Regisztráció Blogot indítok
Adatok
275

75 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintegy adalékként a Werdenberg próféciáról szóló irás első és második részéhez. Hogyan lehet túlélni egy ilyen, tömegpusztitó fegyverekkel vivott világkonfliktust, egy kis szerencsével persze, mert az is fog kelleni hozzá, nem is kevés! Azon információkra alapozva, melyeket főleg a Werdenberg és…..
- A drog csak illúzió. - Mi nem illúzió? - Hát... Lehet, hogy minden csak illúzió... - Jó, akkor most először is definiálnunk kéne az illúziót. Illúzió az, ami nem felel meg a valóságnak, ami nem a valóság. Ez így megfelel? - Erre gondoltam én is. - Igen, most akkor a valóságot kéne definiálni.…..
          A szlávok eredete máig ismeretlen. Az idők folyamán több elmélet született arról, hogy hol is jelentek meg először, mit jelentett eredetileg a nevük. Nyelvük, az ősszláv nyelv kialakulása, szintén rejtély. Tény, hogy a hunok kárpát-medencei megjelenése előtt a krónikaírók róluk nem…..
               MEG IS JÖTT A VILÁG LEGNAGYOBB ZSENIJE ÉS LEGNAGYOBB LEGFONTOSABB LEGJOBB LEGHASZNOSABB EMBERE! GONDOLTÁK VOLNA? HAHA, AZ ÚJ EINSTEIN, AZ ÚJ DARWIN, AZ ÚJ FREUDÉS JUNG EGYÜTT! HAHA, GONDOLTÁK VOLNA? KI LEHET Ő? KI LEHETEK ÉN MÉÉGG??MI KÖZÜNK VAN ÉS MI KÖZÜNK LEHET EGYMÁSHOZ MINDENEKEN…..
                A BIBLIÁBÓL KIVÉTEL NÉLKÜLIEN           A KÖRÜLÖTTEM AZ ÉLETEMBEN MEGJELENŐ      (SOKUK ANNÓ NEM IS ISMERT) ELSŐIM , BIBLIAI CSALÁDJAIM,            ISMERŐSEIM, TESTVÉREIM ÉS BARÁTAIM E G Y K É PE N  ,   AHOL SAJNOS NEM KIVÉTEL NÉLKÜL JELENTEK+ VAGY LÁTHATÓAK...
          DE EHHEZ A CENTÚRIÁKAT ÉS AZ ELVESZETT KÖNYVÉT IS ÖSSZE KELL VETNÜNK. ERRŐL ÉS MINDENRŐL MÁSRÓL IS RÉSZLETESEN BESZÁMOLTAM A KRISZTUSA.BLOG.HU NEVEZETŰ OLDALAMON...
          ÉS AVAGY RÓMA ÁLLAPOTTYA ÉS AVAGY A MALAKIÁS PRÓFÉCIÁK,          ÉS AVAGY A NOST-I PRÓFÉCIÁK ÉS AVAGY JÉZUS VILÁGKIRÁLY ELJÖVETELE                             ÉS A VATIKÁNI TRÓNRA KERÜLÉSE.                         DE SZÉP KEREK. LESZ. MAJD. NEMSOKÁRA.       ..
                                   NA KIVEL IS?ÉS MIK IS ŐK?      IGEN A TURINI LEPEL ÉS A MANOPELLÓI LEPEL / VERONIKA KENDŐJE!      SZUPERPOZÍCIÓ? AZ MEG MI LEHET? PONTOSAN AZ...
                AHOGYAN ODA IS VAN ÍRVA KLIKKEL IZZÍTHATÓ K A SZEMEMBEN MINDEN IDŐK EGYIK LEGNAGYSZERŰBB GYÜJTÉSEI (TŐLEM) , FŐLEG MÁR A KINYILATKOZÁSOM UTÁNRÓL. SZÁMOMRA FONTOS EGY TÉMA , HISZEN MÁR 1990-TÓL OTT SORAKOZTAK A POLCOMON AZ ÖSSZES UFÓS ÉS MISZTIKUS KÖNYVEK, EZEKET ILYEN KÖZELRŐL…..
             MÉG AZ ORIGÓNÁL KEZDTEM A KOMMENTELÉST 2004BEN A MEGSZERZETT ISTENI TUDÁSNAK AZ ÁTADÁSÁNAK AZ (HANGOS) AKARÁSÁT. AZÓTA PEDIG EZ AZ  Ö T Ö D I K -BLOGOM , AMIT ÉPÍTEK. BÁR TELEFONOM SINCS, DE U-TUBEOS  T Í Z E Z R E S  - ZENEI VÁLOGATÁSOM AZ IGEN. ÉS HOZZÁ   T Í Z E Z R E S  - KÉPI…..
                  JÖNNEK AZOK MÁN' HEH!..
RÁ LEHET E JÖNNI, KI LEHET E SPEKULÁLNI, ILLETŐLEG OLVASNI BÁRMELY KÖNYVEKBŐL VAGY SOROK KÖZÖTTISÉGBŐL,HOGY EZ MIKORRA VÁRHATÓ ? HOGY EZ HOGYAN VÁRHATÓ? HOGY EZ HOL VÁRHATÓ? HOGY EZ MIDOLGOKKAL VÁRHATÓ? HOGY ENNEK " A VÉGNEK-A-VALAMI VÉGÉNEK" MI JELENTÉSEI VANNAK? HOL, HOGYAN,MIKOR,MINEK,…..
HOGY BEKAPCSOLÓDOTT A TŐLE  200(5)6-ÓTA TUDOTT EGYEDÜL HITELES ÉS IGAZI , LÉTEZŐ ÉS ELJÖTT(ELJÖVŐ) MAGYAR LEGNAGYOBB KIRÁLYNAK (KOLDUSNAK) A KAMPÁNYÁBA. MIKOR EZ A SZONG (BE)FUTOTT , GONDOLTAM VILLANTOK MÁR ÉN IS EGY ÖBLÖSEBBET..  ..
Pár egyszerű lépésben bemutatjuk Nektek, hogy hogyan tudtok képet beilleszteni saját bejegyzésetekbe. A blog.hu rendszere jelenleg háromféle módot támogat: képbeszúrása a blog.hu-ra töltött képek közül képbeszúrás külső linkről képbeszúrás az Indafotós képeid…..