Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kyozai

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Löwenbrau 2018.09.13 08:56:31
Illat: minimális Hab: mosogathab Szín: arany  Tipikus eset hazánkban, hogy egy sör valamikor jó és olcsó volt, majd idővel maradt nem túl drága, de felejthető. A Löwenbrau 12-14 éve egyértelműen finom volt, telt édes íz, mintha egy német sörfesztiválon lennénk.  Ezt a szintet sikerült odáig…..
kyozai 2018.10.29 19:13:39
@ADIZS: ugyanez itt, ottakringerrel karöltve az 5%+, 230ft kategóriába... De szerintem inkább 3-4 évről beszélünk... Aztán jó ideig maradt a dreher meg végső löketnek a bivaly... Szerencsére most már van miből válogatni :)
kyozai 2018.10.29 19:15:48
@kyozai: egyébként kint németbe továbbra is 5%+ mind a két sör
Nem ment ez olyan könnyen Kanye Westnek. Eredetileg február 11-én kellett volna jönnie a lemeznek, aminek menet közben már három címet adott, végül egy negyedik a The Life Of Pablo lett a befutó. Helyi idő szerint aznap délután lejátszotta az egész lemezt New Yorkban, de végül nem jelent meg az…..
kyozai 2016.02.15 08:16:33
Alig fél napja, hogy a Mötörhead elkezdte árulni vadiúj karóráját potom 65 dolcsiért, már a sold out felirat világít a Vannen nevű óragyártó honlapján. Pedig milyen cool ajándék lehetett volna a szülinapomra. Na mindegy, idén legalább lesz új Motörhead lemez...
New Yorkban úgy látszik nem kell ötven évet várni arra, hogy valakiről halála után közterületet nevezzenek el. A város zöldterületeire felügyelő hatóság saját Twitter-oldalán posztolta ki, hogy Adam MCA Yauch halálának első évfordulójára az egyik hangulatos brooklyni parkot…..
Nem olyan régen, decemberben kezdtem kalandozni az almaborok világában. Cseppet pontosabban fogalmazva: brit típusú, szénsavas almaborokat, azaz cidereket kóstolgattam. Már akkor rájöhettünk, hogy készítés módja tekintetében a cider inkább bor, viszont csomagolás, marketing és…..
Mostanában beszoktam a Lidl-be, ha be kell vásároljak szárazanyagot, meg csokit, mert szeretem az étcsokis részét, meg jó és olcsó a vaj, meg a pelenka, meg úgy általában, mindig van valami, amit viszek a gyerekeknek, pl pasztell készletet, vagy zoknit..DE!Most is csak beugrottam a…..
moziba:be Battle For Terra (2007) 2009.09.28 11:18:00
A felnőtteknek szóló animációs filmek végképp tényezőkké váltak, persze voltak régen is, lásd a Macskafogó vagy Az idő urai. Manapság viszont sokkal elfogadottabb lett ez a stílus, vélhetően a komoly japán animék is közrejátszottak ebben. Ja és jön a 9 is hamarosan! A Battle…..