Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kupau

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Médiaunió létrejöttét mindenképpen pozitív és régóta esedékes dolognak tartom. Annak, hogy ad hoc módon, államtitkárok vagy miniszterek kénye-kedve szerint induljanak társadalmi célú kampányok, amelyek nemhogy szinergiában, de a legcsekélyebb összefüggésben sincsenek…..
Mandiner blog Hosszú temetés 2009.01.30 07:01:00
  Ismét jelentkezett a titokzatos Publius Hungaricus, és megint rendesen odatett annak a politikai elitnek, amelyet magunk is sűrűn és gyakran hasonló érvekkel bírálunk. (Bár hozzá kell tennem, több reakciós kolléga is vitatja azt, hogy Magyarországon csak a politikai elit lenne…..
kupau 2009.01.30 14:19:02
index.hu/velemeny/jegyzet/vev090129/

Gyerekek, ez gusztustalan. Egy kib@szott demokráciában élünk, azok vannak hatalmon, akiket MI odateszünk. Miért tompultunk el annyira, hogy ezt megtehesse velünk bárki?

Rendezni kéne egy nagyszabású aláírásgyűjtést, a korrupció ellen. Mindenki megfogadná, hogy olyan pártra melynek tagjáról X dátumtól korrupció bizonyosodik be és nem mondatja az emberét, nem szavazunk. Itt a lehetőség összefogni. A korrupció MINDENKIT megkárosít. A libertárius-konzervatívoktól kezdve a szociáldemokratákon át a nagymagyarokig MINDENKIT! Jó lenne összefogni, tényleg csinálni ez ellen valamit, szerintem alig akad aki nem írná alá... ha már statisztikailag kimutatható tömeg lennénk... Esetleg az egészet meg lehetne koronázni egy tömegtüntetéssel, ahol egy pap, egy lelkész és egy rabbi előtt esküt tennénk, hogy tényleg nem szavazunk olyan pártra... Csak alulról lehet ezt megoldani. (Álmodik a nyomor, igen... :I)
kupau 2009.01.30 14:52:55
@br: Szerintem a magyar blogszféra már elég erős lenne, hogy nagyszabású tüntetést hozzon tető alá. A korrupció mindenkit károsít. Szerintem ez van annyira közös érdek, hogy az ellentéteket félretéve, egymást elviselve, együtt tegyünk valamit. Tényleg el kéne kezdeni mozgolódni...