nem hazudik,amikor azt mondja,hogy ezek (flavonoid típusú vegyületek) hatékonyak.A probléma a céggel van,aki viszont azt állítja,hogy ezzel meg lehet gyógyítani a rákot.A készítménynek lehet gyógyhatása,de a Crystal Institute indikációt rak mellé,és alaposan csúsztat,megtéveszt.
zebraman 2009.06.03 16:25:25
@Lakos András dr.:

A Danone készítményekben egyrészt alacsonyabb volt a csíraszám,másrészt ez a szám nem is volt standard,a baktériumok jó része döglött volt,így aztán tényleg nincs neki gyógyhatása.A gyógyszertárakban kapható viszont egy csomó olyan készítmény,mely többféle baktériumot tartalmaz,és magas,állandó csíraszámban,és ezek tényleg működőképesek.
A bizonyítékokon alapuló tudományos orvoslás és a homeopátia szinte egy időben, egyazon kihívásra adott válaszként alakult ki a 19. század elején. Az érvágással, hánytatással, purgálással, mérgekkel kezelt pácienseknek valami drasztikusan új dologra volt szükségük. Az egyik vonalon elkezdték…..
zebraman 2009.05.11 16:28:07
@Kutyuu:
Mostanában azért rendelnek a dokik antibiotikumot minden szirszar megfázásra,mert bár ezek zömében vírusos fertőzések,másodlagosan bakteriális fertőzés is kialakul gyakran,ami esetleg szövődményeket eredményez.Ha a doki nem lépi meg az antibiotikumot,esetleg szövődmény esetén mehet a bíróságra,mert a perekre is egy iparág épül lassacskán.

"Orvosutaztatás"...Úgy gondolod,hogy a Nagy Gonosz Gyógyszergyártó így keni meg a dokit,hogy a hatástalan szerét írja a betegnek?
Ha van is utaztatás,az marketing,mint minden más eladásra szánt termék,szolgáltatás esetén.Még egyet is értenék veled,de nem elég kifejleszteni 1-1 új gyógyszert,el is kell adni,kommunikálni kell,a befektetéseket vissza kell nyerni.
Első nyugati márka ---> ADIDAS!!! Torziós cipő istenítés, utcán újjal mutogatás, irigykedés! Késöbb Austriából hozatás, vagy már itthon megvevés ---> SORBANÁLLÁS!!! Adidas boltban kurva nagy tömegnek levés, kiabálás! Gyerekek csak torziósat akarás! Semmi mást fel nem…..